1.5.2012

Mirabling

Olen jo muutamaan kertaan hehkuttanut hankkimaani iPhonea. Olen ollut siihen ihan älyttömän tyytyväinen. Ihan ihmetyttää miten olen aiemmin tullut ilman toimeenkaan.
Nyt pitää pitää uudesta puhelimesta hyvää huolta ja iso osa sitä on puhelimen suojakuoret. Monissa blogeissa on näkynyt MIRABLING,  jossa myydään paljon ihania erilaisia kuoria. Minullekkin tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön heidän kanssaan ja täytyy sanoa, että pidin saamistani kuorista ihan hurjasti!:)

Tässä valitsemani kuoret heidän valikoimastaan.


Valitsin tämän mustan Diagonal Black mallin sen ajattomuuden vuoksi. Itseltäni löytyi kotoa jo entuudestaan valkoiset ihan perus suojat ja ne tuppaavat likaantumaan helposti mm. meikistä. Ajattelinkin, että nämä mustat eivät näytä niin nopeasti törkyisiltä. Pidän tuosta ruutukuviosta myös kovasti, se on ajattoman tyylikäs.

Flip Case White mallin valitsin sen hyvän suojaavuuden vuoksi. Tätä aion käyttää esimerkiksi matkoilla, kun haluan, että puhelin on kunnolla suojattu ja pysyy vahingoittumattomana isossa laukussa kaiken reissutavaran keskellä. Mielestäni tässä kuoressa on syötävän suloinen sisäosa. Tuo pinkki on niin söpö väri ja sopii valkoisen kanssa.

Valikoimassa on ihan hirmuisen paljon erilaisia toinen toistaan kauniimpia kuoria. Jokaisen makuun löytyy varmasti jotakin.  MIRABLING facebook sivu löytyy tästä linkistä.

Yhteistyön merkeissä on muistettu myös teitä ihania lukijoita ja myöhemmin on vielä tulossa arvontaa, joten pysykäähän kuulolla!!;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *