27.3.2012

Kiharat

Kirjoitin lauantaina “Lyhytelokuva” postauksessa kuivaushupusta ja lupasin laittaa kuvia lopputuloksesta. Tässäpä nyt muutama kuva syntyneistä kiharoista. Jouduin käyttämään osassa hiuksia tosi isoja rullia, kun pienemmät loppui ja nuo taaimmaiset hiukset jäikin melko loiviksi. Seuraavaa kertaa varten pitääkin käydä ostamassa noita pieniä rullia lisää jotta onnistuisi paremmin. Kiharoiden pysyvyydestä en osaa sanoa oikein mitään koska kun lähdin ulos tuli vettä joten se niistä kiharoista..;)
Kunhan saan hankittua niitä paplareita lisää, niin voisin koittaa tehdä tarkempaa postausta vaihe vaiheelta.. Tämäkin kerta meni vähän harjoittelun piikkiin:D

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Korundi
  27.3.2012 at 08:12

  Äh, olen parin viikon aikana ollut jättävinäni pari kommenttia postauksiisi, mutta jostain syystä ne eivät ilmeisesti tule läpi (heh, ei pitäisi ainakaan olla mitään sensuroitavaa;)) – piti ihan kokeilla onnistuuko nyt, mitä lie olen tehnyt/teen väärin :)

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 08:28

   Hih, ei ole missään nimessä sensuroitavaa:) Sain kyllä kommentin joka tuli siihen asuun jossa oli keltainen huivi <3
   Ihana kun olet käynyt vierailulla <3 :)
   Sun blogi kun tosiaan kuuluu ensimmäisiin blogeihin joita olen seuraillut <3
   Muistan kuin eilisen, kun äitini sanoi että käy nyt kattomassa, tykkäät ihan varmasti! Ja minä ajattelin (ennen kuin olin edes vilkkaissut blogeja) että huh huh millasta ajan hukkaa…. Öö siitä se sit lähti, miten se nyt niin koukuttikaan ja vei mukanaa? Ei todella ollu ajan hukkaa;) Niin monet inspiraatiot ja hyvät mielet on saatu blogeista tässä vuosien varrella <3 :)
   Ihanaa ja aurinkoista päivää Korundi <3

 • Reply
  *kiki*
  27.3.2012 at 10:13

  Heei voi, kun olet Mona kaunotar<3 Aurinkoista päivää ihanalle!

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 13:22

   Voi muru, sinä se kaunotar olet <3 Olet ihana:) Ja samoin sulle ihanaa päivää!:) Täällä paistaa aurinko ja on vaikka kuinka lämmin:) <3

 • Reply
  kelly
  27.3.2012 at 11:00

  Ihanan pirteitä kuvia ;)

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 13:23

   Kiitos paljon kelly!:)

 • Reply
  Celina
  27.3.2012 at 12:39

  Todella ihanan energisiä kuvia ja kaunis olet <3

  Oletko muuten poistanut lempiblogisi tuolta sivupalkistasi? Sinulla oli niin kivat blogit siellä, jonne aina täältä totuin klikkailemaan :) Kun bloggerin lukulista päivittää uusia juttuja vähän miten sattuu, niin aina täältä klikkailin noihin tieni :)

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 13:29

   Heippa muru<3 Ja kiitos, sinä se kaunis ja niin ihana olet <3 :)
   Tarkoitus on kerätä kaikki blogit joita seurailen enemmän ja vähemmän tuonne inspiring blog tunnisteen alle!:) Tuossa sivupalkissa kun oli vain murto-osa tykkäämistäni blogeista. Joten siis lista tulee vielä kasvamaan siitä!:)
   Loput postaukset on tulossa noista lemppariblogeista jahka saan otettua kuvat talteen ja lisättyä ne bloggeriin.
   Ja muuten, vinkkinä itse pidän paljon enemmän seuranta tapana blogilistasta ja bloglovinista kuin bloggerista. Suosittelen testaamaan. Kummatkin ihan huippu käteviä, kun uudet postaukset päivittyvät tosi nopeasti:) Bloggerissa ei saa kokonais käsitystä päivittyneistä blogeista ja musta se on hiukan hankala. Blogilistalla näkee suoraan tänään päivittäneet, eilen päivittäneet jne..:)

  • Reply
   Celina
   27.3.2012 at 13:57

   Ok, pitääkin testata noita seuraamistekniikoita! Blogger tosiaan aika valikoidusti näyttää uusia postauksia, joten monesti menee täysin sivu suun kivat jutut :/ Kiitos ihana vinkistä ja kiitos vielä myös avusta siihen edelliseen liittyen <3 En ole ehtinyt testaamaan neuvojasi, sillä tosiaan matkamme suhteen tuli pientä säätöä ja kaikki aika mennyt sitä selvitellessä :S

   Aurinkoista tiistaita sinne muruselle <3

 • Reply
  Laapa
  27.3.2012 at 13:49

  Wautsi, ihanan näköiset ja luonnolliset noista mun mielestä tuli!

  Pst! Arvonta blogissani, saa osallistua :)
  laapalaura.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 19:05

   Kiitos Laapa!:) Joo aika naturellit tosiaan tuli tai hiukan tollaset huolettomat kiharat;)

 • Reply
  Anonymous
  27.3.2012 at 16:14

  Olen lukenut blogiasi jo useamman kuukauden, ja ajattelin että nyt on pakko myös kommentoida. Olet nimittäin hirvittävän energisen, pirtsakan ja iloisen oloinen tyttö, ja se välittyy myös kuvistasi! Jaksat aina olla hymyilevä. :) Mukavaa kevään jatkoa sinulle!
  -Katsi

  Pst. Käykää lukijat vastaamassa opinnäytetyötäni koskevaan kyselyyn, olisi suureksi avuksi :) http://digiumenterprise.com/answer/?sid=821766&chk=Y3GGACZZ

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 19:06

   Voi kiitos hirmuisesti:) Tosi kiva että jaksat seurailla mukana:)
   Ihanaa kevättä ja kesää myös sinulle :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *