13.4.2012

Blogien seuraaminen Facebookissa!

Kirjoitin aiemmin Helppo tapa seurata blogeja! postauksen, jossa vinkkasin blogilistan käytöstä. Nyt vuorossa on ehkä tällä hetkellä jopa oma suosikkini Facebook!:) Itse olen kerännyt omaan facebookiini lemppari blogejani ja täten pääsen seuraamaan niitä myös sitä kautta. Uudet postaukset päivittyy suurimmalla osalla suoraan blogin fb-seinälle jolloin ne tulevat näkymään minun News Feed seinälleni josta pääsen suoraan klikkailemaan mielenkiintoisiin postauksiin. 
Todella moni on jo lisännyt bloginsa fb:hen, mutta moni sieltä vielä kyllä puuttuukin. Toivottavasti mahdollisimman moni rohkaistuu lisämään bloginsa myös sinne! 
Vinkkinä muuten bloggaajille, että RSS Graffiti sovelluksen kanssa saat kätevästi postaukset päivittymään sivulle automaattisesti, jottei joka kerta tarvitse erikseen linkittää postauksia sinne!:)

Facebookissa on myös se hyvä puoli, että sinne on helppo kirjoittaa lyhyitä mietteitä ja kaikkein parasta on, että sitä kautta pystyy tutustumaan lukijoihin vähän paremmin!:) Ainoastaan ylläpitäjä näkee tykkääjät joten voitte myös olla huoletta yksityisyyden kanssa. Nimi näkyy ainoastaan silloin kun tykkää tai kommentoi profiiliin jotain.:) 

Toivottavasti mahdollisimman moni facebookia käyttävä lukijani uskaltautuu tykkäämään Mona’s Daily Style facebook profiilista, on niin mahtavaa saada teille kasvot ja tutustua ihan inan paremmin!:)

Koitan myös päivitellä extra juttuja fb:n puolelle. Nyt kun tuo iPhone löysi tiensä taskuuni niin on kiva latailla sillä pikaisia kuvia sinne:)


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *