3.4.2012

9 asiaaa kengistä

Yksi lemppari bloggaajistani Char teki ihan huippu kivan postauksen kengistä jokin aika jo sitten.
Tähän haasteeseen oli myös itse tartuttava ja vastasin siis 9 asiaan kengistä;) Tässäpä ne…


1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Louis Vuittonin ballerinat Roomasta. <3 Puhdasta rakkautta;) Olen pitkään haaveillut laadukkaammista ballerinoista kenkävalikoimaani ja reissussa ne sitten vihdoin tuli hankittua. Tosin nälkä kasvaa syödessä… Nyt kaipaisin näiden kaveriksi kovasti myös vaaleita yksilöitä:D2Lempiparisi, väri, koko?

Christian Louboutin Bianca <3 Ne ovat vaan niin ihanat. Sain ne mieheltäni syntymäpäivälahjaksi. Parempaa lahjaa ei taida olla tällaiselle kenkärakastajalle;) Lempparivärit ovat musta ja beige. Koko on 38.3Onko jokin kenkämalli mitä inhoat?

En varsinaisesti vihaa mitään tiettyä mallia, mutta esimerkiksi jotkut terveyskengät eivät välttämättä ole ihan omaan makuuni;)4. Paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?

Aika paljon.. Luulenpa että noin 1000-1500 euroa alkaisi olla rajana.. Tosin ei ole ihan hetkeen mahdollisuutta ostaa tuhannen euron kenkiä:D Mutta siis jos ihan hirmuisesti haluaisin jotkut upeat klassikot ja ne maksaisi 1500 euroa, olisin valmis säästämään vaikka vuoden ajan reilu 100e kuukaudessa saadakseni ne..:) 5Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?

Riippuu tosi paljon kengistä. Edullisempiä kenkiä esimerkiksi h&m:ltä ostettuja ballerinoja ei juuri tule käytettyä yhtä kesää pidempään, mutta toivon hartaasti että laadukkaat kengät joihin olen viimeksi panostanut tulevat kestämään vuosia..:)6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?

Ehdottomasti!!:) Rakkaalla ystävälläni ainakin on samalaiset CL:n kengät kuin minulla. Minua ei todellakaan haittaa yhtään jos ystävilläni on samalaisia asusteita tai vaatteita kuin minulla!:) 7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?

Hih, no pakko vastata että mun Niken Vomeroilla:DD En minä niillä kaupungille lähtisi, mutta ei siitä mihinkään pääse, että niillä käveleminen tai juokseminen on kuin lentämistä;)8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?

Paljain jaloin en kävele ulkona, mutta ilman sukkia kylläkin. Varsinkin avokkaita ja ballerino tulee käytettyä lähes aina ilman sukkia. 9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?

Voi apua. Saako tähän vastata että kaikki ihanat korkkarit?!:D En kyllä osaa valita vain yksiä ainoita… Mutta jos esimerkiksi merkin osalta pitäisi valita olisi se Christian Louboutin tai Manolo Blahnik. Tai no Chanelin ballerinatkin haluaisin ja ja ja ja….. ;D


Haastan tämän eteenpäin myös Mussulle, Lintulle ja Mrs.V:lle:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Laapa
  3.4.2012 at 07:53

  Voi mitä IHANUUKSIA kaapistasi löytyykään! :)

  • Reply
   Mona
   3.4.2012 at 08:22

   Hih, kiitos ihana Laapa!! <3 :) Kengät ovat kyllä suuri paheeni ja aina vaan tahtoisi lisää ihanuuksia kaappiin….:D Vielä puuttuu niin monet kuolauksen kohteet mutta, niitä haaveillessa koitan pitää hyvää huolta jo kaapista löytyvistä;)

 • Reply
  MrsV
  3.4.2012 at 08:05

  Oooh! Ihana! Kiitos haasteesta! Mun lemppari baltsut on ehdottomasti mustat luikkarini, joten toivottavasti nuo sun uudet omasi saavat juuri niin rakkaan aseman kenkäkaapissasi! <3

  • Reply
   Mona
   3.4.2012 at 08:25

   Ihan varmasti!!:) Täytyykin muistaa pitää huolta. Vähän jo pohdinkin, että mitenköhän nuo pohjan nappulat pysyvät kunnossa, pitää varmaan viedä ekan kerran hyvissä ajoin suutarille fiksattavaks, etteivät kulu liikaa:) Nyt vaan kun pääsisi käyttämään niitä, mutta ehei, täällä tulee lunta:DD
   Teikäläisen kenkäkaappi alkaakin jo muistuttaa joka naisen unelmaa;) Kotiuttaisin kaikki sun kenkäparit, niin ihania yksilöitä sieltä löytyy:) <3 Tää haaste onkin ku tehty sulle:)

 • Reply
  Xenia
  3.4.2012 at 10:06

  Hei, mä tilasin just pari päivää sitten nuo Decolletet. :) Toivotaan, että osuu oikea koko kohdalle. :) Onko noi sun Biancat 14 cm:n vai 12cm:n korolla? Mulla on nyt hirveä nudekenkien metsästys päällä ja mielellään just tuona Bianca mallina. :)

  • Reply
   Mona
   3.4.2012 at 15:18

   Mä huomasinkin!!:) Noi on aika oikeaa kokoa, ainakin mulla vastas ihan normi kokoa. Toivotaan että on sopivat, tuut varmasti rakastamaan noita;)
   Noi biancat on 12 joten ne on aika inhimilliset kävelläkkin:) Oi mä haluisin ja ehdottomasti yhdet täydelliset CL:n nudet:) Plaah, ei sitä taida koskaan olla tarpeeks kivoja kenkiä.;)

  • Reply
   Xenia
   3.4.2012 at 19:19

   haha mä kulutin yksi päivä aikaani todellisessa paratiisissa, nimittäin loubien omilla sivuilla (ne jenkkiversiot muuten toimii aamuisin, eli heidän yönään kaikkein parhaiten) ja otin screenshotteja kaikista ihanista kengistä. :D haha, on mullakin vapaa-ajan harrastukset. :D Kenkiä ei voi olla liikaa. :D

  • Reply
   Mona
   3.4.2012 at 19:49

   Oih, onneks sieltä ei pysty tilamaan Suomeen;) Se on kyllä oikein kenkä fanaatikkojen paratiisi;)
   Laadukkaita kenkiä ei tosiaan voi olla liikaa;) Sit kun on saanu joskus ton perus mallien kategorian kerättyä niin voi alkaa haaveilemaan kaikista ihanista erikoisemmista;) Tosin jopa jotkut CL:n kengät menee mun maun yli, mut esim nyt Nina'sissa olevat ihanat värikkäät Pigalle pollockit kotiuttaisin mielihyvin;)

  • Reply
   Xenia
   3.4.2012 at 20:25

   Ne on makeat, mä innostuin niistä suloisista glitterkengistäkin. Mutta samalla asialla minäkin; ensin perusjutut, sitten niihin erikoisempiin. :) Mua kiinnostaisi Brian Atwood ja Jimmy Chookin,mutta hemmetti kun ei tiedä yhtään, että minkälaisia ne on jalassa. Pitänee kuluttaa aikaa purseforumilla. :D Voi meitä höppänöitä. :)

 • Reply
  -HEINIE-
  3.4.2012 at 15:55

  Vau, sulla on kyllä ihania ja upeita kenkiä :)

  • Reply
   Mona
   3.4.2012 at 19:49

   Voi kiitos paljon!:)

 • Reply
  Hanilo
  4.4.2012 at 15:22

  Hei olis joskus kiva nähdä sun koko kenkävalikoima. :)

 • Reply
  Mussu
  14.4.2012 at 14:14

  Kiitos kivasta haasteesta ja vastaukset löytyy nyt blogistani :) Sorry kun en ehtinyt kommentoimaan aiemmin, meillä on ollut pientä terveyshässäkkää viime aikoina. Mukavaa viikonloppua ilopillerille :)

 • Reply
  Falling for fashion
  14.4.2012 at 21:14

  Ihana kenkäkokoelma sinulla! Oon huomannu tuon ihan saman, että nälkä kasvaa syödessä… varsinkin kun kyse on ihanista kengistä ja laukuista :)

 • Reply
  Anonymous
  25.9.2012 at 18:41

  Hei yksi kysymys! Oon just etsimässä noita samaisia iiihania Biancoja ja pähkäilen kovasti kokoani. Mullakin on ton malliset Calvin Kleinin korkkarit, joten pakko kysyä että miten vertaisit niiden ja Loubien kokoja? :) Itsellä ois noista Calvineista hyvä koko 36 koska ne on avokärkiset, mutta mietin että oiskohan 37 sitten noista Louboutinin umpikärkisistä liian iso vai just hyvä…

  • Reply
   Mona
   25.9.2012 at 19:53

   Voi kannattaa kyllä ehdottomasti ihan sovitella, noissa LC kengissä kun on hurjasti eroja jo ihan malleittain.. Vaikka koko olisi hyvä että ei istu lestiltä yms. Mulla on 37-38 kengän koko ja noissa on koko 37. Toisissa lc:n malleissa taas 38 koko.. Noista CK kengistä mulla on 38 ja ne on aika isot…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *