1.5.2012

Kuulumisia

Täällä ilmoittautuu eräs hieman väsynyt Mona Mokkelo..:) Vappu sujui hurjan mukavasti. Eilen vietimme illan kaupungilla ystävien kanssa. Myöhemmin kävimme Eetun kanssa vielä kävelemässä aurajoen rannalla.

Tänään heräsimme ilman kiirettä ja aloitimme herkuttelun jo heti aamusta. Eetuhan oli leiponut eilen pizzaa ja tehnyt muita herkkuja. Minä tein Barcelonan salaattia, joka on ihan taivaallisen hyvää. Kirjoitan siitä myöhemmin vielä reseptiä tänne blogin puolelle. Mahat tuli täyteen heti aamusta, mutta herkuttelu jatkui vielä myöhemminkin. Nimittäin päivällä suuntasimme perinteiselle vappupiknikille Vartiovuorenmäelle.

Ilma oli mitä parhain ja taisin jopa auringon lämmittäessä nukahtaa hetkeksi viltillemme..

Ystäväni toi piknikille macaroneja joita tulikin muutama napsittua.

Taisi painaa jo päivällä hieman väsymys vapun juhlinnoista..;)

Nyt ajoissa nukkumaan ja huomenna taas pirteänä aloittamaan arkea. Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Senja
  2.5.2012 at 10:26

  äää mua harmittaa ettei carlon kanssa päästy ikinä tonne asti! :D lähettiin kyllä ulos mutta jumitettiin jäätelöillä jokirannassa ja kokoajan vastaan tuli jotain tuttuja ja lopulta oli jo liian myöhä eikä aurinkokaan enää lämmittänyt! no ensi vappuna sitten :) !!

  • Reply
   Mona
   2.5.2012 at 19:11

   Hih:) Joo, ens vappuna ehdottomast!!:) Tosin toi vappupäivän huumori on jo vähän mitä on:D

 • Reply
  Veronica
  2.5.2012 at 16:40

  ihania kuvia! Toi karkkikoju oli ihan mieletön, onneksi menin sen ohi kun olin juuri syönyt vatsani täyteen:D Ne nugaa palat oli parhaita, vaikka en ostanutkaan kuin muutaman niiden koon vuoksi :D Täällä myös vähän väsymys painaa, mutta helpotti tänään aamuvuoron jälkeen päästä kotiin nukkumaan pienet päikkärit. Nyt taas ihan pirteenä :)

  • Reply
   Mona
   2.5.2012 at 19:13

   Hih, kiitos Veronica:))
   Joo siis aikast herkkuja siinä tosiaan on!:)) Me tyydyttiin vaan katselemaan. Olis kyllä voinu muutaman ottaa maistiaisiks:)

 • Reply
  Anonymous
  2.5.2012 at 19:36

  Alin kuva on ihan paras, turhapuro-Monsku ;D -mami-

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *