18.7.2012

Piccola Cantina

Sadetta piisaa täällä Turussa ja lämpötilatkaan eivät korkealla hipoile. Saimme kuitenkin ystäväni kanssa nauttia hetken auringon paisteesta Aurajoen rannnalla. Se tuli vähän kuin tilauksesta. Kävimme cappuccinolla ja jäätelöllä ihanassa pienessä Piccola Cantinassa ja koska aurinko alkoi juuri paistamaan saimme nauttia herkkumme terassilla!:)
Monen monta kertaa olen kulkenut paikan ohi ja aina pohtinut, että joskus haluan siellä kahvini käydä juomassa. Kerta oli siis ystäväni kanssa nyt molemmille ensimmäinen. Paikka on juuri niin ihana ja suloinen, miltä se on ohimennenkin näyttänyt. Pieni, idyllinen ja viihtyisä, niin ja tietysti tärkeimpänä jäätelö oli erinomaista. Jäätelöthän ovat Piccola Cantinassa aitoa italialaista kotijäätelöä, jotka valmistetaan paikan päällä. 
Vaikka jäätelöt hyviä olikin, tälläinen herkkusuu olisi kyllä kaivannut hieman isompaa annosta;D
Ihana ja kaunis ystäväni, jonka kanssa aika menee aina siivillä 
Minä ja tuulen tuivertama tukka :D
Pst… Täällä ollaan yhtä isoa hymyä… Viimeiset pakkailut menossa ja aamulla suuntana onkin Kreikka;) Olen ajastellut koko loman ajaksi postauksia, joten ihan hiljaista ei tule olemaan. Paikan päältä pyrin mahdollisuuksien mukaan päivittelemään kuulumisia. Kysymyspostauksen kysymyksiin en valitettavasti ole kokonaan ehtinyt vastata. Heti loman jälkeen otan sen kuitenkin työn alle ja julkaisen, kunhan saan postauksen kasaan!:) Kiitos teille mukavista kysymyksistä:)
Nyt oikein mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kukka
  18.7.2012 at 18:11

  Miten upea kahvila! Tuolla kyllä aika kuluu herkkuja nauttien :) ps aivan ihanan upeaa lomaa teille :) nauttikaa olosta, lomasta, herkuista ja ihan kaikesta! Mulla alkaa 6 päivän työputki.. Mutta sitten helpottaa :) halit ja pus!

 • Reply
  S
  18.7.2012 at 21:01

  Oot ihana Mona, kiitos seurasta! <3 Ihanaa matkaa!!!:)

 • Reply
  Senja
  19.7.2012 at 00:02

  oi mitä jätskiherkkuja! on jo kyllä ikävä turkuun. hih, enää kuukausi niin siellä taas ;D

 • Reply
  Lisa Hakola
  19.7.2012 at 06:39

  Beautiful photos! Looks like you're getting in a lot of practise. Will be exciting to see what you are able to capture on your holiday :)

 • Reply
  Veronica
  19.7.2012 at 06:44

  mmm nam! Tonne mua ei kyllä pitäisi päästää, mutta olen kyllä siellä sattumalta jo käynytkin :D En itsekkään ollut tiennyt koko kahvilasta,mutta kun ohi käveltiin oli pakko piipahtaa! Salmiakki ja mascarpone jäätelö oli suussasulavaa :P

 • Reply
  Raparperi
  19.7.2012 at 07:42

  Ihanaa kun postailet Turun ihanista ravintoloista ja kahviloista. Itse olin edellispäivänä ekaa kertaa cafe Artissa ja tykästyin ihan hirveästi. Harmi, ettei tämä paikka ole tänään matkani varrella…pitää ehkä istahtaa uudelleen Arttiin :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *