5.5.2012

Täydellisen yöpöydän tahtoo hän

Pitkään ja hartaasti olen haaveillut ja metsästänyt täydellisiä yöpöytiä makuuhuoneeseemme, mutta tuloksetta. Muutamia ihania malleja olen löytänyt, mutta niistäkään en ole aivan täysin varma ovatko ne juuri täydellisiä. Useimmiten lähes täydellisen löytyessä, hinta on jotain hyvin epätäydellistä. Tässä muutamia herkkuja, jotka pienen harkinnan jälkeen saattaisin suostua kotiuttamaan, joko yöpöydiksi tai  sitten ihan vain tuohon soffan viereen skumppalasin pitimeksi;)

Nämä Hayn pöydät ei paljon esittelyä taida kaivata. Monelle tutut, monessa lehdessä ja blogissa esiintyvät ihanuudet. Rakkautta minimalismiin. Sitä se on. Valkoista ja hyvin yksinkertaista desingnia, siitä on Monan unelmakoti tehty. 
Niin tai siis ainakin tällä hetkellä. Kuulun nimittäin niihin, jotka rakastavat vähän kaikkea. Edellinen kotini oli yli 100 vuotta vanhassa puutalossa, jossa oli kakluuni ja kolme metriä korkeat huoneet. Rakastin sitä koko sydämestäni. Tunnelmaa, romantiikkaa ja ihanaa lämmintä kodikkuutta. Sellaista suloista maalaistunnelmaa parhaimmillaan kaupungin laidalla. 
Nykyinen koti on kuitenkin kaikkea muuta. Eetun sanoin kliininen. Hänen isänsä taisi ensimmäisellä kerralla nähdessään kotimme luulla sisustusta vitsiksi. Valkoista, valkoista ja ripaus tietty valkoista. Juu okei, onhan siellä sun täällä vähän mustaakin.
Miltäkön minun ja Eetun seuraava koti tulee näyttämään? Se jää vielä nähtäväksi. Toistaiseksi aion nimittäin rakastaa tätä valkoista minimalistisuutta sydämeni kyllyydestä. Valoa ja avaraa tilaa, siitä on meidän kotimme nyt tehty. 
Takaisin taas yöpöytiin. Kartellin tuotteen ovat aina kuuluneet suosikkeihini ja esimerkiksi Charilla on aivan ihanat Kartellin Joll-yöpöydät. Niihin olenkin ollut enenevämmissä määrin kallistumassa, mutta niidenkään hinta ei ole aivan Ikean huonekalujen luokkaa.
Kartellin Ghost Buster yöpöytä on myös mieleeni, joskin se muistuttaa minua hieman televisiosta…? Room21 valikoimasta poimin Voicen Arctic mallin, joka on hyvin tavallinen ja muistuttaa paljon Ikean Malm lipastoa. Tykkään tuostakin kovasti, mutta jotenkin kaipaan jotain vähän erikoisempaa, tai siis ehkäpä paremmin sanottuna jotain vielä pelkistetympää.

Etsinnät jatkukoon. Tilauksessa on siis tyylikästä ja edullista desingnia. Helppo yhdistelmä? Ehkäpä yritän käyttää hyväkseni Eetun ystävää, joka opiskelee Lahdessa teollista muotoilua ja tilaan häneltä täydellisen yöpöydän. Sen voisikin sitten lanseerata Mona’s Daily Style blogille.
Näihin tunnelmiin ja kuviin menen asettelemaan sisustuslehtiä yöpöydäksi. Desingnista en ole ihan varma, mutta ainakin edullista ja ekologista;)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tiia
  5.5.2012 at 13:41

  Ihania kaikki, mutta hintaa noilla ihanuuksilla on vähän turhan paljon :P

  • Reply
   Mona
   5.5.2012 at 19:23

   Hih, samaa mieltä;)

 • Reply
  Kukka
  5.5.2012 at 18:34

  Mä olen etsinyt sitä taydellistä yöpöytää nyt elokuusta lähtien ja ei löydy ei. Ne on liian kapeita, liian leveitä, liian korkeita, liian matalia… Siipan yöpöytänä toimii nyt hätäratkaisuna Ikean keittiöjakkara ;D mulla ei ole mitään.. Kasaan tyynyt mun puolelle ja siinä keikkuu puhelin ja kirjat ;D Mutta kyllä mä vielä joskus löydän ne sopivat. Toi Voice Arctic olis ihana, mutta n. 1200 yöpöydistä on vähä liikaa…

  Kukka :) ps huomaatko, että mulla on nyt google-tili ;D haha kuvaa en osannu laittaa!

  • Reply
   Mona
   5.5.2012 at 19:31

   Jee, loistavaa murunen!!!:) Ja arvaas mitä…?;) Seuraavaks sit se blogi;) Ja oi kyllä sulle pitää tuohon saada pika pikaa kuvakin!:) Koitetaas jossain vaiheessa vaikka facen kautta säätää. ei se pitäis kovin vaikee olla, kunhan saadaan tarpeeks pieni kuva, että se hyväksyy sen:)
   Ja hei mua ihan nauratti toi sun 1200e vähä liikaa, Hih:) Todellakin jo pikkusen liikaa.. Eetu pyörtyis jos toisen 1200eurolla yöpöydät kotiin. Toisaalta jos toisin saman hintaisen laukun niin ei se sitä varmaan ihmettelis:D Et kai sitä kaikkeen vaan sopeutuu…;) Mut mä kyllä vielä toistaseks jatkan mun Mulberryn alexaan säästämistä, en vielä yöpöytiin;) Yöpöydissä toistaseks kipuraja taitaa olla parissa sadassa… Ja niitäkin nyt täytyy varmaan odotella tovi jos toinen..Ellei sitten täydellisiä tuu vastaan puol ilmasek;) Ja kaikki kun tosiaan on liian kapeita, leveitä ym.. Hei ja mulla oli pitkään myös sellanen perus jakkara yöpöytänä:) Nyt on vaan noi sisustuslehdet ja välillä myös toi sun tyyny ratkaisu:) Hih:)
   Pus murunen <3

  • Reply
   Kukka
   6.5.2012 at 08:31

   ;D haha ;D Mä niin näen miten mun siippa pyörittelis silmiään kun mä sanoisin, että nää makso 1200 euroa ;D se ei uskoisi edes! Mulberryn Alexa on kyllä säästämisen arvoinen, silloin tällöin kun niitä livenä näkyy tekis mieli käydä jututtamassa omistajaa :)ja silittämässä laukkua. Se olis sellainen hankinta mikä kestää ja kestää, ei tarttis ostaa laukkua pitkään aikaan (vaikka oikeasti pitääkin).

   Hih vai blogi, nimikin olis muuten jo tiedossa :)

   Pus pus ja ihanaa sunnuntaita, mä sain vatsalihaksille käyttöä jo näin aamusta, kiitos sulle :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *