18.8.2012

One of my favorites

Inspiroivien blogien sarja saa taas vähän jatkoa, sillä eräs hymyn huulille nostava juttu on ilahduttanut minua ja monia muita lukijoita.
Ihanaakin ihanampi Adalmina on taas palannut bloggailemaan! Moni varmasti on jo hänen blogiinsa taas löytänyt, mutta jos jollakin on jäänyt paluu huomaamatta, käykäähän kiiruusti kurkkaamassa. Saamme nauttia taas upeista ja inspiroivista kuvista. Adalminan blogia on ilo selailla niin sisustus, kuin muoti inspiraation haussa. Hänellä on mielettömän eleganssi jaa klassinen maku. Sellainen josta ei vaan voi olla pitämättä;) Hänen juttujaan lukiessa saa pienen irtioton arjesta. Adalminan blogi on ehdottomasti luksusta arjessa! Valokuvien rakastaja arvostan myös suuresti hänen valokuvaustaitojaan. Huoh, ihan mielettömiä otoksia. Kuvia jää helposti toveksi vain ihailemaan:)

Kaikki kuvat lainattu Adalmina’s Secret blogista!

Ihanaa saada sinut murunen taas takaisin blogimaailmaan, kyllä jo ehdittiinkin kaivata!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *