2.4.2012

Vatsatreeni salilla

Ajattelin vähän listailla vinkkejä miten voisi treenailla vatsoja salilla. Nämä vinkit tulevat kuitenkin nyt hieman eri näkökulmasta sillä postaus on kuvitettu Eetun vatsatreenistä!:) Joten jos salitreenaukset ja miesten treenivinkit eivät hiukkaakaan kiinnosta, niin kannattaa jättää tämä postaus välistä;)
Eetu käy normaalisti neljä kertaa viikossa salilla. Joskus hän tekee ylimääräisen viidennen treenin vatsalihaksille. Tässä kuvia tuon ylimääräisen treenipäivän liikkeistä.

Nämä voimapyörän kanssa tehtävät vatsat on ihan kamalia. Itse taidan päästä juuri ja juuri yhden puhtaasti, jos sitäkään:D

Melkoisen erilaiseltahan tuo Eetun vatsatreeni näyttää mitä omani on.. Itse tykkään käyttää eniten jumppapallo ja teen sillä monta erilaista liikettä. :)
Voisinkin koittaa taas jossain vaiheessa kuvailla noita jumppapallo postauksia jahka ehdin.

Kuuluuko teidän vatsatreeniin samoja liikkeitä kuin Eetulla?:)

Pahoittelut muuten, että nyt blogin puolella on normaalia paljon hiljaisempaa ja kommentteihin vastailu ottaa pidemmän aikaa. Poden parhaillaan melkoista tenttistressiä. Koko huhtikuu on täynnä velvoitteita ja nyt pitäisikin olla koko ajan nenä kiinni kirjassa. Onneksi kohta on jo kesä edessä;)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Hanni5
  2.4.2012 at 06:28

  Vatsatreenit kiinnostaa aina! Itse PT:n kanssa käymäni kuntokartoituksen jälkeen totesin, että vatsat on heikot. PT totesikin, että naisilla tuppaa aina olemaan vatsat retuperällä, vaikka juuri suurena lihasryhmänä olisi ehdottoman tärkeää pitää ne hyvässä kunnossa. Erilaisia liikkeitä saa/pitää aina esitellä, kiitos tästä postauksesta :)

  • Reply
   Mona
   2.4.2012 at 20:57

   OIh, minäkin haluan oman pt:n!!:) Tosi kiva kuulla, että tämä oli toivottu postaus!!:) Koitan saada tehtyä tämän tapaisia enemmänkin jahka saan tentit pois alta.:) Kesällä voisikin sitten kuvailla ulkona treenipostauksia:)

 • Reply
  Jossu
  2.4.2012 at 07:36

  Joo tee ihmeessä postaus pallo-liikkeistä! Itse asiassa joskus aiemmasta treenipostauksestasi olen napannut pari liikettä käyttööni ;) Eetun treenissä on paljon samaa kuin omassani, mutta yhdistän siihen myös pallon käytön esim. alavatsojen tekoon – ja vatsa huutaa hoosiannaa! ;)

  • Reply
   Mona
   2.4.2012 at 20:59

   Voi tosi kiva kuulla!!!:) Pallo on kyllä niiiin huippu apuväline ja tehokas kuin mikä:)

 • Reply
  Marika
  2.4.2012 at 11:05

  Heippa! Olen juuri ryhtynyt lukijaksesi.

  Syviä vatsalihaksia ei sovi unohtaa. Hoover (lankku) on siinä ihan kuningasliike. Myös kahvakuulailu kehittää kokonaisvaltaisesti vatsa- ja selkälihaksia. Lisäksi sen avulla voi tehdä vaikka mitä vatsalihasliikkeitä. Oma suosikkini on linkkuveitsi, jossa selinmakuulla nostetaan jalat lattiasta suorana ja viedään kuulaa pitelevät kädet pään yli, mutta ei saa koskea lattiaan. Siitä sitten kädet ja jalat yhtäaikaisesti ylös kohti kattoa ja sama uusiksi.
  Vinoja vatsalihaksiakaan ei saa unohtaa ja niitä voi kuulan kanssa tehdä istuen siten, että polvet on koukussa ja viedään kuulaa rauhallisesti kiertäen sivulta toiselle.

  • Reply
   Mona
   2.4.2012 at 21:04

   Heippa Marika ja tervetuloa!:) Kiva kun jätit kommenttia, on niin kiva kun uudet lukijat ilmoittavat itsestään <3 Varsinkin näin nimimerkillä, niin sitä oppii hieman tietämään siellä ruudun toisella puolella oleviakin:)
   Ja kiitos paljon loisto vinkeistä!:) Kahvakuulaa olen minäkin kovin haaveillut hankkivani, vielä en vaan ole saanut aikaiseksi..Salilla olen kyllä kuulan kanssa treenailla muutaman kerran, mutta kotona se olisi tosi kätsä myös. Taidankin tällä viikolla mennä sinun inspiroimanasi sellaisen vihdoin hankkimaan:)

 • Reply
  Anonymous
  2.4.2012 at 19:22

  Oi, mami kans odottaa hyviä vinkkejä pallolla :) Ei sillä, Eetun treeni on vallan loistava, mutta taitaa olla liian rankka mun selälle…

  • Reply
   Mona
   2.4.2012 at 21:05

   Hih, kyllä sä noita pystyisit tekemään kun teet vaan varovasti;)
   Voisin koittaa tän tenttirupeaman jälkeen vaikka ihan videoida noita jumppapallo liikkeita!:)

 • Reply
  Rilla
  2.4.2012 at 20:48

  Kauhea laiskuusmorkkis iski tätä lukiessa!! Missä mun vuoden takainen loistokunto on… Nyyhkis. Nyt on kyllä otettava itseäni niskasta kiinni ja ryhdyttävä tositoimiin.
  Ihana sun blogi ja niin kivan tuttuja maisemia. Pitääpäs taas tulla meidän Turun osoitteeseen vierailulle!

  • Reply
   Mona
   2.4.2012 at 21:09

   Heippa ihana Rilla <3 Voi miten mukava olikaan saada sinulta kommenttia:)
   Ja voi että ei kyllä susta huomaa että olis muka loistokunto hukassa?!:D Oot aina niin huippu hyvännäköinen <3
   Turku on vaan niin ihana kaupunki, nytkin vaikka tulikin ihan takatalvi;) Toivottavasti törmättäisiinkin sitten kaupungilla jos täällä päin seikkailet:))

 • Reply
  Anonymous
  3.4.2012 at 10:56

  Voimapyörällä tehdyt vatsalihakset on äärimmäisen tehokkaita! Suosittelen! Aika nopeasti ne kehittyy (nimimerkki kokemusta on).

  -Sini-

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *