3.6.2012

Inspiroiva blogi: Char & the city

Kaksi lemppareinta blogia vielä mainitsematta, tässä niistä toinen. Tyyliä, upeita kuvia, inspiroivia ideoita niin sisustuksen kuin vaatteiden ja muunkin suhteen. Täydellisyyttä hipovaa järjestelmällisyyttä ja äärimmäisen sydämellinen kirjoittaja. Niistä on Char & the city tehty. Charin blogi on pullollaan inspiraatiota ja joka kerta blogin avatessa syntyy syviä huokauksia ihanista kuvista. Charin sisustusmaku on todella lähellä omaani ja voisinkin kotiuttaa kaikki hänen ideansa myös omaan kotiini! Char pystyy loihtimaan mistä vaan todella tyylikästä ja ajatonta. Itse en esimerkiksi olisi koskaan ajatellut, että avonainen vaatesäilytysjärjestelmä voisi olla kovinkaan käytännöllinen, mutta nähtyäni Charin kuvat heidän uudesta väätesäilytyksestä, olisin valmis heti hankkimaan samalaisen itselleni. 
Charin blogi on ehdottomasti ensimmäinen paikka, josta lähteä ammentamaan inspiraatiota kotiin. Kaikki on aina viimeisen päälle mietittyä ja ihanan siistiä.
Pidän myös Charin klassisesta tyylistä ja onkin mukava, kun välillä hän kirjoittelee tyylijuttuja.
Ihana, ihana Char! Niin ainutlaatuinen ja ehdottomasti blogimaailman helmiä <3 Toivottavasti saamme nauttia hänen tuotoksistaan vielä pitkään. <3

Kaikki kuvat lainattu!

charandthecity.indiedays.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Char
  3.6.2012 at 15:53

  Voi Mona <3 Sinä senkin ihanuus! Kiitos ihanista sanoistasi! Jos edes lähellekään tuota olen blogillani yltänyt, niin on tavoitteet saavutettu :`) Ja kuules, naisellisen tyylisi, upeiden kuviesi ja elämänmakuisten juttujesi takia minä taas puolestani blogissasi käyn, yksi ehdoton lemppareistani!

  • Reply
   Mona
   3.6.2012 at 16:00

   SInä se ihanuus olet <3 Ja kyllä kuule olet, ja tiedän että niin moni on täysin samaa mieltä mun kanssa <3 Jaat niin paljon inspistä niin monelle. Ja kaiken sen päälle oot vielä niin super sydämellinen. Oon niin iloinen, että nähtiin viimein ihan livenä. Ei mennyt yhtään vikaan blogista saatu kuva Charista <3 Pus ja haleja ihanalle <3

 • Reply
  Kukka
  4.6.2012 at 08:51

  Oiiiii mikä vaatekomero! Tuolta löytää kyllä heti etsimänsä vaatekerran! :)

 • Reply
  Heidi Tuominen
  29.9.2012 at 18:00

  Rakastan Charin ottamia kuva. Niissa on tyylikkyytä ja harmoniaa. :) xx

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *