22.8.2012

Alennuskoodia YR:lle!!

Yhteistöiden kautta olen tutustunut Yves Rocheriin ihan uudestaan. Nuorempana muistan, kun innoissani tilasin tuotteita kuvastosta. Silloin ei todellakaan tilailtu netistä kosmetiikkaa;) Äh, eihän musta oo tulossa vanha?:D
Parhaimmat muistot Yves Rocherista liittyy siihen, kun äärimmäisen rakkaalla isoäidilläni oli aina tapana laittaa tilausta YR:lle ja minä sain valita tilaukseen muutaman oman suosikin. Alunperin, kun lähdin YR:n kanssa yhteistyöhön blogin kautta kerroin siitä ensimmäisenä isoäidilleni:) Hän oli niin innoissaan. Onkin ollut todella ilo tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Minusta on ollut niin mahtavaa kokeilla heidän tuotteitaan ja huomata, että he panostavat niihin laadullisesti ja myös muistavat oikeat arvot toiminnassaan. Minulla on jäänyt kaikin puolin YR:stä äärimmäisen hyvä kuva.

Syksyn muutamista uutuksista tulen kirjoittelemaan vielä tarkemmin myöhemmin, mutta nyt alennuskoodiin, josta jo otsikko kertoo!
Sain ilokseni siis Yves Rocherille alenneskoodin teille mahtaville lukijoille! 
YRMONA koodilla saa siis 20% alennuksen ostoskorin summasta, kun tilaus ylittää 7,5 euroa. Koodi on voimassa 30.9 asti.
Tämän kuun loppuun (29.8) asti on myös tarjous, jolla saa 30% alennusta yhdestä tilauksen tuotteesta. Alennus lasketaan ensimmäisestä tuotteesta, jonka lisäät ostoskoriin. Nyt kannattaa ehdottomasti siis laittaa tilausta menemään:) 
Itse olen Yves Rocherin tuotteisiin ollut ihan äärimmäisen tyytyväinen. Herkkä ihoisena lähes kaikki tuotteet, joita olen kokeillut ovat sopineet minulle loistavasti. Erityisen tyytyväinen olin kesällä testaukseen saamiini itseruskettaviin! Aivan loistotuotteita.

Sain nyt valita muutamia tuotteita YR:ltä ja seuraavat ovat tulossa kokeiluun. Halusin kokeilla täysin uusia tuotteita, joita en ennen ole testannut. Kollaasissa näkyy valitsemani tuotteet.
Kynsilakat ovat jo tuttuja, mutta valikoimastani löytyy vain kirkkaita värejä, joita käytän lähinnä varpaankynsiin. Valitsinkin nyt tämän pastellikynsilakan, jotta pääsen kokeilemaan sitä ihan kynsille. Nudet kynnet ovat vaan niin klassiset ja siistit. Mielenkiintoinen nähdä miten tämä pysyy ja levittyy. Kaipaan nimittäin lakalta juuri helppoa levittyvyyttä, jota tämä tuote lupaa!:)
Ja tiedättekö, minä rakastan kuorinta-aineita!! Olen todellinen suurkuluttaja :D Testissä on ollut muutama kuorinta-aine YR:ltä, mutta nämä persikan ja vaniljan versiot ovat vielä vieraita. Niitä onkin monessa blogissa kehuttu ja täytyy sanoa, että odotukset ovat näille erittäin kovat:D Löydät kuorinta-aineet tästä linkistä
Itseruskettavia ehdinkin jo hehkuttaa aiemmin. Oli helppo valita tämä asteittain ruskettava ja kosteuttava vartaloemulsio. Uskon, että saan tällä mukavasti pidettyä yllä pientä päivetystä, joka on tarttunut reissusta. Tai no ainakin toivottavasti saan vähän tummennettua sitä;)
Sitten vielä tämä tehovoide epätasaisuuksia vastaan , joka laitetaan yöksi iholle.  En juuri käytä “täsmätuotteita” finnejä tai ihon epätasaisuuksia vastaan, mutta ihan mielenkiinnosta haluan testata, toimiiko tämä todella niin kuin lupaa. Samettinen iho yön jälkeen. Hoitaa ja jättää ihon pehmeäksi, let´s see!:)
Elikkäs mikäli laitatte tilausta menemään, niin muistakaa naputtaa alekoodi YRMONA kassalla, jotta saatte vielä tuon 20% alennuksen!:)
Mitkä ovat teidän Yves Rocher lemppareita? Onko joku tietty tuote mennyt ylitse muiden? :)


You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anonymous
  23.8.2012 at 06:56

  Hei ihan mahtavaa, kiitos! Pistän tänään tilauksen YR:lle, sillä olen jo pitkään ajatellut kokeilla heidän ekosertifioituja tuotteita.

  IK

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *