5.5.2012

Kiharoita videolla

Tein aikaisemmin postauksen Videolla: Paplarit yöksi jossa näytin miten nuo paplarit laitan. Nyt sain kuvattua tuon lopputuloksen. Unohdin videolla mainita, että en yleensä edes käytä mitään muotoilutuotteita ennen paplarien laittoa. Lakkaa saatan suihkauttaa joskus ihan vaan inan. Nuo kiharat ovat ainakin itselläni pysyneet todella hyvin ilman mitään tuotteita. Elikkäs tältä näyttää kätevät paplarikiharat videolla.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  RagDoll
  5.5.2012 at 11:30

  Hei kaunokainen! Upeat Hollywood-kiharat. <3
  Olen karttanut tarrarullia, kun pelkäsin, että en saa niitä ikinä irti tästä mopista! ;) Nyt on kuitenkin pakko päästä kokeilemaan.

  • Reply
   Mona
   5.5.2012 at 11:37

   Hih, kiitos murunen <3 Hei ehdottomasti kannattaa kokeilla!!:) Näihin ne ei tartu ihan niin lujasti kun eivät tosiaan mene ihan koko hiuksiin. Sit kannattaa muuten laittaa myös jokin huivi noiden suojaksi yöksi jolloin noi tarrat ei ota kiinni muualle hiuksiin…:) Senkin unohdin tossa mainita:) Nii ja sit kun sulla on tosi pitkät hiukset niin ei kannata ihan kaikkein pienimpiä rullia ottaa. Itse kokeilin äidiltä asteen pienempiä ku nää mun on niin ne tarrat kiinni oikein kunnolla:/ Niistä tosin tuli ihan super kivat kiharat:D Mutta siis mieluummin ei ihan kaikist pikkusimmat tarrarullat:)
   Ihanaa viikonloppua kaunotar <3

 • Reply
  Anonymous
  5.5.2012 at 13:58

  Mulla auttaa kovasti tuohon hiusten kiinni tarraamiseen se kun laitan Redkenin latvasuojaa ennen papiljottien laittoa. Ja muuten mulla kun on lyhyemmät hiukset laitan kahdelle ponnarille, ikäänkuin saparot, niin kihartuu hyvin pikkasen lyhyemmissäkin hiuksissa :) Tää vinkki on ollut ihan pelastus, Mona :) -mami-

  • Reply
   Mona
   5.5.2012 at 19:33

   Mami rakas, kiva kun lisäsit ton että toi Redkenin latvasuojis auttaa!!:)
   Voisinkin seuraavaks kuvailla sun tavan laittaa nää niin on sit vinkkiä hiukan myös lyhyemmille hiuksille;)
   Pus muru <3

 • Reply
  Anonymous
  5.5.2012 at 15:56

  Tulipa kuin tilauksesta tämä sun kihra-aiheinen video!

  Viettelen nimittäin lakkiaisiani tuossa vajaan kuukauden päästä, ja kovasti ois hakusessa keinot, joilla sais pysymään kauniit, mutta rennot kiharat koko päivän… Mitä veikkaat, pysyisköhän nuo paplarikiharat niinkin pitkän päivän? Vai tulisiko paremmat kiharat sillä sunkin mainitsemalla ghd-raudalla?

  No, aion ainakin testata niitä paplareita pikimmiten tämän innoittamana! :)

  • Reply
   Mona
   5.5.2012 at 19:40

   Hih, hienoa että tästä oli vinkkiä!!:)
   Nää kiharat kyllä kestää tosi hyvin, mutta tieks kyl mä sinuna noin tärkeenä päivänä laittaisin mieluummin ehkäpä ghd:lla…. Ne meinaan pysyy kyllä niin älyttömän hyvin että ainakin itse luotan niihin aikast paljon..
   Toinen vaihtoehto on että teet kiharat paplareilla niin että laitat ne aamulla pyyhekuiviin hiuksiin ja sit vaan kuivaat kuivaushupun alla. Sillon niistä tulee myös tosi kestävät. Siihen menee vaan aika paljon aikaa joten sit saat varautua heräämään tosi aikasin;)
   Mut testaappa nyt hyvissä ajoin tätä paplarit yöksi tapaa, niin tiedät sitten miten ne pysyy just sun hiuksissä koko päivän!:) Ja mun äiti tossa vinkkas ylempänä, että kannattaa laittaa hiukan latvasuojaa alle niin ei takerru paplarit niin paljon!:)
   Tuuhan kertomaan sit miten nää toimis sulla:) Mukavaa viikonloppua!:)

 • Reply
  Tiia
  7.5.2012 at 16:27

  Heii, siinä aiemmassa paplarien laitto -videossa taisit puhua siitä hiusten kananmunalla pesemisestä, olis kiva lukee postaus aiheesta (:

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 07:22

   Joo ehdottomasti voin laittaa postausta siitäkin tulemaan!!:) Kiitos vinkistä:)

 • Reply
  ibe
  7.5.2012 at 23:09

  Olipa taas ihana video, oot aina niin pirteä ja aurinkoinen:) Miä kokeilin kerran tuota tekniikkaa siun edellisen videon jälkeen, ja tosiaan näppärä konsti eikä yhtään häirinneet nukkumista. Ei kyllä ihan noin kiharat tullut mutta tosi paljon volyymia. No, kävelin sitten aamulla junalle räntäsateessa ja junassa tukka oli läpimärkä ja kiharat tipotiessään, just my luck;) Mutta pitää koittaa uudemman kerran!:D

  • Reply
   Mona
   8.5.2012 at 07:22

   Hih, sinä se aurinkoinen olet <3
   Ja voi ei sulla on käyny huono tuuri, kokeile ehdottomasti uudestaan!:) Ihanaa tiistaita muruselle!:)

 • Reply
  Anonymous
  13.9.2012 at 21:12

  Ihana video! olet niin luonnollisen kaunis ja symppiksen oloinen, respect! :-) Itsellä on aika pitkät hiukset ja kokeilin juurikin tuota esittelemääsi tapaa laittaa kiharat, kokeilin sekä kuivilla että kosteilla hiuksilla, muotovaahdolla ja ilman, ja tuloksena oli pelkät suorat haituvat :/ en ymmärrä miksi ne eivät kiharru! mielettömän ihanat ovat nuo sinun kiharasi:) haluaa myös!

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 21:21

   Voi että, kiitos sulle ihanasta kommentista!! <3 :) Sait ison hymyn huulille:)
   Hei millaset paplarit sulla on? Sekin voi meinaan vaikuttaa. Jos on kovin isot niin ei tuu kunnolla kiharaa. Kannattaa valita aika pienet…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *