19.8.2012

Sunnuntai-illallinen

Teimme murun kanssa tänään yhdessä sunnuntai-illallista. Meillä ruuanlaiton hoitaa lähes aina Eetu ja yhdessä kokkaamme aivan liian harvoin. Tällaiset illat ovatkin minusta ihan korvaamattomia ja niin älyttömän mukavia:) 
Menussa oli salaattia, naudan sisäfilettä kanttarellikastikkeen kanssa ja uuniperunaa créme bonjourin kanssa, jossa seassa oli katkarapuja. Ideana oli siis tehdä surf and turf annos:) Kokonaisuus oli aivan järjettömän hyvä, nam!! 
Täytyy sanoa, että mulla on kyllä maailman paras kokki kotona, jolla on aina niin kivoja ideoita ruuanlaittoon. Me ollaan keittiössä vähän toistemme vastakohtia. Minä olen hätäinen sopuli, joka menee vähän sinnepäin fiiliksillä, kun taas Eetu harkitsee kaiken aivan loppuun asti. Hän on myös super kriittinen ruuan suhteen. Meikäläinen rakastaa melkein kaikkea ja harvoin muistan saaneeni huonoa ruokaa. Eetu taas löytää lähes kaikesta jotain kritiikkiäkin. Viimeksi Tintåssa  härkävartaassakin oli kuulemma jotain tiettyä maustetta ripaus liikaa:D
Tässä nyt meidän yhdessä loihtimat sapuskat…:)
Jälkkäriksi oli spelttipannukakkua vaniljajäätelön ja mansikoiden kanssa. Eetun mielestä mun annos näytti lapsen tekemältä:D
Tätä postausta kirjoittaessa katsotaan samalla Junior Master Chefiä, ja voin kyllä sanoa, ettei pääse meikäläisen annos noiden lasten tekeleiden tasolle! Huh, miten taitavia noin nuoret lapset voivatkaan olla?! Mä olen ihan pöyristyneenä täällä:)
Massu on nyt über täynnä. Unta ei varmasti tarvitse paljon illalla houkutella:) 
Ihanaa alkavaa viikkoa murusille 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  annemi
  19.8.2012 at 20:47

  Upeat annokset :) ihana etenkin tuo salaatti, niin kauniit värit ja varmasti maukas!

 • Reply
  DluxEdition.com
  20.8.2012 at 10:03

  Tosi upean näköinen annos! Vesi tuli kielelle! :D

 • Reply
  Anonymous
  20.8.2012 at 20:30

  Ihanat ruuat <3 Hih… Siitä sun kaikkiruokaisuudesta.. se on niin totta! Oikeesti, en muista, että olisikko millonkaan, pikkuisenakaan, valittanut ruuasta, kaikki kelpas :) -mami-

 • Reply
  Cherry
  20.8.2012 at 22:35

  Niin kauniisti laitettu! Eihän tuosta raaski syödä :P

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *