18.7.2012

Blogit Facebookissa

Olen aiemmin jo kirjoitellut blogien seuraamisesta facebookissa ja ajattelin nyt tällä postauksella kannustaa muita bloggaajia perustamaan blogille oman FB-sivun!:) 
Itse seuraan nykyään vallan facebookin kautta lemppariblogejani ja se todella helppo tapa nähdä uudet postaukset ja moni bloggaaja myös päivittelee fb:n puolelle kuvia, jotka eivät blogiin asti päädy.
Toki käytän myös esimerkiksi blogilistaa, mutta sitä kautta tulee blogeja luettua harvemmin.
Ajattelin koota tähän suurinpiirtein ohjeita miten saat tehtyä tuon fb-sivun blogillesi. Hih, ihan nauratti täällä ääneen, kun näitä väsäsin…:D Toivottavasti näistä nyt on edes jollekkin apua..;)

Klikkaile muutama fb:n pyytämä kohta ja blogisi facebook profiili on valmis!!:)

Lisää vielä blogiin tykkää palkki, jotta lukijat löytävät helposti fb-sivullesi.

Ja eikun tykkäilemään ja päivittelemään facebookkia!:) Facebookin kautta minä ainakin olen saanut monelle ihanuudelle kasvot ja olen tutustunut muutamiin lukijoihin paremmin. Se on todella kiva tapa kommunikoida lukijoiden kanssa “nopeasti”. Itse pidän siitä, että saan “tykkäillä” muiden postauksia. Aina ei valitettavasti riitä aika kommentoida, mutta “tykkääminen” käy kädenkäänteessä. Itse olen ehdottomasti tykästynyt fb:hen blogien suhteen ja toivottavasti mahdollisimman moni lukijoistani joilla on blogi rohkaistuu tekemään oman profiilin.
Blogin profiilia pystyt pitämään täysin “anonyyminä” niin, ettei oma henkilökohtainen profiilisi näy muille lainkaan. 

Vaikka moni blogi on jo facebookin puolella, moni sieltä vielä puuttuu.. Ajattelinkin listata tähän  nyt muutaman ihanuuden, jotka minä mm. toivoisin näkeväni fb:n puolella ja joiden blogeja mielelläni seuraisin myös sitä kautta.;)
Marjukka, Veera,  Cherry, Mussu, Celina, Veera ja  Sofiina

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  La Petite Princesse
  18.7.2012 at 08:21

  Kiitos inspiksestä!

  Minäkin menin facebookiin :)

  http://www.facebook.com/pages/La-Petite-Princesse/436525669721375

  • Reply
   Mona
   30.7.2012 at 08:39

   Voi hienoa!!:) Tosi kiva kuulla että näisä oli hjelppiä:) <3

 • Reply
  Celina
  18.7.2012 at 09:54

  Hihh, kiitos muru :) Vielä en kuitenkaan toivo ihan kaikkien löytävän blogiini, joten jätän fb:n väliin ;D Ihan kiva, että tämä mun pikku harrastus pysyy vain täällä blogimaailmassa pyörivien tiedossa :)

  • Reply
   Mona
   30.7.2012 at 08:41

   Hihih:D No mutta jos joskus innostuisit lisäämään blogin sinne;) Sun oma facebook profiili ei näy lainkaan blogin profiilissa joten periaatteessa kaverit eivät tiedä sitä kautta siitä:) Se on tavallaan vähän kuin blogilistakin mihin päivittyy postaukset:)
   Mutta ymmärrän kyllä, että moni on myös sitä mieltä että kaikkia seuranta juttujakin on jo way too much:D
   Pus ja haleja kaunis <3

 • Reply
  Maria
  18.7.2012 at 10:51

  Kiitos kauheasti yksinkertaisista neuvoista! Olen yrittänyt tehdä noita sivuja ennenkin enkä osannut joten jätin väliin. Nyt sain kuitenkin neuvojesi ansiosta sivut pystyyn! Valitettavasti olen liian tyhmä osatakseni liittää postauksiani näille sivuille. Kokeilin tehdä sitä Bloglovinin kautta siinä onnistumatta.. Voisitko antaa vielä vähän lisävinkkiä?? Sori, tekniikkaosaamiseni ei tosiaan ole mitään ihmelapsitasoa.

  • Reply
   Mona
   30.7.2012 at 08:42

   OI mahtavaa!:) Kiva kuulla että onnistui:)
   Voin ehdottomasti tehdä tuosta vielä postausta. Se on vaan hieman hankalampi selittää kun olen omani jo tehnyt, mutta koitan väsätä jotain heti kun vaan aika antaa myöden. Tällä hetkellä miljoona asiaa rästissä joten ihan ensi viikoksi en ehdi. Mutta tulossa on!:)

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 09:16

  Mitenkä sen sivun saa niin, että vaan ne näkee sisällön ketkä siitä on tykännytkin? :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *