29.6.2012

Kosmetiikka uutuuksia

Sain eilen ihanan NIVEAn lähettämän paketin, josta paljastui NIVEAn kesäuutuus, Pure & Natural Pampering & Firming Body Cream -vartalovoide sekä klassikko voide NIVEA soft. Jälkimmäinen tuote on saanut tänä kesänä ihanan raikkaan pakkauksen, jonka on suunnitellut lontoolainen muotisuunnittelija Nicola De Main.
Kesäuutuutta lähden kokeilemaan mielenkiinnolla, koska tuote ei sisällä silikonia, parabeeneja, keinotekoisia väriaineita eikä mineraaliöljyjä. Minullahan on todella herkkä iho, joten monet tuotteet saavat ihoni ärtymään. Näiden osalta uskallan toivoa, että sopivat mainoasti. NIVEAn tuotteista olen luottanut AINA deodorantteihin. Niin kauan kuin olen deodoranttia käyttänyt, on NIVEAn tuotteet olleet ainoita, jotka ovat sopineet. Olen testannut monet apteekin tuotteet, mutta joka kerta palaan ostamaan tutun luottodödön!  
Nyt testailemaan kesäuutuutta:)
Tuotteet saatu blogin kautta

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moana
  29.6.2012 at 23:15

  Tosi kauniit purnukat, toivotaan että sisältö on sinulle sopivaa.

 • Reply
  Mona
  30.6.2012 at 07:58

  Eikös ookkin, toivottavasti tosiaan:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *