28.3.2012

Rasvacocktail

Monesti olen maininnut, että tykkään kovasti tehdä pirtelöitä. Nyt olen muutamana päivänä tehnyt oikein kunnon rasvacoktailin pirtelöstä:D Ja hyvää on ollut;) Stevia on muuten aivan loistava maun peittäjä.
Elikkäs nyt olen pirtelöön laittanut seuraavat aineet:
*30ml pellavansiemenöljyä
*15ml luomu neitsyt oliiviöljyä
*1/2 banaani
*pieni päärynä
*kaurajuomaa
*maitorahkaa tai raejuustoa
*pähkinöitä esim. cashewpähkinöitä, saksanpähkinöitä
*siemeniä esim. pinjansiemeniä, kurpitsansiemeniä
*muutama tippa steviaa jotta kamala pellavansiemenöljyn maku peittyy
*päälle vielä hiukan kaakaonibsejä:)
Niin hyvää ja ennen kaikkea tosi terveellistä!:)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Madeleine,
    28.3.2012 at 07:12

    En ole piitkään aikaan tehnytkään pirtelöitä, pitäisiköhän taas kokeilla noin hyvän ohjeen tullessa eteen :)) Varsinkin kun aloitin taas “terveellisen elämän” ja liikuntaharrastukset, hih!

    • Reply
      Mona
      28.3.2012 at 17:20

      Hienoa!!:) Pirtelöt on kyllä niin hyviä ja niihin on niin helppo ujuttaa kaikkea terveellistä! Suosittelen ehdottomasti. <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    28.3.2012 at 10:18

    Tykkäätkö noista kaakaonibseistä? Mun mielestä ne on niin kitkerän makuisia, että niiden makua pitää melkein peitellä extrapaljon, kun taas niiden nimi saa ne kuulostamaan lähes herkulta.

    • Reply
      Mona
      28.3.2012 at 17:24

      Hih:D Musta ne on ihan sairaan hyviä!!!!:) Rakastan kaakaonibsejä:) Laitan niitä aina puuroon raejuuston ja banaanin päälle. :) Jos ei tykkää tummasta suklaasta ni sit ei varmaan hirveest välitä näistä..?:)

  • Reply
    Cherry
    28.3.2012 at 16:23

    Kiitos ohjeesta! Pellavansiemenöljyä en oo saanut vielä hankituksi, vaikka kovin hyvä juttu se varmaan olis :) Muuten tuon saisinkin jo tehtyä. Ainiin, steviaa olis tosiaan ihan nesteenäkin.. jostain syystä ostin sitä “jauheena” ja sitä saa ainakin marjojen päälle laittaa ihan reippaasti, että vie kitkeryyden pois. Onko se neste jotenkin tujumpaa?

    • Reply
      Mona
      28.3.2012 at 17:27

      Ehdottomasti suosittelen tuota pellavansiemenöljy, siitä saa paljon hyviä omega3:sia.:) Tekee ihollekkin todella hyvää! Mulla on nyt ollu tosi paljon ongelmia ihon kanssa puoli vuotta ja koitan saada sitä taantumaan. Toivon että näitten öljyjen ja runsaan veden juonti auttais.. Jos ei niin seuraavaks sit varmaan jotakin vyöhyketerapiaa..
      Plaah.. niin ärsyttävää, kun ei koskaan aikasemmin oo ollu mitään ja nyt aikuisiällä hitto lykkäs melkein aknen:(
      Ja joo, toi on TOSI tujua toi stevia nesteenä:D Siis ihan muutama tippa riittää:) Se on 200 kertaa makeampaa ku sokeri:)

  • Reply
    Bella
    29.3.2012 at 07:29

    Vielä avocadoa :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *