7.6.2012

Päivän asu

Pientä kiirettä pitänyt (lue oikeasti vaan väsymystä), joten en ole juuri ehtinyt ottaa asukuvia. Pitää taas koittaa petrata niiden saralla. Eilen aamulla Eetu suostui ottamaan pikaisesti asukuvat ennen töihin lähtöä. Joten tässä eiliset vaatteet. Ihan perus asu farkut+bleiseri. Rakastan farkkujen ja bleiserin yhdistelmää. Se on vaan niin helppo ja pelastaa aina huonot päivät, tiedättekö sellaiset kun tuntuu ettei kaapissä ole yhtään mitään!;D Plaah, kyllä vaan kasvoiltakin paistaa nyt tuo pienoinen uupumus. Enemmän liikuntaa ja ulkoilua, niin eiköhän se siitä… Toivottavasti. Onko antaa vinkkejä miten saada hieman lisää energiaa?!:)

Mukavaa torstaita kaikille <3

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Celina
  7.6.2012 at 05:51

  Väsymystä täälläkin ilmassa :/ Kai se johtuu noista upeista kesäilmoista (=harmaudesta ja vesisateesta)? Kyllä sitä huomaa olevansa vain jo loman tarpeessa! Paljon voimia sinne kohtalontoverille :) Eiköhän tämä tästä, kun ei vain keskity siihen väsymykseensä liikaa <3 <3

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 06:00

   Muruu, oot ihana <3 :) Kiitos piristyksestä:)
   Ja oot kyllä niin oikeassa, kyllä se nujertuu kun keskittyy muihin asioihin!:)
   Ihanaa loppuviikkoa kauniille <3

 • Reply
  muru
  7.6.2012 at 07:28

  Väsymysaaltoa ilmassa kun täälläkin aamut menee haukotellessa ja tuntuu,että ihan ei ole hereillä vaikka on jalkeilla. Huh. Ja se iltapäivän väsymys…harmi kun töissä ei voi torkkua. :/ Mä syytän omassa tapauksessa ainain (kun jotain pitää syyttää :P ) kesäiltoja, nukkumaanmeno menee jokaisena iltana paljon pitemmälle kun pimeänä vuodenaikana… Liian vähän unta suhteessa päivien pituuteen. Mulla vaikuttaa myös uudet työkuviot, muutos väsyttää. Noh, eiköhän tämä tästä! :)

  Jaksamista ja pirteyttä sulle Mona! <3 Kunhan aurinko alkaa kunnolla paistattelemaan niin toivottavasti väsymys unohtuu kun saadaan paljon luonnon vitamiineja! :)

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 17:57

   Oot ihana, kiitos <3 Ja totta tuo iltapäivä väsymys on karsee. Töistä kun pääsee kotiin tekisi mieli vaan vajota sohvan pohjalle. Ei auta kuin pakottautua vaan lenkille. Heti sen jälkeen on kyllä parempi fiilis..
   Pus ja kiva kun oot muru löytänyt tiesi tänne, kiitos ihanista kommenteistasi ja ajastasi jota jaat kanssani <3

 • Reply
  Marre
  7.6.2012 at 12:03

  Väsymykseen mun neuvot ovat että pitää kuunnella omaa kroppaansa mitä se kertoo, jos väsyttää niin pitää levätä.. tiedän et töissä pitää käydä, mutta pitää vaan karsia vapaa-ajan juttuja.. Ja syödä paljon vitamiineja, esim ei tuosta auringosta saa vielä pahemmin d-vitamiinia (kun on niin harvinainen näky), eli sellainen purkki apteekista.. :)

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 18:01

   Kiitos Marre paljon vinkeistä!!!!:) Ja tosiaan tuota D-vitamiiniä ei tosiaan saa lähellekkään tarpeeksi täällä Suomessa:/ Itse vetelenkin tosi reippaita annoksia sitä purkista.
   Tosiaan välillä pitäis vaan lupa antaa olla ja olla tosiaan tekemättä mitään. Itse vaan huomaan helposti, että sitten sitä jää sinne sohvan pohjalle liiankin helposti.. Noh, ehkäpä tämä kohta jos saatais tuo aurinko tilattua paikalle vähän useammin;)

 • Reply
  Jaana
  7.6.2012 at 14:41

  Hyvännäköinen bleiseri, mistä olet tuon ostanut ?
  Väsymys on niin tuttua täälläkin….kannatan työpaikoille siestaa ja päiväunihuonetta, niinkuin päiväkodissa lapsilla on ;D.

  Ihan oikeasti huomasin eilen, kun olin taas aivan uupunut ja väsynyt työpäivän jälkeen, että se mikä minut loppuillaksi herätti, oli raitis ilma, kun ulkoilin tyttäreni kanssa. Vielä jos ulkona pystyy tekemään jotain, mistä innostuu ja ilahtuu, niin se piristää kans. Meillä se oli eilen saippuakuplat! :D Lapsen myötä on elämään ja vapaa-aikaan tullut monenlaista kivaa tekemistä, mikä on unohtunut, kun on itse kasvanut “isoksi tytöksi”. Esim. rakennuspalikat ja muovailuvaha ja juurikin saippuakuplat on jotain, mistä olen itse vähintään yhtä intona nykyisin, kuin 2-vuotias tyttäreni ;D Ja vielä on edessä paljon muutakin kivaa, kunhan tyttö kasvaa 1-2 vuotta; ompelukuvat, hamahelmet(!!!!) ja geelivärit nyt ainakin :)

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 21:31

   Ihana Jaanaseni <3 Voi, että voin vain kuvitella miten tuollaiset pienet arjen ilot voivatkaan antaa energiaa.
   Ja sama homma, kaikkein parhaimmaksi oon myös kokenut tuon ulos lähtemisen. Voi vitsit se vaan tuntuu niin älyttömän vaikeelta välillä :D Mut kyllä aina kuitenkin kannattaa;)
   Pus ja haleja ihanalle Jaanalle <3 Pidähän hyvä huoli itsestäsi ja asukista <3
   AInii bleiseri on ihan h&m:ltä!:) Unohdin kirjata nuo tuohon alle tyystin..:)
   Ja juu taidan huomenna ehdottaa myös pomolle tuota päiväunihuonetta, NIIN hyvä idea!!;)

 • Reply
  Lina
  7.6.2012 at 21:26

  D-vitamiinihoitoa vaan, eli mahdollisimman paljon ulkona auringonvalossa :) Oot kyllä niin nätti, etten huomaa sun kasvoilta minkäänlaista uupumusta!

  • Reply
   Mona
   7.6.2012 at 21:32

   Voi Lina, kiitos hirmuisesti <3 Kauneus on täysin siellä ruudun toisella puolella. Ja tosiaan kyllä tota deetä vaan tarvii. Huomiseks on luvattu ihan aurinkoakin!!:D IHANAA!!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *