13.6.2012

Finska

Turussa avattiin hetki sitten ihana uusi ruokakauppa Finska, jossa myynnissä on lähi- ja luomuruokaa. Kauppa on kovin idyllinen ja hyvällä paikalla kauppiaskadulla. Kävimme Eetun kanssa kurkkaamassa avajaisten aikaan kauppaa. Otin muutaman kuvan tänne bloginkin puolelle puhelimella.

Kiva, että Turkuun saadaan enemmän puhtaaseen ruokaan panostavia kauppoja. Itse olen edelleen varmasti suurimmaksi osaksi Luomuidyllin kantis, mutta ehdottomasti tulee myös Finskassa poikettua silloin tällöin!:)

Edit: Ei ollutkaan kyseessä avajaiset!! Kauppa on ollut paikalla jo pidempään, mutta meillä se on mennyt aivan ohi;) No onneksi nyt tuli huomattua kyseisen liikkeen olemassaolo.:D

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anonymous
  13.6.2012 at 10:22

  Tuohan on avattu jo kuukausia sitten?

  • Reply
   Mona
   13.6.2012 at 16:34

   No näköjään!!:D Mä ihan luulin, että oli avajaiset, mutta taiskin olla vaan joku tapahtuma juttu?!:D Ja tosiaan en ennen ole edes kauppaa nähnyt.. Ihan hyvä siis että tuollaiset järjestivät:)

 • Reply
  Anonymous
  13.6.2012 at 10:43

  Piti kysyä ihan samaa kuin edellinen, vai onko minulta nyt mennyt jotain ohi?! Olen käynyt kyseisessä putiikissa jo viime vuoden puolella, vai ovatko perustaneet toisen jonnekin muualle keskustaan?

  • Reply
   Mona
   13.6.2012 at 16:34

   Hih, kyllä se oon mä kenellä on menny ihan totaalisen ohi:DD Mä en oo koskaan kauppaa huomannu ja sekoitin nyt todenäköisesti jonkun tapahtuman avajaisiin:) No hyvä näin, muuten en olis paikkaa noteerannut:D

 • Reply
  Jossu
  13.6.2012 at 13:20

  Oii, nuo viimeisessä kuvassa näkyvät luomumausteet on ihania! Itse vakuutuin täysin luomu-kanelista – kun sitä kerran maistaa ei “normi”-kaneli ole yhtä hyvää enää! Suosittelen vaihtamaan ceylon luomu-kaneliin ;)

  • Reply
   Mona
   13.6.2012 at 16:36

   Joo voisin ottaa koko valikoiman omaan keittiöön!;)
   Oih, ceylon on tosiaan ihan ehdoton!!:) Sitä voi myös lapsillekkin antaa:) Meillä löytyy juuri sitä aina kaapista:) Todellista herkkua ja vielä terveellistä <3:)

 • Reply
  Salsa
  13.6.2012 at 19:29

  Ruokakauppa Finska on ollut Turussa jo vuoden päivät, tuo kyseinen tapahtuma taisi olla omistajavaihdoksen kunniaksi järjestetty :)

  On kyllä tosi ihanaa, että tämäntyyppiset ruokakaupat alkavat yleistyä. Mielelläänhän sitä asioisi tällaisissa söpöissä pikkuliikkeissä eikä aina vaan suuremmissa jättimarketeissa. Ja onneksi näin kesällä saa toriltakin vaikka mitä! Turun tori ♥

  • Reply
   Mona
   13.6.2012 at 20:01

   Hih, tosiaan ja mulla on ihan jääny huomaamatta!!:D No parempi myöhään kuin ei milloinkaan..;)
   Ja olen niiiiin kanssasi samaa mieltä. Ihanaa, että panostus ja arvostus puhdasta ruokaa kohtaa ovat nousemassa.:) Turun tori on tosiaan ihan huippu <3 Söpö kuin mikä;)

 • Reply
  Raparperi
  14.6.2012 at 16:11

  Hyvä kun postasit tästä. Itsellänikin mennyt ihan ohi tuo putiikki :)

 • Reply
  Anonymous
  14.6.2012 at 17:08

  Saman tyyppinen kauppa toimii myös Kaarinassa! Suosittelen lämpimästi käymään! Autolla Turun keskustasta alle 10 min matka!:) Superiloista palvelua ja apua aina saatavana… Nimi on AitoRuokakauppa, osotetta en muista mut jos päädyt joskus käymään siellä ni kerro ihmeessä mielipiteesi!:P

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *