26.7.2012

Postauksista

Jotkut saattaa muistaa, että jokunen aika  sitten sivupalkissa oli kyselyä, siitä montako postausta on mielestänne mukava lukea päivässä. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!:) Selkeästi enemistö oli yhden ja kahden postauksen kannalla, mutta jonkun verran tuli kannatusta myös useammalle postaukselle.
1
  104 (50%)
2
  79 (38%)
3 tai enemmän
  21 (10%)


Ääniä tähän mennessä: 204 

Jatkossa mennään varmasti tuttuun tapaan nimenomaan tuolla yhdellä ja kahdella postauksella päivässä. Joskus (melko usein;) ) tosin saatan innostua kirjoittelemaan enemmänkin, mutta pääsääntöisesti pyrin päivittämään vähintään noita aamupostauksia.


Kiitos paljon kaikille myös muista palautteista. Asiallinen kritiikki ja palaute on aina todella tervetullutta:) 


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *