21.3.2012

Michael Kors haaveita

Michael Korsia näkyy vähintään joka toisessa blogissa ja monet merkkiä kehuvat paljon. Itsekkin tykkään ihan älyttömästi Korsin luomuksista, mutta vasta yhden kellon olen kotiuttanut merkiltä. Nyt päällimmäisenä taitaa olla haaveissa Korsin ballerinat!:) Kirjoitin Some shoping in Rome postauksessa uusista lv:n ballerinoista ja kaipaisin niiden kaveriksi nuden värisiä. Tällaiset Korsin yksilöt olisi aikast kivat. Tykkään yksinkertaisista malleista ja tietysti plussaa on että ne ovat hyvät jalassa;) Toisena haaveissa on mulberryn ballerinat, mutta nämä Korsin olisivat vähän edullisempi vaihtoehto.
Alla olevan kollaasin tuotteet on kaikki *Stockalta. Keräsin kollaasiin myös muita ihania juttuja Korsilta. Voih, kun voisi saada nuo kaikki täyttämään omaa vaatekaappia:)

*Nahkatakki     *Trenssi     *Ballerinat     *Lompakko     *Laukku 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Hjenn
  21.3.2012 at 07:46

  Korsin kengät ovat kyllä ihan älyttömän mukavat jalassa, suosittelen! :)

  • Reply
   Mona
   22.3.2012 at 07:48

   Kiva kuulla että on myös puolesta kommentteja.:) Ainakin tosi nättejä ne ovat <3

 • Reply
  Laapa
  21.3.2012 at 07:59

  Korsilla on kyllä ihania juttuja! Itse tykkään lompakko/clutchistani ja kellostani kovasti ja nuo baltsut kelpaisivat myös!!

  • Reply
   Mona
   22.3.2012 at 07:49

   OI lompakon minäkin haluasin..:) Tuo kollaasissa näkyvä nude olisi juuri itseassiassa sellainen täydellinen minkä haluaisin:))

 • Reply
  Anonymous
  21.3.2012 at 11:48

  Mulla on noi baltsut nuden värisinää + hopeisella logolla. Ostin viime kesänä ja oon tykännyt tosi paljon! Ootan vaan baltuskelejä =)

  • Reply
   Mona
   22.3.2012 at 07:49

   OI oi, nudena minä juuri kaipaisin baltsuja kesäksi<3 :)Tai sitten konjakinruskeina… Voikun tosiaan tulis jo ne baltsu kelit!!!:)

 • Reply
  Jossu
  21.3.2012 at 13:17

  Joo, Korsit on kyllä kolme kertaa halvemmat kuin Mulberryt mut itse olen kyllä kallistunut nyt kuitenkin niihin ja Toryn Reva balleriinoihin.

  • Reply
   Mona
   22.3.2012 at 07:50

   Oi Toryt ovat myös ihania!! Sellaiset voisin myös hetimiten kotiuttaa:))

 • Reply
  Anonymous
  21.3.2012 at 18:37

  Ostin MK:n baltsut viime vuonna kesällä brandokselta ja jouduin ne valitettavasti palauttamaan reklamaation kera. Noissa kuvan kenkien pohjissa näytti olevan mahdollisuutta samaan ongelmaan eli tuo muovi pohjassa ei tahdo oikein suojata nahkaa riittävästi (loppuu vähän kuin kesken päistä) eli kävellessä nahka osuu/hankautuu maahan kärjestä ja kantapäästä ja parin viikon käytön jälkeen nahka oli jo kengistä hiertynyt rikki ulkopuolelta. Jouduin siis palauttamaan, sillä vaikka nämä hinnaltaan esim. toryja halvemmat ovatkin, mutta oletan, että n. 100e kengät kuitenkn kestäisivät pitempään kuin sen yhden kesän. Olin todella harmissani tästä, sillä en ollut silloin enkä ole edelleenkään löytänyt yhtä kauniita baltsuja. Kauniin konjakin ruskeat ja MK logo kultaisella samassa kohtaa kuin noissa mustissakin. Löysin sitten Tiger of Swedenin nudet baltsut myöhemmin kesällä ja olen niihin ollut kyllä tyytyväinen.

  • Reply
   Anonymous
   21.3.2012 at 21:34

   Sama ongelm mun MK-baltsuissa. En voi suositella.

  • Reply
   Mona
   22.3.2012 at 07:52

   Voi että tosi kurja kuulla!!:( Todellakin odottaa 100e kengistä että kestävät!! Hyvä että olet pitänyt puolesi ja palauttanut kengät..:) Toivottavasti on ollut vaan huonoa tuuria ja muuten kengät olleet kestävämpiä.
   Kiitos kuitenkin kovasti varoituksistanne!! Osaan katsoa tarkemmin nyt juuri tuota mainitsemaasi pohja juttuja:)

 • Reply
  Pikku pikku
  21.3.2012 at 21:53

  Täällä toinen Michael Korsin fani. :) Mulla on yhdet Korsin nilkkurit, aivan ihanat eikä laadussa valittamista. Ballerinoista ei ole kokemusta. Myös muut Korsin asusteet joita olen hankkinut, ovat olleet laadukkaita ja koko ajan käytössä!

  • Reply
   Mona
   22.3.2012 at 07:54

   Kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen!!:) Kyllähän se niin on että kai jokaiselta merkiltä löytyy niitä huonoja yksilöitä, mutta hyvä kun kuluttaja osaa olla tietoinen oikeuksistaan, niinkuin Anonyymi tuossa yllä mainitsi että palautta kengät:)
   Uskoisin myös että Kors on pääsääntöisesti tosi laadukas merkki ja kestänee hyvin kulutusta.:)

 • Reply
  cotton
  26.3.2012 at 07:39

  Hei,
  Cotton Tampereella myy molempia Michael Korsin balleriinoja sekä Tory Burchin Reva balleriinaa, molemmat todella suosittuja!
  http://www.cotton.fi ja uusimmat kuvat löytyy Cottonin Facebookista:-)
  // Eeva

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *