29.2.2012

Some shopping in Rome

Eilisellä illallisella päällä oli sama asu kuin päivällä, mutta paita vaihtui Seppälän pitkähihaiseen silkkipaitaan. Naama on hiukan jo väsynyt koko päivän menosta ja hiuksetkin on ihan miten sattuu:D Kuvissa näkyy myös lv:n shoppailut…;)
Tarkoitus ei todellakaan ollut törsätä yhtään mihinkään ylimääräiseen, mutta kauan haaveissani olevat laadukkaat ballerinat vaan jotenkin vahingossa lähtivät liikkestä mukaan… Ja kun Eetukin oli ihan sitä mieltä, että nämä olivat hyvä ostos, niin enhän nyt mitenkään olisi niitä voinut jättääkkään!?:D

Tultiin juuri takaisin hotellille. Aika paljon tuli tänäänkin käveltyä ja nyt jalat on taas ihan turtana.. Käytiin tänään hakemassa Tuulian pyytämä tuliainen.:) Hassua miten liikkeiden asiakaspalvelu voikaan erota niin paljon. Eilen LV:n liikeessä oli aivan ihania ja ystävällisiä myyjiä, mutta tänään Hermesin liikkeessä myyjät katsoivat kuin halpaa makkaraa.. Ei tainnut juuri edes hymyä irrota myyjiltä.. 
No mutta Tuulian oma synttärilahja joka tapauksessa oli upea;) 
Nyt lienee otettava päikkärit, että jaksaa taas illalla lähteä ulos kiertelemään..:)

You Might Also Like

38 Comments

  • Reply
    Elisabete
    29.2.2012 at 17:40

    Ihanat kengät! Tahdon myös, ollaan myös ystävän kanssa menossa tässä kevään mittaan Helsinkiin LV:n liikkeeseen taas vierailulle, ja en osaa päättää mitä ostan :D

    • Reply
      Mona
      2.3.2012 at 22:28

      Oi oi:) Joo kyllähän tuolta lv.ltä voisi kotiuttaa vaikka mitä:D Tsemppiä päättämiseen;) Mä kovin tahtoisin kesällä myös kotiuttaa uuden laukun lv.ltä, mutta koitan nyt pitäytyä vaan haaveilu tasolla:D

  • Reply
    Raparperi
    29.2.2012 at 17:42

    Oi, tosi ihanat balsut! Mä en käyttäis mitään muita kenkiä kuin ballerinoja jos saisi valita ja säät olis suotuisat siihen :)

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:19

      Kiitos! <3 Olen kyllä tyytyväinen ostokseen:)

  • Reply
    Anonymous
    29.2.2012 at 17:53

    Oi miten suloiset ballerinat! Aivan ihanat! Mä olen myös sitä mieltä, että laadukkaisiin kenkiin kannattaa satsata.

    Teillä näyttää olevan ihana loma :) ja sää suosii. Nauttikaa!

    Kukka :)

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:21

      Voi kiitos ihana:)<3 Säät tosiaan oli mahtavat:) Kävi hyvä tuuri. Nyt kuitenkin ihan kiva olla kotonakin:) Ihana auringon paiste nyt Turussakin:)

  • Reply
    Merenhelmi
    29.2.2012 at 18:23

    Ihanat balleriinat!!<33 Upeat :)

  • Reply
    Merenhelmi
    29.2.2012 at 18:26

    Heips Mona<3Oliko kuinka kalliit noi balleriinat, tai saanko kysyä:) Itsekin olen haaveillut Lv:n ja Mulberryn balleriinoista, mutta mietin tässä juuri, että mihin satsaan seuraavaksi, kenkiin, huiviin ja laukkuun.. :D Vaikea valinta<3 Oliko siellä Lv:n liikkeessä muuten yleisesti edullisempaa kuin Suomen liikkeessä? Olisi ihana päästä jonnekin lomalle, nauttikaa joka hetkestä<33 Ihanaa lomaa täältä kylmästä Suomesta! :) – Veera

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:23

      Kiitos murunen <3 Tietenkin saa kysyä!:) Noilla oli hintaa 390e. Kyllähän se aikamoinen summa on opiskelijan budjetista, mutta kyllähän sitä pitää naisena joskus itseään hemmotella;) Ja sitä paitsi ensi kesänä en tarvitse yhtään uusia ballerinoja. Toivon noille pitkää ikää ja sitähän kautta ne maksaa itsensä takaisinkin:) Hinnat tuolla oli musta lähes samat mitä Suomessakin. Mä muuten myös mietein noita mulberryn ballerinoja!!:) Ne ovat ihanat <3
      Haleja ihanalle Veeralle <3

  • Reply
    Niina
    29.2.2012 at 19:07

    Aivan superihanat kengät oih <3 Olen niin kade. :D

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:24

      Hih, kiitos murunen <3 Oon kyllä tosi tyytyväinen, nyt ei tarvii pitkään aikaan ostaa baltsuja. Toivottavasti nuo ovat tosi pitkäikäiset:)

  • Reply
    Anonymous
    29.2.2012 at 19:37

    Ihanat kenkulit ja Mona :) -mami-

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:25

      Kiitos rakas <3 :) Siellä olis ollu sellaset ihanat loaferitkin. Pohdin pitkään niiden välillä… Mut nää oli ehkä inan enemmän mun näköset. Sulle sopis tosi hyvin ne loaferit…. ;)

  • Reply
    Tiia
    29.2.2012 at 19:41

    Aivan mielettömän ihanat, oon niin kade :P pitäisi itsekin hankkia jotkut laadukkaat mustat ballerinat ensikesäksi, mutta ihan tuommoisia en mahda raskia :P

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:27

      Kiitos paljon <3 Toivon noille kyllä todella pitkää ikää niin ei tarvitse harmitella kallista hintaa. Jos ne menee vuodesta toiseen niin ovat kyllä maksaneet itsensä takaisin:) Ainakin itse oon huomannu että edulliset ballerinat menettää ryhdin suht nopeasti. Mutta tosiaan nämä ovat nyt ensimmäiset kalliimmat baltsut mitä mulla on niin en osaa vielä sanoa, eroa, mutta ainakin uskon että nämä tulevat kestämään pitkään:))

  • Reply
    Johanna
    29.2.2012 at 21:41

    Awws mitkä unelmakengät :) <3

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:27

      Kiitos paljon <3:)

  • Reply
    Marjukka
    29.2.2012 at 21:48

    Ihanat! Oliko muunvärisiä saatavilla kuin mustia? Itselläni olisi Tory Burchit hankintalistalla, mutten haluaisi mustia.

    Kaupunkilomat ovat ihania, mutta todella rankkoja, ja sellaisen jälkeen tarvitsisi melkeen toisen loman toipuakseen!: )

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:30

      Kiitos Marjukka!:) Musta näitä ei ollu ku mustia.. Mut sit hiukan erilaisia oli muitakin värejä.. Ja Mussulla on tällaiset valkoisena!! :) Valkoiset olisivatkin tooosi ihanat;)
      Tory Burchit ovat myös aaaivan ihania!!:) Heillä on myös monia eri värejä:)

  • Reply
    Tuulia
    29.2.2012 at 23:42

    Voi mitkä ihanuudet ostitkaan! Ja kiitos vielä kun kävitte munkin puolesta shoppaamassa, tosi kurjaa kyllä että oli niin huonoa palvelua. :( Juuri noissa paikoissa kun odottaisi sitä hyvää palvelua! Koska me hei nähdään? :)

    • Reply
      Mona
      1.3.2012 at 22:22

      Jos sulle käy niin sunnuntai iltapäivällä voitas nähdä:) Lauantaina varmaan vielä lomaillaan ja röhnätään Eetun kanssa kotona:D

    • Reply
      Tuulia
      2.3.2012 at 00:07

      Käy! Jos sopii niin voisin kyllä pikaiseen tulla hakemassa sen rannekorun jo lauantaina, kun se koko vähäsen jännittää. :) Mutta soitellaan siitä vaikka sitten? Ihanaa loppureissua teille! :)

  • Reply
    Johanna
    1.3.2012 at 07:13

    Onpahan todella samannäköiset kuin mun Michael Kors-ballerinat. About ainoa ero on se, että LV:n tilalla mulla sattuu oleen ympyrän sisällä oleva MK :D Nuo sinun omasi ovat tosin varmasti laadukkaammat, joten onnea hankinnasta. :)

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:31

      Joo ihan totta!!:) Korsin baltsut ovat varmasti myös tosi laadukkaat!:) Ja kiitos, oon kyllä tosi iloinen tästä hankinnasta:))

  • Reply
    Anonymous
    1.3.2012 at 08:35

    Aivan ihanat!! Muista suojata hyvillä aineilla ennen käyttöä. Olen esim. Wolylla saanut kymmenet kengät pysymään kuin uusina vuosia. ;) Joillain merkeillä jostain kumman syystä niiden käyttöä ei suositella (saadaan nopeammin ihminen ostamaan uudet?) mutta esim. Mulberryllä aina neuvotaan ainetta käyttämään, parikin kertaa vuodessa uusintakäsittely ja tämä siis laukkuihin, kengistä puhumattakaan. Mahtavan heräteostoksen kyllä teit. ;D

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:32

      Voi olet ihana, kiitos hirmusesti vinkistä!!:) Mieteinkin juuri että pitäisiköhän noita suojailla ensin, mutta en sitten ollut varma.. Täytyy tosiaan laittaa wolyt heti pintaan. Kiitos vielä kun näit vaivaa ja annoit aikaasi <3 :) Menenkin heti kohta suojailemaan uusia aarteitani;)

  • Reply
    Reetta
    1.3.2012 at 08:40

    Voi ei, nuo ballerinat on ihan täydellisen ihanat! :)

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:33

      Kiitos paljon Reetta <3:)

  • Reply
    Mussu
    1.3.2012 at 08:55

    Ihanat! Itselläni on samat valkoisena, ja ne ovat ehdottomasti parhaat ballerinat mitä omistan. Niin pehmeät ja hyvät jalassa! Kyllä noilla kelpaa ja jaksaa kävellä Rooman kaduilla. Ihana kun olet postaillut reaaliajassa, pääsee itsekin tunnelmiin mukaan. Ja vitsit miten huippu ilmat teitä siellä hellii….hyvä tuuri!

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:38

      Oi oi, valkoiset kelpaisi myös minulle!!!:D No mutta näihin tyydyn kyllä nyt hetkeksi;) Aluksi mietein, että hitsit olikohan nyt ihan järkevää pistää näihin iso summa opiskelijabudjetista, mutta kyllä se vaan kannatti. :D Naisena olo on ihanaa;) Ja siks toiseks nyt ei tarvii kesällä pistää rahaa moniin edullisiin ballerinoihin;)
      En raaskinu vielä Roomassa käytää kun pelkäsin että menevät huonoiksi kun en oo suojannu… Säästelen vielä Suomen kevät keleille:) Ja kiva jos postauksista välittyi reissufiilistä <3 :) En osaa pitää blogilomaa, kun tää on niiiin ihana harrastus joten pikaisten postausten kirjoittaminen hotellilla oli vaan tosi kivaa:D

  • Reply
    Jaana
    1.3.2012 at 10:25

    Oi, ihanat ballerinat!!!! Mä olen kans katsellut näitä ja toisia – ruskeita monogram -kuosilla (matchais niin nätisti mun LV-laukkuihin, jotka on kaikki monogramia). Miten muuten koko vastasi normaalia kenkäkokoa, mitä käytät? Mulla näyttää siltä, että joudun omat baltsuni tilaamaan Helsingin liikkeestä puhelimitse, kun ei ole reissua tulossa Hesaan päin….

    Onpa kurjaa kuulla, että Hermesillä on ollut ynseä vastaanotto :(. Itse kyllä oletan ja odotan näiltä luxuskaupoilta AINA ystävällistä ja “normaalia perushyvää” reilusti parempaa palvelua. LV ei ole pettänyt tässä asiassa koskaan. Myös Venetsian Gucci on jäänyt mieleen aivan erityisen positiivisen ja lämpimän ilmapiirin liikkeenä, vaikken sieltä mitään ostanutkaan.

    • Reply
      Mona
      1.3.2012 at 22:25

      Heips muru. <3 Mulla normi koko 38 ja näistä otin 37. 38 melkein tippui jalasta… Eli taitaa olla vähän normaalia isompaa kokoa…? Tosin nyt jalat ihan JÄRKYTTÄVÄN turvoksissa ja tuo päälliosa painaa mutta toivonen että tää turvotus vaan väliaikaista:D Ja eiköhän tuo nahkakin pehmene….Mutta kannattaa tosiaan vielä vaikka kysäistä myyjältä tuota koko hommaa miten menee eri malleissa:)

    • Reply
      Jaana
      2.3.2012 at 09:47

      Kiitos Mona, kun vastasit niin nopeasti. Olet ihana <3 :)

      Tästä on apua, mutta joo, pitää vielä kysyä Helsingin LV-liikkeen kontaktiltani tuosta kokoasiasta.

      Muistan kyllä hyvin oman Rooman reissuni kullan kanssa…jalat on aikamoisen mankelin läpi käyneet tuollaisen reissun jäljiltä. Se turvotus silti katoaa kyllä hyvin nopeasti Suomeen päästyä.

      Oikein hyvää kotimatkaa!

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:40

      Hih, todellakin toi mankelin läpi käyneet sopi oikein hyvin!!:DDD Me oltiin tänään aamulla lenkillä ja nyt kun sai hikoiltua oikein kunnolla alkaa tuntua jo vähän normaalimmalta:D vaikka vielä on pohkeet, lonkankoukistajat ja pakarat melko tulessa paljosta kävelystä:D
      Ilmoittelehan sitten millaiset ihanuudet olet päätynyt kotiuttamaan!!:)
      Nii ja itse olet ihana <3

  • Reply
    Maija
    1.3.2012 at 17:13

    Ihanat baltsut ja aina niin kaunis sinä! Tämä asu on niin täydellinen! <3

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:41

      Kiitos muru <3 <3 Olet ihana:)

  • Reply
    Sara
    2.3.2012 at 07:20

    Onpa ihanat, ajattoman kauniit kengät. Tuo hameen ja paitiksen yhdistelmä on kaunis. Mikä hame tuo on? Yritin katsella vähän taaksepäinkin, mutta en löytänyt tietoja siitä. :-)

    • Reply
      Mona
      3.3.2012 at 11:41

      Kiitos paljon!!:) Hame on ihan h&m:stä. Se onkin jo aika monta vuotta vanha, mutta hyvin palvellut pitkään:))

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *