19.8.2012

Höpinää treeneistä

Eilinen treeni oli viikon paras! Sain ystäväni seuraksi matolle, joten lenkki meni aivan hujauksessa. Miten mukava onkaan samalla juosta matolla ja vaihtaa kuulumisia ystävän kanssa. Suosittelen ehdottomasti kaikille!:)
Olen aina rakastanut lenkkeilyä ja säännöllisen epäsäännöllisesti harrastanut juoksua. Olen kuitenkin aina ollut todella mukavuudenhaluinen, enkä esimerkiksi ikinä ole voinut kuvitellakkaan osallistuvani maratoonille tai puolikkaalle. Viime aikoina pääni on kuitenkin kääntynyt! Ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan…;)
Olen nyt ottanut itselleni uuden tavoitteen yleisen hyvinvoinnin lisäksi. Nimittäin viikottaisen juoksutavoitteen. Aion pitää tavoitteena juosta joka viikko vähintään 30km. Kunnon kohotessa yritän nostaa määrää vähitellen. Päätavoite on myös viikkotavoitteen taustalla… Haluan olla ensi kesänä mukana juoksemassa Paavo Nurmen maratonilla puolikasta mieheni ja hänen äitinsä kanssa!:)

Kevyt hiki treenin jälkeen…:D Ja niiiiin hyvä olo! Kunnon hikitreenin jälkein olo on ihan parhautta. Siihen jää todella koukkuun.

Nälkä oli treenin jälkeen aivan hilliton ja palkkariksi söin todella herkullisen annoksen. Lohta  ja salaattia. Salaatissa on  lisukkeina aurinkonkukansiemeniä, pekaanipähkinöitä, aurajuustoa ja tietysti oliiviöljyä. Nam, niin hyvää ja terveellistä!

Eilen meni myös hienosti alkanut shoppailulakko mönkään….;) Syytän tästä täysin mainontaa!! Huomasin Intersportin mainoksen plussa-viikonlopusta. Kaikista vaatteista ja kengistä oli -20% alennus… Noh, pakko oli käydä kotiuttamassa muutama uusi motivaattori treeneihin;) Rakastan treenivaatteissa väriä! Nämä shortsit ja paita olivat siis täydellinen lisä valikoimaani:) Nuo shortsit ovat yksinkertaisesti täydellisen pirtsakat. 

Kyltymättömänä treenivaatteiden rakastajana haaveilin muutamia juttuja myös nettikaupoissa. Tässäpä siis niitä.. Näihin en vielä toistaiseksi sortunut, vaikka ne ostoskorissa ovatkin jo roikkuneet :D

Oletteko samaa mieltä, että uudet vaatteet todella motivoivat??;)

Entä, onko joukossa muita lenkkeilijöitä, jotka ovat vasta hiljattain alkaneet suunnittelemaan puolikkaalle tai maratonille osallistumista? Vinkit ja motivoinnit otetaan ilolla vastaan.

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  M
  19.8.2012 at 12:24

  Mikään ei voita sitä tunnetta kun kunnon hikitreenin (oli se sitten juoksu, kuntosali, jooga tai mikä vain) jälkeen suihkunraikkaana vain olla ja nauttia olosta!

  Ja kyllä, myönnän olevani tekstiiliurheilijakin… onhan se paljon kivempi hikoilla kunnon teknisillä varusteilla :)

  • Reply
   Mona
   19.8.2012 at 17:58

   Niinpä, se on vaan niin loistava tunne:) Treenivaatteet kunniaan;)

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2012 at 12:32

  Mä niiiiin kaipaan sun seuraa lenkeille ja ennenkaikkea sun mieletöntä energiaa ja tsemppiä :) No, mutta onneks on tää sun blogi ja saa nauttia näistä postauksistasi ja saada siten inspistä lähteä treenailee. Halauksia rakkauspakkaus, harmi kun tää päiväinen peruuntui, mut toivottavasti nähdään pian, pian, pian… Hei muuten.. kun tuut seuraavaksi kotiin, mennään yhdessä Hanhivaaraan, sinne saa tulla ihan kertamaksulla :) -mami-

  • Reply
   Mona
   19.8.2012 at 18:00

   Hih<3:) Oliski kiva kokeilla sitäkin salia!:) Pitää koittaa joku vkl ehtiä:) Harmi tosiaan, mut tuun joku arkipäivä töiden jälkeen mahd pian <3:)
   Pus ja haleja oot rakas <3

 • Reply
  Linda
  19.8.2012 at 17:02

  Olen myös havainnut uusien treenivaatteiden olevan erittäin motivoivia. Niin toiminnallisuutensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta. :)

  Olen osallistumassa kuukauden päästä Turun ruisrääkkiin (puolikas). Treenaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä olen pitänyt päiväkirjaa osoitteessa: http://linda-smartmove.blogspot.fi/.

  • Reply
   Mona
   19.8.2012 at 18:01

   Oi mahtavaa, tulen ehdottomasti kurkkimaan juttujasi!!!:) Ja tsemppiä koitokseen!!:)

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2012 at 17:13

  wannabe fotballfrue?

  • Reply
   Mona
   19.8.2012 at 18:02

   No ei ku wannabe Mona!! :P Mutta kuule, siinä on bloggaaja jolta saa ihan superina inspiraatiota, niiiin ihana ja sporttinen tyttö!!;)

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2012 at 17:43

  Ihanat treenivaatteet! Hei, mulla tuli tässä mieleen kysymys liittyen liikuntaan ja erityisesti vartalonmuokkaamiseen. Itse kun olet tehnyt aika urakan kroppasi eteen ja näytätkin nykyään aivan loistavalta! Olisiko sinulla hyviä vinkkejä miten saisi reidet pienemmiksi? Olen todella sopusuhtainen ja hyvässä kunnossa muuten, mutta reidet tuottavat päänvaivaa.

  • Reply
   Mona
   19.8.2012 at 18:08

   Kiitos vaan kovasti:)) Valitettavasti mulla ei kyllä oikeen mitään erityisiä vinkkejä oo… Ei taida auttaa ku laihduttaminen ja treenaminen.. Paikallista rasvanpolttoa taitaa olla aika hankala harjoittaa…

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2012 at 18:07

  Tää oli taas tosi kiva juttu! Itse juoksen paljon, juoksin Paavo Nurmen puolikkaan, ensi kuussa Ruisrääkin ja olen alkanut haaveilemaan kokomaratonista :) Katsotaan maratonin motivaatiota sit helmikuussa kun ulkona tulee räntää vaakatasossa ja silti on juostava :D Mutta yks juttu mitä en ymmärrä on se että miksi käyt juoksemassa matolla kun nyt on ihania, raikkaita loppukesän päiviä? Kun omasta mielestäni mikään ei voita juoksua raikkaassa metsässä, keuhkot saa kunnolla happea, ai että on nannaa! :)

  p.s sun äiti on ihana! :D Kyllä huomaa että oot äitisi tytär, yhtä positiivisia ootte molemmat!

  Krisu

  • Reply
   Mona
   19.8.2012 at 18:16

   OI wau!!:) Koko maratoonille mua ei kyllä koskaan tuu saamaan:D Tai no, älä sano koskaan ei koskaan:DD
   Hih, ja äiti tosiaan on niiiin ihana ja korvaamaton<3 Olen todella melkonen äitin tyttö;) Hän on minulle oikeastaan myös paras ystävä johon voin tukeutua asiassa kuin asiassa.
   Ja tuosta matolla juoksemisesta… Mä NIIIIn tykkään juosta matolla ja katsoa telkkaa samalla :DD Ja koska usein teen lihastreenin samalla niin se menee sitten siihen perään. Mutta toki minäkin pidän hurjasti ulkona juoksemisesta ja paljon myös ulkona lenkkeilen!:) Raikkaan ulkoilma lenkin jälkeen olo on kyllä ihan mieletön:)

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2012 at 18:40

  Missä Elixiassa käyt treenaamassa ja oletko tykännyt? Itse kävin viime talven Gym:llä. Tykkäsin kovasti, koska ei tarvinnut sitoutua ja maksaa jäsenmaksuja. Nyt kesän olen pitänyt breikkiä (se kyllä valitettavasti näkyy!!), mutta nyt pitäisi taas syksyllä aloittaa uudestaan. Itse tykkään kanssa kovasti juosta matolla. I love!:)

  P.s. En ole tainnut kommentoida aikaisemmin ikinä, mutta nyt uskaltauduin ensimmäisen kerran.;) Tunnut ihan mielettömän ihanalata ihmiseltä. Niin energiseltä, iloiselta ja positiiviselta. Koitan imeä hiukan itseenikin.:) Yritän myös saada kovasti motivaatioita omaan liikkumiseeni näistä sun postauksista.Kiitos!:)

  Saara

  • Reply
   Mona
   20.8.2012 at 16:11

   Kiitos hirmuisesti Saara ihanasta kommentistasi jolla ilahdutit äärimmäisen paljon <3
   Käyn tuossa Centrumissa, se kun on aivan meidän lähellä. Gymillä käyn silloin tällöin Eetun kanssa:) Siellä on vaan liian mukava henkilökunta, kun tuppaa treenaaminen muuttua höpöttelyksi…;)
   Tosi kiva kuulla, että tällaiset treenipostaukset voivat motivoida. Pyrin ehdottomasti päivittelemään näitä enemmän, kun moni niistä vielä tuntuu pitävän:) Minä taas kun saan vuoroin teiltä lukijoilta niin hirmuisesti motivaatiota ja energiaa, joten kiitos kuuluu sinulle ystävällisyydestäsi <3

 • Reply
  Jenna
  19.8.2012 at 18:51

  En kestä, ymmärsin ensin, että juosta samalla matolla ystävän kanssa. Piti varmaan kolme kertaa lukea lause, ennen kun tajusin pointin. Hyvä minä!

  Mä oon jo kauan haaveillut puolikkaan juoksemisesta. Keväällä jaksoin treenailla, mutta kesällä on taas kaikki aika mennyt koriksen parissa tai salilla, ja juoksukunto on päässyt katoamaan. Tavoitteena onkin nyt juosta se puolikas ensi kesänä. Lisäksi oon nyt vuoden pois Suomesta ja enää ei voi talvella jättää lenkkiä välistä pakkasen ja lumen takia niin kuin parina viime vuonna oon tehnyt.. Tsemppiä tavoitteeseen!

  • Reply
   Mona
   20.8.2012 at 16:16

   Hahahah :D Mä nauroin täällä vedet silmissä :D Hih, ihan paras <3
   Eli kuule, sit Paavossa nähdään!!;) Tsemppiä myös sulle!!:) Voisin vaihtaa noi sun tulevat lenkkimaisemat kyllä heti päikseen..;)

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2012 at 20:05

  Voi, sulla on niin kiva blogi ja eniten tykkään urheilupostauksista! :)

  Mä rakastan juoksemista. Innoistuin 1,5 vuotta sitten, ja sitten osallistuin HCR:n puolikkaalle. En ikinä olis uskonut, mutta innoistuin juoksusta niin paljon, että syyskuussa suuntasin kokonaiselle! Ja onnistuin :) Nimimerkillä: tänä vuonna jo 2 puolikasta takana, kymppi ja kokonainen edessä! Juoksuun hurahtaa täysin!

  Ihania juoksuja sulle! :)

  – ahaaha

  • Reply
   Mona
   20.8.2012 at 16:18

   Kiitos paljon, tosi kiva kuulla!!:)
   Ja vau! Ehkäpä mullakin sit joskus.. :D Tosin saattaa mennä tovi tollaseen määrään ;)
   Juoksu vie kyllä mukanaan!:)

 • Reply
  Anonymous
  20.8.2012 at 10:08

  Mihin aikaan käyt Centrumissa treenailemassa kun siellä näyttää olevan noin hiljaista ja tyhjää?? Yleensä siellä on ainakin jonkun verran porukkaa..

  • Reply
   Mona
   20.8.2012 at 16:18

   Iltaisin yleensä.. Nää kuvat on otettu lauantai päivällä:)

 • Reply
  ibe
  20.8.2012 at 19:27

  Olen vasta tänä kesänä innostunut lenkkeilystä ja on motivoivaa huomata miten nopeasti juoksukunto kohenee! Keväällä olin ihan kuollut pelkän kävelyn jälkeen, mutta nopeasti jo jaksoin hölkätä koko lenkin. Mitkään maratonimitat eivät kyllä minulla ole suunnitelmissa!

  • Reply
   Mona
   20.8.2012 at 20:45

   Voi olet niiiiin oikeassa!! Kehittyminen ja se kun huomaa että jaksaakin pikkusen paremmin on niin mahtavaa!! Se jos jokin motivoi:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *