18.8.2012

C’mon

Hankin ennen Kreikan lomaa uuden aivan loistavan käsimatkatavaralaukun. Muutama vanha ovat menneet käytössä rikki todella nopeasti. Ne ovat olleet tosin hyvin edullisia löytöjä ja ovathan ne aika kovaa käyttöäkin kestäneet….;)
Minun piti kirjoittaa jo ajat sitten kaupasta, josta laukun osti, mutta kiireiden ja muiden matkapostausten jaloissa se unohtui. 
Hankin siis laukun Yliopistonkadun C´mon liikkeestä. Hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu!:) Itse en ollut koskaan aikaisemmin liikkeessä käynyt vaan satuin paikalle aivan sattumalta. Onneksi, sillä matkaan lähti ihan super loistava käsiveska, joka todettiin käytössä kestäväksi ja käteväksi!:) Laukku oli myös todella hyvässä alessa. Normaali hinta oli 160e ja nyt sillä oli hintaa 90e. Olihan se silti vielä aika paljon, mutta uskallan toivoa pitkää ikää laukulle. Meillä kun usein on ainoastaan käsitavarat mukana, on tärkeää että laukku on pieni mutta silti tilava ja sen pitää kestää kunnolla kulutusta.
Liikkeessä oli myös oma vartija, melko söpö sellainen ;)

Voin siis lämpimästi suositella C´mon liikettä matkalaukkuja etsivälle. Mukavaa, kun löytyy tälläisiä pieniä erikoisliikkeitä:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anonymous
    19.8.2012 at 22:43

    mäki oon tuolla asioinut ja löysin kivan lentolaukun itelleni :) kuulemma liike jo vähää aikaa siinä ollut mutta monesti ehtisin ohi kävellä ennen kuin huomasin :D suosittelen!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *