8.7.2012

Kuvia viikonlopulta

Täällä ollaan vietetty aivan ihana viikonloppu, joka onkin mennyt ihan siivillä. Perjantaina vietimme päivän Turussa. Kävimme kahvilla ja jäätelöllä torilla. Nappasin muutaman kuvan taas Turun keskustasta.:) 
Yliopistonkadulla oli muutama nuori mies ilahduttamassa musiikilla. Osasivat homman kyllä loistavasti!:)

Aurinko paistoi todella lämpimästi koko päivän, joten jäätelöt ja kaffe torilla maistuivat ihan taivaalliselle. Tervajäätelö on lempparini. Voisin syödä sitä litratolkulla.

Illalla suuntasimme Tintån syömään illallista. Härkävarras oli jälleen kerran täydellistä. En kyllästy siihen varmaan koskaan…;)

Ruuan jälkeen suuntasimme vielä leffaan ja sen jälkeen ajoissa kotiin nukkumaan. Lauantaina lähdimme heti aamulla aikaisin kohti Tamperetta ja Särkänniemeä;) Lauantai oli ihan täydellinen! Meillä oli huisin hauskaa. Tänään on sitten väsyttänyt oikein olan takaa. Nukuimme aamulla melkein yhteentoista asti. Kyllä nyt kelpaa odotella parin viikon päästä alkavaa kesälomaa:)
Lisäilen myöhemmin vielä kuvia lauantain reissusta. Nyt oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Siiri
  9.7.2012 at 20:53

  Siis kuinka monta kertaa mun on pitänyt mennä maistamaan tota härkävarrasta sun hehkutuksen takia :-D ja kuinka montaa kertaa oonkin sitten eksynyt blankoon,mamiin,fontaanaan…..nyt ryhdistäydyn ! pakko tietää meinaan mistä niin jaksat jauhaa ! ;-)

 • Reply
  Kukka
  10.7.2012 at 20:10

  Voih miten ihania kuvia! Niin raikkaita! Turku näyttää juuri niin kesäiseltä kuin sen muistankin :) Sulla oli täydellisen ihana synttäriviikonloppu!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *