17.4.2012

Spremuta arancia

Juon harvemmin mitään mehuja, mutta nyt Stockan herkkussa käväistessäni silmään pisti tälläinen Fattoria Scaldasole veriappelsiini mehu joka oli luomua!:) Flunssan kourissa olen edelleenkin ja olenkin nyt koittanut syödä oikein uralla vitamiinejä ja ajattelin, ettei tämänkään mehun lisätuoma vitamiini huonosta ole. Kannatti todellakin ostaa, ei välttämättä niinkään vitamiinien takia, mutta makua oli ihan loistava!!:) Oletteko maistaneet?
Hintaa mehulla oli aika paljon (noin 5 euroa), joten jatkossa herkuttelen tällä varmasti silloin tällöin vaan:) Esimerkiksi lauantaisin runsaan aamupalan kera tämä olisi oiva tapa aloittaa viikonloppu!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Reetta
  17.4.2012 at 17:53

  Näyttääpä hyvältä :)! Pitääkin joskus maistaa.

  • Reply
   Mona
   17.4.2012 at 20:34

   Eikös!:) Kannattaa!:)

 • Reply
  Anonymous
  17.4.2012 at 18:16

  Kiva lisä Biottan mehuille. Oliko tuossa sokeria lisätty? -mami-

  • Reply
   Mona
   17.4.2012 at 20:35

   Mami ei ollut lisättyä sokeria:) <3

 • Reply
  Veronica
  17.4.2012 at 19:19

  Kuulostaa hyvältä tuo mehu ! Taisin tulla tänne blogiisi vasta ensikertaa ja aloin oikein kunnolla miettimään, missä ihmeessä olen sut nähnyt. -Sitten huomasin tuon gym2000 logon tuolta sivupalkista tajusin vasta, että siellä varmaan! Kiva lukea välillä turkulaisen blogia :)

  • Reply
   Mona
   17.4.2012 at 20:36

   Voi mukava kuulla, että eksyit tänne!!:) Ja apua, en olekkaan ollut ihan liian pitkään aikaan treenailemassa…. Ja nyt vielä tämä himputin flunssa:/ Pitääkin mennä taas litkimään lisää vihreää teetä josko oikeasti pääsis taas Eveä moikkaa;) Toivottavasti törmätään salilla!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *