8.7.2012

Kynsihuolto kotona

Olen pitänyt nyt kesällä kynsissä geelejä. Kävin noin kolme viikko sitten ensimmäisen kerran huollattamassa kynnet ja seuraava huolto on vasta viikon päästä. Omat kynteni kasvavat nyt ihan hirmuista vauhtia, kun en pääse niitä jatkuvasti repimään. En voi siis kyllin hehkuttaa rakennekynsien hyviä puolia!! Olen ihan äärimmäisen tyytyväinen ja iloinen, että minulle herkällä ja allergiselle löytyi sopiva geelimerkki, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Nyt kahden laittamisen jälkeen LCN:n geelit ovat olleet ihan loistavat.
Koska huoltoon on kuitenkin vielä aikaa päätin hieman itse huoltaa ja siistiä kynsiä. Siihen ei tarvitse, kuin viilan, kovattajan ja pikakuivaajan. Helppoa ja nopeaaa. Tällä ehkäisee mukavasti kynsien irtoamista viimeisillä päivillä ennen huoltoa. Viilalla lyhennän kynsiä hieman, koska omani tosiaan niin vauhdilla kasvavat. Mikäli reunoihin on tullut pieniä “ilmakuplia” myös niitä olen varovasti viilannut.
LCN super hardener 
Tätä LCN:n kovettajaa minulla on ollut ties kuinka kauan. Sillä saa todella hyvin pelastettua pienet halkeamatkin. Aivan loisto tuote ja tulee löytymään kaapistani aina!

Yves Rocherilta saamani kynsilakan pikakuivattaja
Sitten vielä ihan must tuote ainakin tälläiselle hätähousulle kuin minä olen! Nimittäin kynsilakanlakan pikakuivattaja. Sain aikanaan tämän Yves Rocherin kynsilakan pikakuivattajan blogin kautta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Se kuivattaa kynsilakat ihan hetkessä ja mielestäni jättää myös kauniin kiiltavän pinnan. 
Tuotetta ei tarvitse laittaa kuin aivan pienen pisaran verran kynnelle. Sitä ei siis tarvitse levittää koko kynnelle. Kastat siis vain sudin pikakuivattajassa ja sipaiset sudin kärjellä keskelle kynttä kerran ja se on siinä. Tämä on ihan loistava tuote, en voi muuta kuin erittäin lämpimästi suositella kaikille kärsimättömille;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *