26.7.2012

Kotona taas!

Nyt ollaan taas kotona!! Ihana loma Kreikan Rodoksessa on takana. Viikko oli kaikin puolin todella onnistunut ja olo on kyllä nyt erittäin levännyt. Kuvia olen ottanut vaikka kuinka paljon ja niitä tulee blogin puolelle runsaasti. Ensi viikko taitaakin olla oikein teemaviikko postauksien osalta;)
Vastailen teille ihanille kommentteihin, jahka pääsen hieman arkeen taas kiinni. Viikonloppuna on vielä tiedossa paljon ohjelmaa. Pääsemme viettämään kaksia syntymäpäiviä ja tietysti aikaa sukulaisten kanssa:) Kyllä kesä on vaan ihanaa aikaa, voikun kesäloma olisi vielä hieman pidempi;)
Nyt oikein hyvää yötä kaikille. Itse aion nauttia piiiiitkistä yöunista omassa sängyssä. Home sweet home ♥. Niinkuin aina jaksan jankuttaa: Matkustaminen on ihanaa ja rakastan sitä. Matkustaminen on elämän suola, mutta kotiin palaaminen on aina vähintään yhtä ihanaa 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Enni
  27.7.2012 at 07:49

  mä en ikinä haluais lähteä kotiin Espanjasta, kun lähdön aika koittaa.. En tiedä oikein miksi! :D

  http://enninkengissa.blogspot.fi/

 • Reply
  Mona
  27.7.2012 at 08:28

  Hih, no täytyy myöntää et alkuun lähtö tuntuu haikealta, mut kyllä tuntuu vaan joka kerta niiin kivalta kun pääsee kotiin:))

 • Reply
  Senja
  27.7.2012 at 09:15

  me ollaan lähössä carlon kanssa lomalle myös kreikkaan! vähän auki vielä minne päin mutta joku äkkilähtö pitäisi löytää :)Rodos voisi olla tosi kiva kyllä!

  • Reply
   Mona
   27.7.2012 at 21:19

   Oi ihanaa!!!!:) Voin kyllä lämpimästi suositella Rodosta!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *