26.3.2012

Tuliaisia ja Atlantia Aloe

Rakas mamini oli eilen meillä kylässä ja toi mitä ihanimmat tuliaiset lomaltaan!!:) Hän itse oli saanut tuliaisena mitä upeimman rusketuksen;) Minä näytinkin kalkkilaivan kapteenilta hänen vierellään..
Mutta siis niihin minun saamiini tuliaisiin.. Äitini oli löytänyt lentokentältä tällaiset aivan ihanat luomu aloe vera tuotteet. Vasemman puoleinen on kasvojen puhdistusaine ja oikealla oleva putelo kosteuttava geeli. 
Merkki on aivan uusi minulle, eikä näitä taidakkaan saada mistään Suomesta? Pienellä googlettelulla löytyi merkin sivut täältä. Jos näitä ei Suomessa vielä ole niin voi hyvä tavaton nyt olisi jollekkin hyvä aika aloittaa maahantuonti!!:D NÄMÄ OVAT IHANIA!!!!!!!!
Tiedän, kehun aina kaikkea ja tykkään kaikesta ja kaikista, mutta voi hyvää päivää nää taitaa viedä voiton kaikista tähän astisista puteloista. Olen rakastunut kosmetiikkaan<3 
Kokeilin eilen illalla vasta ekaa kertaa kumpaakin, mutta tämä olikin rakkautta ensi silmäyksellä;) 
Tuo puhdistusvaahto jätti ihon niin ihanan pehmeäksi eikä kiristävää tunnetta ollut lainkaan pesun jälkeen. Olin ihan pöyristynyt tuotteen ihanuudesta, kunnes seuraavaksi kokeilin tuota kosteus geeliä!! KÄÄKS!! En osaa edes sanoin kuvailla kuinka pehmeän ja smoothin se teki ihosta:) Toivon todella että nämä kummatkin sopivat minulle pidemmällä käyttö ajalla, koska voiko ihonhoitorutiineista tehdä miellyttävämpää kuin näiden kanssa. Ei varmasti;) Huh, joko hehkutin tarpeeksi? En. Nää on myös parhaat luomukosmetiikka tuotteet mitä oon koskaan kokeillut. Ja vielä lopuksi lyhyesti ja ytimekkäästi: Täydellistä.

Näiden täydellisyyksien lisäksi sain myös aivan syötävän suloisen pitsitopin <3 Niin romanttinen ja niiiiin tämän kevään juttu;) Joku on tainnut lukea mun postauksia..;)

Joo, taidan mennä suihkun kautta taas rasvailemaan ihoa…
Kiitos rakas mami aivan ihanista tuliaisista <3

Niin ja jos joku nyt tietää, että noita Antlantian purnukoita on tossa naapurin Anttilassa, niin please tulkaa kertomaan mullekkin!:D

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tiia
  26.3.2012 at 19:29

  Oletpas saanut todella ihania tuliaisia :)

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 07:23

   Eikös, kyllä se äiti tietää mistä tykkään;)

 • Reply
  Marjukka
  26.3.2012 at 19:31

  Tuttu merkki, mä raahaan näitä aina tuolta päin selkä vääränä, ja kokeilen eri merkkejäkin.

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 07:25

   Nää on kyllä niin ihania:) <3 Ei tarvii miettiä mitä pyytää seuraavaks tuliaisiks ku äiti menee tuonne päin;)

 • Reply
  Tibs
  27.3.2012 at 02:14

  Ihania tuliaisia! Mulle ihan uusi merkki, toivottavasti tulee vastaan jossain. Pitaa ehdottomasti kokeilla! Talla hetkella kaytan Ole Hendriksenin ja Kiehl'sin tuotteita – hyvia!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   27.3.2012 at 07:27

   Kiitos samoin!:)
   Joo ehdottomasti kannattaa näitä kokeilla:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *