18.4.2012

Flower power….

Kyllä, se tarttui tännekkin. Nimittäin rakkaus kukkakuvioihin!!!:) Keräsin kunnon valikoiman kukkakuvioisia vaatteita nettikaupoista yhteen. Tule jo kesä, tule!!:)

Vaatteet on poimittu * nelly.com , * bubbleroom.fi , * shopbop.com ja asos.com nettikaupoista.

Ensimmäisenä niin ihana kukkatoppi joka näyttää ihanan kevyeltä juuri kesän kuumille hellepäiville!:) Yhdistäisin itsekkin tuon topin juuri farkkushortsien kanssa.

* Floral Scallop Top 24,95€

Marcy mekko on niin syötävän suloinen ja menisi sekä kesäiltana kaupungilla, että joihinkin rentoihin juhliin. 
* Marcy Dress 59,95€ 

Tämä ihana shortsijumpsuit on ehkä saatava kesäksi. Niin suloinen ja tykkään tuosta väriyhdistelmästä kovasti. Tohon kaveriksi pieni keltainen clutch ja mustat sirot korkkarit niin kesäillan look on valmis!:) Kaupungille yhdistäisin mahdollisesti konjakinruskeat ballerinat ja tietty sen haaveissa olevan Alexa laukun..;)
* Resort Jumpsuit 47,95€

Mulla ei oo lainkaan maximekkoja kaapissa ja luulen, että tänä kesänä tulee kukkasellinen sellainen valikoitumaan kaappiini!:) Tämä ICHIN yksilö on kertakaikkisen ihana hempeessä värissään. Ruskettunutta ihoa vasten tämä on upea <3

* ICHI Cestil dress 55,90€ 

Viona maxi yltää lähes yhtä kivalle tasolle edellisen kanssa. Värit ovat mielettömän ihanat ja tuo rinnuksen leikkaus tekee mekosta mielestäni ihanan romanttisen. Ainut miinus tässä on nuo olkaimet, jotka eivät aivan ole mieleeni.. Ne voisi varmaan napsaista pois..

* Soaked in Luxury Viona long dress 101,90 €

Tämä bubbleroomin oma mekko on niin suloinen ja nuo hihat kruunaa koko söpöyden!:) Tämä menisi oikeastaan koko kesän ihan arkena. Tämän voisin laittaa myös töihin toimistolle vaikkapa bleiserin kanssa.

* Bubbleroom / H mekko 35,90€

Ah, tämä niin ihana kepeä, hento, suloisen värinen toppi on niin mieleeni! Ja entäs tuo mallin hattu?!:) Ihana!! Tämä toppi menee oikeastaan minkä kanssa vaan. Farkut, hame tai shortsit, kaikki käy loistavasti. Jotain tämän tyylistä haluan kesäksi kaappiin monta erilaisilla kuoseilla;) Tällaisella saa kivasti piristettyä simppeliäkin asua.

* Only Shiga Button Top 16,90€

Fifi mekko on sopiva kesällä arkeen ja joihinkin juhliin myös. Tässä ihastuin myös sävyihin. Tuo persikan punainen korostaa kivasti kesällä päivetystä:)

* VILA Fifi Dress 39,90€

Jumpsuit on edelleen mun juttu! Viime kesänä käytin vaikka kuinka paljon tummansinistä berschan jupsuittia. Täksi kesäksi voisin ehdottomasti harkita tälläistä pirteää kukkakuvioista!:) Tosin tässä vaarana on kyllästyminen. Mitä mieltä ootte onko pitkässä jumpsuitissa kukkakuvia liikaa vai ehdottomasti in?:)

* ICHI Binny Jumpsuit 44,90€

Lopuksi vielä erilaisia kukallisia housuja!!:) Näitä on nyt monessa blogissa hehkuteltu ja aluksi olin ihan, että nou nou, mutta niin se mieli vaan muuttuu!;) Nyt muuttui myös aika nopeasti. Ei tarvinnut kuin muutama kuva ja meikä on ihan myyty näille. En vaan osaa yhtään sanoa, että sopisiko ne juuri minulle. Pitäisi tilailla sovitukseen.. 
Mutta siis tässä poimintoja herkullisimmista yksilöistä..

Astrum Pants 47,95€  * Belenda Pants 62,50€

1. Warehouse asos.com 50,65€ , 2. Oasis asos.com 59,99€, ASOS , 3. ASOS Cropped Trousers In Floral Print asos.com 53,32€ , 4Skinny Cropped  Trousers In Floral Print asos.com 53,32€

Shopbopilla oli ihania yksilöitä, mutta hinnat oli sen verran katossa, etten itse raaskisi laittaa näin erikoisiin yksilöihin noita summia. Toki voisin panostaa suuremman summan housuihinkin, mutta silloin niiden pitäisi olla todella klassiset joita tietäisin käyttäväni monen monta vuotta. Kukkapökät saattaa hyvinkin jäädä yhden kesän jutuksi.. 



camilla and marc 308,41€ , Alice + Olivia 139,18€ , Peter Som 684,04€
Kaikki: * shopbop.com 

Jahas, siinä oli kunnon katsaus kukalliseen tarjontaa! Menipäs aikaakin:D Hups, ja mun piti lukea tenttiin…;) Miten nuo nettikaupat viekään mukanaan niin ettei huomaakkaan..
Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille!
Onko joku muu myös hurahtanut kukkasiin ja mitäs mieltä olitte näistä poiminnoista?:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *