11.4.2012

CityShoppari Arvonta

Pientä arvontaa olisi nyt luvassa. Sain nimittäin ilokseni *CityShopparilta kaksi korttia, yhden itselleni ja yhden arvottavaksi lukijoilleni!:)

*CityShopparilla saa ihan loistavia etuja vaikka miten monesta paikkaa. Eetun kanssa juuri suunniteltiin, että mennään syömään noihin paikkoihin joita tuolta löytyy. Tulee käytyä myös sellaisissa ravintoloissa joihin ei välttämättä muuten tulisi mieleen mennä!:) Tosin joukossa on myös niitä jo entuudestaan tuttuja lemppari paikkoja;)
Itse aion käyttää ainakin seuraavat edut jotka löytyvät Turusta:

Nilson Shoes, -20% yhdestä normaali hintaisesta kenkäparista
Kiitorata, yksi rata/-20%
Cafe Brahe, kaksi Cappuccinoa yhden hinnalla
Brahen kellari, kaksi pääruokaa yhden hinnalla
Aurora, kaksi lounasbuffeeta yhden hinnalla
Ravintola Rocca, kaksi pääruokaa yhden hinnalla

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Ja koska minusta on ihan äärimmäisen ihana tietää vähän teistä siellä ruudun toisella puolen voisitte kertoa jotakin itsestänne kommentissa, ihan mitä vain!:) Minusta on mielettömän kiva kun kommenttiboksin kautta olen tutustunut niin moneen ihanaan naiseen <3 Muistattehan lisätä sähköpostiosoitteen ja nimimerkin mikäli kommentoitte anonyymisti ilman blogger-tiliä.
Ihanaa päivää kaikille ja  arpaonnea!!:)

Cityshopparin pystyt myös tilaamaan suoraan kotiin *täältä.

Arvonta päättyy 12.4 kello 21.00.

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  Anonymous
  11.4.2012 at 07:33

  Voi, että tämä olisi kyllä oiva tilaisuus käydä esim ravintoloissa joissa ei muuten tulisi käytyä, kuten itsekin totesit! Olisi myös mahtava tilaisuus järjestää miehelle ihania yllätyksiä yhteisten illanviettojen merkeissä! hihi! Kodin remontti on vienyt ajan kyllä ihan kokonaan, ettei yhteistä aikaa oikein ole jäänyt :/

  Lisäksi saisi hyvän syyn käydä useammin Turussa, vaikka Salosta niin pitkä matka ei olekaan, siltikään ei kovin usein tule vaan lähdettyä ellei oikeasti ole jotakin asiaa…

  Hyvää kevään jatkoa!

  heculina@hotmail.com

 • Reply
  essipessi
  11.4.2012 at 08:23

  Hälsningar från Stockholm! Täällä tyttö tukholmasta lukee mielenkiinnolla blogiasi päivittäin :)

 • Reply
  Raparperi
  11.4.2012 at 08:52

  Minulla ei ole useampaan vuoteen ollut tuota cityshopparia. Nyt se olisi mukava saada taas käyttöön. Tykkään käydä erilaisissa ravintoloissa ja kuulostaisi hyvältä, että kaksi annosta saa samaan hintaan :) Osallistun siis arvontaan

 • Reply
  Jonna
  11.4.2012 at 08:54

  Tahtooo. Olen juuri helmikuun alussa muuttanut Helsinkiin ja täällä on niin paljon paikkoja, mihin ei osaa edes vahingossa eksyä, että Cityshopparinkin avulla voisi löytää uusia kokeiltavia kohteita :)

  Mä olen 23-vuotias tyttö, tykkään jollain kumman tavalla hektisestä elämästä ja siitä, että siinä on paljon vaihtelevuutta. Matkustaminen on ihanaa ja olen nyt innostunut kokeilemaan erilaisia hiusjuttuja (kampauksia, tuotteita) ja kesäksi olis ihana saada vaaleampaa sävyä vaikka raitojen avulla! Haha, vaikea lähteä randomisti kertomaan jotain itsestään, mutta tässä oli nyt jotain.

  Mukavaa keskiviikkopäivää sulle!

  fevejii@gmail.com

 • Reply
  Sara
  11.4.2012 at 09:07

  Oi, nyt olisi kiva saada tuo kortti, sillä kiikarissa on eräät kalliit kengät Nilsonista. :-)

 • Reply
  Greu
  11.4.2012 at 10:23

  Cityshoppari on kyllä kätevä kaveri olla lompsassa, kunhan vaan muistaa tsekkailla niitä etuja tasasin väliajoin:D

  Elämä on tällä hetkellä aika kiireistä, päivät 2-vuotiaan kanssa kotona, illat koulussa ja sitten on vielä muitakin projekteja missä oon mukana + tietty treenit, joten sanomattakin selvää, että parisuhdeaika on vähän kortilla kun ovella sanotaan vaan heipat kun mies tulee töistä ja mä lähden kouluun:/ Siks varmaan Cityshopparin ravintolatarjouksia tulisi käytettyä, tykätään molemmat käydä ulkona syömässä, mutta nykyään se on aika harvinaista herkkua aikataulujen ja budjetin takia. Nytkin tuntuu, että joka sentti pitäisi säästää toukokuun Dubain reissuun:D

  Kiitos Mona ihanasta blogista, tänne on aina ilo tulla piristymään:)

 • Reply
  Anonymous
  11.4.2012 at 11:21

  Osallistun! ;) emalni@utu.fi (joko tiedät ketä olen? :D) ihana opiskelu ystäväsi Emmi!

 • Reply
  Johanna
  11.4.2012 at 11:28

  Tuo listasi mihin aiot korttia käyttää kuulostaa enempi kuin hyvältä.

  Olen 40+ nainen, neljän lapsen äiti. Olen kiinnostunut liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista & kokeilevasta kokkailusta. Harrastuksekseni kirjoittelen blogia, luen, hoitelen puutarhaa ja marjastan :)

 • Reply
  Anonymous
  11.4.2012 at 12:07

  Mukana ollaan! Kiitos ihanan positiivisesta ja piristävästä blogista! :) Oon suklaata yli kaiken rakastava, sohvalla varsin hyvin viihtyvä turkulainen, jonka mielestä jokiranta kesällä on yksi kauneimmista paikoista maailmassa. <3

  reetta_87@luukku.com

 • Reply
  Soikku
  11.4.2012 at 12:09

  Ehdottomasti mukana!
  Täällä häröilee 23-vuotias opiskelijatyttönen Keski-Suomesta, alunperin Savosta. :)

 • Reply
  anna
  11.4.2012 at 12:11

  Totta kai osallistun monta kertaa halunnut tuonkin hommata…
  Olen 17-vuotias lukiolainen ja minusta blogisi on ihana. Olet mielettömän avoin ja hyväntuulinen pirteä persoona ja blogista saan myös inspiraatiota liikkumiseeni.

 • Reply
  Anonymous
  11.4.2012 at 12:50

  Kukka mukana arvonnassa :) Olen sosiaalialalla työskentelevä maailmanparantaja, vihreitä arvoja arvostava puunhalaaja. Rakastan matkustamista, ruokaa (olen ollut yli 20 vuotta kasvissyödä, nykyään lähes vegaani), kulttuureja. Oman kullan kainalo on paras paikka maailmassa. Vietin juuri ihanan loman Budapestissä :) Se oli ihana paussi tähän kiireiseen elämään. Mulla ei ole ollut Cityshopparia moneen vuoteen, toukokuussa vietän muutaman päivän Helsingissä ja Cityshoppari olis kiva ylläri kukkarossa :)

  Kukka :)

  kristiinaaro@luukku.com

 • Reply
  Anonymous
  11.4.2012 at 12:56

  Saako äiree osallistua? ;) Olen Monan äiree, 45-vuotias ikuinen terveysterrori… no ei vaan ;) kovasti vaan innostunut terveellisestä ruuasta ja funktionaalisesta lääketieteestä, nyt vanhempana lähdin sitä jopa opiskelemaankin.
  Pidän myös hyvin paljon teistä kaikista suloisista, ihanista bloggaajista, jotka näette niin suunnattomasti vaivaa postaustenne eteen meidän lukijoiden takia; nämähän korvaavat naistenlehdet tyystin (no, vaikka niihinkin aina sorrun). Tyyli ja pukeutuminen on myös ollut aina kiinnostavaa ja innostavaa ja tuovat sellaista mukavaa hömppää arkeen!
  -mami-

 • Reply
  Mona
  11.4.2012 at 13:02

  Pakko jättää välikommenttia!! KIITOS IHANAT!!!!! <3 Niin kiva lukea pieniä juttuja teistä <3 Miten ihania ja sydämellisiä naisia siellä ruudun toisella puolen onkaan <3

 • Reply
  sara
  11.4.2012 at 13:55

  17-vuotias tylsää lukiolaiselämää viettävä tyttö, jonka päivään tuot piristystä ihanilla ja pirteillä postauksilla joita aina odotan innolla :) toivonkin että jatkat samaan malliin! ja osallistun vielä arvontaankin :)

  sara.liikanen@kolumbus.fi

 • Reply
  Lauran
  11.4.2012 at 15:08

  Osallistun! :) Olen 20-vuotias fysioterapian opiskelija, ja harrastan kaikenlaista liikuntaa ja käsitöitä. Tykkään lukea erilaisia blogeja ja kirjoitan itsekin blogia. Tällä hetkellä olen uupunut ja kauhuissani kaikista koulutehtävistä joita pitäisi nyt ja tulevien viikkojen aikana tehdä, mutta rentoudun ehdottomasti lukemalla tälläisiä ihania hyvän mielen blogeja. :)

 • Reply
  Silja
  11.4.2012 at 15:46

  osallistun! :) itse olen kanssa turusta päin, kiinnostuksen kohteina tanssi ja bloggaus :)

  silkku.taskinen@windowslive.com

 • Reply
  Eve
  11.4.2012 at 16:45

  Osallistun ehdottomasti arvontaan :) Olen 25-vuotias tyttö Kaakkois-Suomesta ja teen töitä tällä hetkellä. Olen kovasti kiinnostunut urheilusta ja terveellisemmistä elämätavoista, joihin täältä blogista usein saankin hyviä vinkkejä :) Rakastan myös shoppailua, kavereiden kanssa oloa ja ihan vaan kotosalla rentoumista.

  sport_girl_87@hotmail.com

 • Reply
  Joanna
  11.4.2012 at 18:03

  Oon turkulainen 18-vuotias tyttö, lueskelen parasta aikaa oikeustieteellisen pääsykokeita varten joten paljoakaan ylimääräistä aikaa ei tänä keväänä jää.. vapaa-ajalla bloggailen, shoppailen, kuntoilen sekä vietän aikaa ystävien ja poikaystävän kanssa.

  Osallistun ehdottomasti arvontaan! olis niin kivaa voittaa, niin pääsis kouluhommien ohella välillä vähän rentoutumaan johonkin kivaan paikkaan. :)

  Tykkään tästä sun blogista muuten hirmusesti, oot aina tosi ilosella päällä ja susta välittyy sellanen tietynlainen lämminhenkisyys. :)

  jonsqi@gmail.com

 • Reply
  NoobaX
  11.4.2012 at 19:49

  Terveisiä Turusta! :)

  Kenkäalennuksille (ja muillekin) olisi kyllä käyttöä, joten mukana arvonnassa ollaan!

 • Reply
  Nora
  12.4.2012 at 08:32

  Tämä olisi kyllä kiva. Joskus aikoja sitten oli CityShoppari käytössä, mutta silloin ei tarjouksia juuri ollut ja olin opiskelija, joten ei muutenkaan ollut liikaa ylimääräistä rahaa. Ehkä myös Tampere silloisena asuinpaikkana vaikutti.

  Nyt Espoossa asuvana ja Helsingissä työskentelevänä kortti olisi enemmän kuin tarpeen. Käyttäisin niin ikään ravintolaetuja, kauneshoitoetuja ja kenkä-, vaate- ja kosmetiikkatarjouksia.

  Kivaa kevättä Turkuun! :)
  nora@wippies.com

 • Reply
  Celina
  12.4.2012 at 12:04

  Ehdottomasti mukana arvonnassa, sillä en olekkaan pariin vuoteen CityShopperia itselleni hommannut ja taas voisi olla hyvä aika sen etuja hyödyntää :)

  Varmasti jo minusta aika paljon tiedätkin :) Sanotaan nyt, että pidän blogistasi ja sinusta hirmuisen paljon <3 hihh

 • Reply
  Anonymous
  12.4.2012 at 15:47

  Kortti olis kyllä tosi kätevä ni tulisi lähdettyä kaupungille se kourassa ja vähän suuntaa antaen, nyt kun muuten ajan puutteen vuoksi välillä turhautuu tietämättä missä sitä sitä nopeasti kävisi. :D
  Blogia on hauska lukea, sillä se sisältää minulle niin tuttuja ajatuksia ja aina juttusi ovat positiivisia. :) semmal@hotmail.com

 • Reply
  Marre
  12.4.2012 at 17:59

  Minäkin osallistun vaikka olenkin jo liian “vanha” lukemaan sun blogiasi ;) Mutta ei kai haittaa.. Muoti kiinnostaa myös keski-ikäisiä yhä enemmän ja enemmän, ei se lopu johonkin ikään vaan jatkuu ja jatkuu… :)
  Olen Espoosta ja ystävien kanssa käydään välillä syömässä ja aina on hakusessa että mihin.. Jos vaikka saisi ideoita myös siihen! Talvet vietän shoppaustaivaassa Aasiassa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *