3.5.2012

Barcelonan salaatti

 Teimme vappuna älyttömän hyvää Barcelonan salaattia. Se on ruokaisa ja sopi mielestäni juuri vappuun hyvin. Resepti löytyy Pirkka.fi sivuilta. 
5 isoa perunaa
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 prk kapriksia
1 1/2 ranskalaista salaatinkastiketta
Lisäksi:
jääsalaattia
1ps katkarapuja
1prk simpukoita
kirsikkatomaatteja
(Ohjeen mukaan myös tilliä, mutta me jätimme sen pois.)
*Kuori ja kuutioi perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä eli noin 15 minuuttia.
*Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
*Valuta perunakuutiot ja lisää joukkoon sipulit, valkosipulit, valutetut kaprikset ja salaattikastike. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1/2 tuntia tai yön yli. Sekoita perunasalaattia pari kertaa marinoitumisen aikana.
*Levitä revityt salaatinlehdet vadille. Kaada päälle perunasalaatti. Koristele pinta sulatetuilla ja valutetuilla katkaravuilla, simpukoilla, lohkotuilla tomaateilla ja hienonnetulla tillillä. Tarjoa patongin kanssa.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna
    4.5.2012 at 19:27

    Oijoi, näyttää herkulta! :) nam!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *