19.5.2012

Outfit

Huomenta ja ihanaa aurinkoista  lauantaita. Nukuin pitkään ja nyt nautiskelen aamiaista blogeja lueskelle. Seuraavaksi pitäisi alkaa lukemaan ja illalla suuntaamme ystäväpariskunnan kanssa jo perinteeksi muodostuneisiin ystävän järjestämiin juhliin. Odotan innolla iltaa, mutta edelleenkin on hieman asukriisiä. Tunne, ettei kaapissa ole yhtikäs mitään on jälleen tuttu;)
Sitten eiliseen päivän asuun. Ulkona asukuvien otto on valitettevasti jäänyt taas vähemmälle. Aamuisin on aina hurja kiire töihin, enkä saa suostuteltua Eetua ottamaan ulkona asukuvia silloin;) Töiden jälkeen taas vaatteet lentävät ensimmäisenä tuolinkarmille ja kuvia ei jaksa enää räpytellä. Joten nyt on taas tyytyminen näihin itselaukaisimella otettuihin sisäkuviin. Pitäisikö raahata jalusta ja kamera ulos ja napsia yksinään kuvia??;)
Mulla on usein tapana ottaa töihin korkkarit mukaan pieneen pussiin. Lähden siis kotoa matalilla kengillä, jotta ehdin hilpaista nopeasti kaupungille ja sitten töissä vaihdan korkkarit jalkaan. Kätevää;) Ja nuo Louboutinin punaiset pussukat ovat muutenkin niin suloisia. Saisi kaikille kengille olla oma pussukkansa.
Onko teillä usein kahdet kengät matkassa? Sellaiset taitettavat ballerinat olisivat hurjan kätevät näin kesällä. Mahtuisivat pienempäänkin laukkuun mukaan. Onko kokemuksia?:)
kengät: CL, housut: Gina Trigot, paita: Ellos, jakku: Zara

Jahas, sitten taas kirjojen pariin. Taidankin ottaa mukavan asennon parvekkeelta, koska ulkona ilma näyttää niin aurinkoiselta ja kesäiseltä. Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?
Pst.. Muistattehan klikkailla sivupalkin kyselyyn mielipidettänne?:) Kiitos ihan hirmuisesti postaukseen tulleista kommenteistanne!! <3 Ne lämmittivät kovasti mieltä ja palautetta on aina todella mukava saada. Olin myös erittäin iloinen siitä, että moni kertoi samalla asupostausten olevan mielekkäitä. Mahtavaa, että tekin joiden tiedän olleen seuranani jo pidempään pidätte edelleen asupostauksista. 
Iso haluas ja suukkoja kaikille <3

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sonja
  19.5.2012 at 09:53

  Kaunis asu taas kerran :) Ostin Pariisista taitettavat ballerinat ja ne on tosi kätevät ottaa mukaan niiden omassa pussukassa :)

  • Reply
   Mona
   19.5.2012 at 16:20

   Kiitos murunen <3 Mun on kyllä hankittava kesäksi myös sellaiset:)
   Pariisi <3 :))))

 • Reply
  Celina
  19.5.2012 at 10:45

  Ihana asu <3 Ja klikkailtu kyselyyn, mun mielestä postailet juuri niin paljon kun ehdit / huvittaa :) Kaikki jutut on aina kivoja sulla <3 <3

  Ihanaa viikonloppua murunen :)

  • Reply
   Mona
   19.5.2012 at 16:21

   Muruu<3 Olet sitten kultanen:) Pus pus ja haleja <3 Ihanaa vkl myös sinulle ihana:)

 • Reply
  Raparperi
  19.5.2012 at 11:40

  Itselläni harvemmin on kahdet kengät mukana. Korkokengät on niin kauniita, mutta en vaan jaksa kävellä niillä melkein hetkeäkään. Huoh! Noita taitettavia ballerinoja olen pohtinut kanssa. Joskus olisi mukavaa olla toisetkin kengät mukana esim. jos kesällä liikkuu kevyempien varvastossujen kanssa niin voisi tarvittaessa laittaa ballerinat jalkaan jos vaikka tuleekin päätettyä, että kaupungillekin voisi kipaista samalla matkalla :)

  • Reply
   Mona
   19.5.2012 at 16:23

   Voih, sun pitäis vaan löytää sellaiset korkkarit millä on hyvä kävellä:)
   Mutta kyllä baltsut on myös niin ihania:)

 • Reply
  Falling for fashion
  19.5.2012 at 14:07

  Ihanaihana tuo paita! :) Teen itse ihan samoin, että lähden usein kotoa ballerinoissa ja korot pääsevät jalkaan vasta paikan päällä.

  • Reply
   Mona
   19.5.2012 at 16:23

   Kiitos paljon<3 :) Jeps, se on kyllä kätsää;)

 • Reply
  KatiC
  21.5.2012 at 13:05

  Mä oon ratkaissut tämän jalkineongelman niin, että pidän useimmin korkkareita työhuoneen kaapissa, jolloin niitä ei joka päivä tarvitse kuljetella. Tietysti, jos on vaikka kymmenen korkkariparin valikoima niin voi tehdä tiukkaa varastoida niitä töissä!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *