14.8.2012

Classic chic

Olen taas innostunut käyttämään enemmän ihan tavallisia hameita. Alkukesästä tuli useammin laitettua päälle vain housut vaikka hameista kovin pidänkin. Musta kynähame kuuluu ehdottomasti yhdeksi vaatekaappini kulmakiveksi. Se on niin helppo yhdistää monen kanssa ja on aina tyylikäs. Joskus aion panostaa laadukkaaseen kynähameeseen, joka kestää käyttöä monta vuotta. Toistaiseksi tyydyn H&M:n versioihin. Ne ovat kauniita ja mallit ovat istuvia. Huonoksi puoleksi niissä olen kokenut kankaan haalenemisen sekä kulumisen. Toisaalta en odotakkaan, että parin kympin hame kestäisi monen monta vuotta uuden veroisena..
Kynähameen kanssa sopii mielestäni sekä matalat että korkeat kengät, mutta ehdottomasti naisellisemman kokonaisuuden saa koroilla. Asussa näkyvät Calvin Klein korkkarit olen löytänyt muutama vuosi sitten Tallinnan Stockmannilta. Olivat kyllä hyvä löytö, sillä ovat säilyneet todella hyvin. Ne ovat myös mukavat ja pehmeät jalassa. Näiden lisäksi kaipaisin vielä niitä täydellisiä kokonaan nuden värisiä korkkareita…;)
Hiuksiin innostuin loihtimaan kiharat leteillä. Letitin hiukset kahdella ranskalaisella illalla suihkun jälkeen. Pyyhekuivasin ensin hiukset ja lisäsin hieman muotoilutuotetta lettien alle. Aamulla oli valmiina kunnon sähäkkä kampaus;) Tasoitin tuota pehkoa laittamalla hiukset puoliponnarille.

Aamut ovat jo melko viileitä, joten mukaan lähtee aina lämmikkeeksi bleiseri. Tämä Zarasta ostamani pitkä yksilö on noussut ykköseksi kaikista bleisereistäni. Se on niin mukava päällä ja pidän kovasti sen rennosta, mutta naisellisesta lookista. Blogissakin päivän asuissa se on jo näkynyt useampaan otteeseen.

Shoes: Calvin Klein, skirt: H&M, shirt&blazer: Zara, bag: Mulberry


Mitäs mieltä olette, kuuluuko kynähame jokaisen naisen vaatekaapin kulmakiveksi?:)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Veronica
  14.8.2012 at 06:32

  Todellakin kuuluu! Itse löysin muutama vuosi sitten Tigerin kynähameen tosi hyvästä alesta ja se on kyllä niiin ihana, istuva ja ennenkaikkea laadukas. Sen lisäksi multa löytyy kyllä myös niitä henkkamaukan hameita, joissa on kyllä istuvuus myös tosi hyvä :) Tosin, nyt on sellainen tilanne, että kummasti herkut maistunut kesällä ja se kyllä näkyy keskikropassa…eli jos muutana kuukauden reenaisi ja sitten taas kehtaa pukea sen ihanuuden päälle:D

  • Reply
   Mona
   14.8.2012 at 20:50

   Voi pitääkin pitää silmällä alennuksissa juuri Tigerin yksilöitä!!:) Hih, kyllä kesällä vähän saa herkut maistua;) Ilman jätskiä ei ainakaan voisi olla:D

 • Reply
  Merenhelmi
  14.8.2012 at 06:45

  Itsekin tykkään kynähameista hurjan paljon. Mutta en oikeen ikinä tiedä mihin paitaan yhdistäisin hameen.. Mulle ei ikinä istu mitkään löysät paidat (harmittaa!).
  Aivan ihana asu jälleen, sinulle toi valkoinen käy aivan ihanasti. Itseasiassa olen muuten joskus kokeillut tota samaa paitaa Espanjassa, olin aivan rakastunut siihen! Toi kultainen yksityiskohta on hieno. :) Hei sitä kysyisin vielä, että oon etsimässä itselleni uutta kultaista kelloa, mutta en oikein tiedä vielä minkä merkkisen hankkisin.. Toi sun kello näyttää tosi hienolta, minkä merkkinen se on, saanko udella?:D :) Ihanaa päivää! <3

  • Reply
   Mona
   14.8.2012 at 20:52

   Kiitos ihana murunen <3 Tuo kello on Michael Korsin:) Olen tykännyt siitä hirmuisesti:)
   Ihanaa päivää myös sinne aurinkoiselle Veeralle <3 <3

 • Reply
  Krista
  14.8.2012 at 07:30

  Ihanaa, kun oot näissä kuvissa aina niin nauravainen! Piristää kummasti omaakin päivää :) Ja tuosta kynähameesta, pitäisin kyllä töissäkin, mutta koen että meidän työpaikan ilmapiiri ei ole ihan niin virallinen, että kynähameen päälle voisin pukea! Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten ;)

 • Reply
  Lauran
  14.8.2012 at 08:03

  Ihana asu! Itse tykkäisin hirveästi käyttää kynähameita ja muitakin tyylikkäämpiä vaatteita, mutta kun koulussa niissä ei oikein ole mitään järkeä. Opiskelen siis fysioterapiaa, ja meillä on ehkä noin puolet tunneista käytäntöä, eli joko riisutaan vaatteita tai makoillaan pöydillä tai kontataan lattioilla tai jotain :D Haaveilen vaan koko ajan, että sitten kun oon työelämässä niin voi pukeutua miten haluaa. Niin ja haaveilen koko ajan jostain toimisotyöstä missä voi pukeutua nätisti ;)

  • Reply
   Mona
   14.8.2012 at 21:13

   Hih, no ihan totta:D Voi olla että fyssari opiskelija kaverit sais hymyn aihetta;) Mutta kaupungille lähtiessä voikin sitten vaihtaa hameeseen:) Ps. Ei se toimistotyö aina pelkkää herkkua ole;) Niska ja selkä juntturassa, silmät nauliintuneena koneeseen…:D Pukeutumisen vapaus tosin on kyllä iiiso plussa:)

 • Reply
  Jessica
  14.8.2012 at 08:19

  Voi sinua, olet niin kaunis :) Tyylikäs asu, sopii sinulle niin hyvin! Pidän itse myös kynähameista ja käytänkin niitä paljon töissä :)

  • Reply
   Mona
   14.8.2012 at 21:17

   Kiitos murunen <3 Sulta saakin paljon inspiraatiota toimistopukeutumiseen, sinä se kaunotar olet <3:)

 • Reply
  Nanna
  14.8.2012 at 13:34

  Nuo tuo asu on kyllä todellakin chic! Olet upea :)

  • Reply
   Mona
   14.8.2012 at 21:18

   Kiitos Nanna <3 Oot ihana kun jaksat piristää mua ystävällisillä kommenteillasi <3 Pus ja haleja :)

 • Reply
  Elle-Marie
  14.8.2012 at 19:27

  Hui, olet aivan mieletön ilmestys!!! Ja kynähame on ehdottomasti yksi vaatekaapin kulmakivistä!

  • Reply
   Mona
   14.8.2012 at 21:20

   Voi kuule kyllä on nyt mielettömyys siellä ruudun toisella puolella <3 :)
   Kynähame on niiin must:) Se saa aina olon tuntumaan himpun verran naisellisemmalta:) Sama kuin korkkaritkin:)

 • Reply
  Mona
  14.8.2012 at 21:06

  Kiitos paljon Krista <3 Minua taas piristää kuulla jos voin kuvilla saada hyvää mieltä ruudun toiselle puolelle <3:)
  Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle <3:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *