23.8.2012

Lady in Red

Vaikka eniten pidän pukeutumisessa hillityistä väreistä, niin kyllä välillä vaan on niin mukava pukeutua vähän räväkämpiin ja pirteämpiin väreihin. Punaiset housut ovat olleet keväällä ja kesällä paljon käytössä. Nyt päädyin yksi päivä laittamaan pitkästä aikaa myös punaisen hameen! Pohdin aiemmin tässä postauksessa mitä yhdistää punaisen värin kanssa ja kyllä tuo nude melkein voittaa.
Valitsinkin työasuun punaisen hameen kanssa Vero Modan nuden paitapuseron, joka ainakin omasta mielestäni tasapainottaa vahvaa punaista hametta.
Mitä mieltä te olette? Toimiiko toimistoasussa värikkäämpi kynähame, vai tulisiko pysyä vain turvallisessa mustassa?:)

Kengät: CL, hame: H&M, paita: Vero Moda, laukku: Mulberry

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Veronica
  23.8.2012 at 08:42

  Itse rakastan punaista! Juuri noin tehosteena joko hameena tai puserona. Nyt himottaisi ihan hirveästi punainen jakku…etenkin sellainen kirkkaampi ! Loppukesästä tulee hirveä tarve uusille vaatteille, vaikka juuri sain kirpparille vietyä vanhoja vaatteita, niin eikö sitten olisi jo lupa ostaa uusiakin ;)?

 • Reply
  Heculina
  23.8.2012 at 09:06

  Toimii! Ehdottomasti! Ja juuri muuten hillittyihin sävyihin yhdistettynä!
  Kyllä näistä kuvistasi sai taas piristettä tähän sateiseen aamun!

 • Reply
  M
  23.8.2012 at 10:17

  Vautsi ihana piristys! Näytät hyvältä, as always!:)

 • Reply
  Reetta
  23.8.2012 at 11:43

  Mun mielestä ehdottomasti toimii räväkämmät sävyt toimistopukeutumisessa. Töissä puurtaminen arjen keskellä ei tartte olla tylsää! :)

 • Reply
  Emma
  23.8.2012 at 12:25

  Yhdistelmä toimii erinomaisesti :) Ihana puserokin, onko hiljattain ostettu?Löytyisiköhän vielä myynnissä noita..

 • Reply
  Tytti
  23.8.2012 at 13:45

  Ei vitsi miten ihana hame, tiedätkö yhtään onko vielä myynnissä vai onko jo viime sesongin malli? Ois aivan ihana syksyn juhliin. Punainen väri kyllä alkaa kiinnostaa näin syksyllä, tällä hetkellä unelmoin asusta joka koostuu punaisesta bleiseristä, isosta leohuivista ja konjakkisista asusteista, ah <3

 • Reply
  Lumo
  27.8.2012 at 11:17

  Värikäs hame sopii hyvin, asiallinen malli kestää hyvin värin. Sitruunankeltainen hameeni saa aina paljon positiivista huomiota, sen kuosiinkudottu, kauempaa kukonaskelkuviolta näyttävä seeprakuosikin saa ihmiset ihastumaan. Puen sen yleensä asiallisen mustan yläosan kanssa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *