1.3.2012

Last Day

No niin nyt on sitten viimeinen päivä takana ja huomenna aamupäivällä lähdetään lentokentälle ja illalla ollaan kotona. Matkustelu on aina ihan super ihanaa, mutta kyllä kotiin on niiin kiva palata <3 Tänään oli jossakin vaiheessa jopa 23 astetta lämmintä. Nämä kelit ovat kyllä olleet ihan uskomattomat. Kävi melkoisen hyvä tuuri:)
Kommentteihin vastailu on valitettavasti jääny täällä kokonaan väliin, mutta vastailen niihin viikonloppuna sitten rauhassa kotona.:) Kiitos vielä ihanat kun ootte jättäny ihania kommentteja, niitä on aina yhtä ihana lukea <3
Tässä nyt tältä päivältä kuvia. Seuraavaksi teenkin sitten varmaan jotakin kooste postausta reissusta. Kuvia on ihan järkkyttävä määrä:D Voisin tehdä vaikka Rooman plussat ja miinukset Monan mielestä postausta jossakin välissä;)
TODELLA pelottava hissi. Ei käytetty kertaakaan vaan joka kerta kavuttiin ihan jäätävän raskaat rappuset.. Mun pohkeet on ku bodarilla tän reissun jälkeen;)
Käytiin coin ostoskeskuksessa aamulla. Täällä ei kyllä juuri oo kivoja ostoskeskuksia, vaan kaikki kivat shoppailut painottuu melkein tuonne keskustaan jossa on  niin ihania luksus merkki liikkeitä. Yksi takki jäi hiukan kaivertamaan mieltä, mutta eiköhän Suomestakin samalainen löytyne:) Mites toi mun maha tossa kuvassa?!:D Syytän kyllä tuota paitaa, en joka päivä syötyjä pizzoja;)
Löydettiin myös super kiva pöytä. Voisin kaavailla samamoista meille yöpöydiksi!:)

Sit hiukan nähtävyyksiä. Yks kirkko tuli taas nähtyä. Niitä muuten täällä riittää. 

Kunnon turistit. Matkaopas aina mukana..;)

Huomenna en varmaan ehdi lainkaan kirjoittelemaan, mutta lauantaina taas Suomesta käsin!:)
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Laapa
  2.3.2012 at 09:24

  Oi, todellakin voisin lueskella Roomainfoa! Siellä ei vielä ole tullut käytyä:)

  • Reply
   Mona
   2.3.2012 at 22:11

   Kiva kuulla!!:) Laitan ehottomasti jotakin koostetta teolle:) Suosittelen käväsemään Roomassa:) Tosi ihana paikka oli:)

 • Reply
  Johanna
  2.3.2012 at 09:42

  Aivan ihania kuvia, odotan innolla matkapostauksia :) Tervetuloa takaisin! <3

  • Reply
   Mona
   2.3.2012 at 22:12

   Kiitos paljon <3 :) Ihana tulla kyllä kotiin, nyt super väsyneenä vielä junassa… Voi kun pääsis jo omaan pehmeään sänkyyn:)))
   Matkapostauksia tulee ehottomasti:))

 • Reply
  Diamonds, Labels and Love
  2.3.2012 at 10:16

  Ihanan keväinen asu! :) tulispa tännekki jo kevät!!

  • Reply
   Mona
   2.3.2012 at 22:13

   Kiitos!:) Roomassa kyllä oli täysin kevät jo tämän viikon:) Iltaisin tosin oli aika viileä, mutta päivällä auringon paisteessa tuli ihan kuuma!:) Eiköhän se kevät jo kohta Suomeenkin rantaudu:)

 • Reply
  Anonymous
  2.3.2012 at 10:46

  Roomassa asuvana odotan mielenkiinnolla sinun plus ja miinus-listaasi tasta kaupungista!
  Tarkoitit varmaan, etta taalla ei ole kivoja tavarataloja ja se onkin totta. Sen sijaan ostoskeskuksia on nykyaan paljon, mutta ne kaikki ovat aika kaukana keskustasta missa suurin osa turisteista varmaan pyorii. Ja niissa on suurimmassa osassa kaikissa samat ketjuliikkeet, niin kuin vissiin Suomessakin.
  Teilla kavi kylla tuuri ilmojen kanssa, on ollut varsinainen helleaalto!

  • Reply
   Mona
   2.3.2012 at 22:18

   Kiitos, ihan oikein korjasit!!:) Tavarataloa tosiaan tarkoitin:) Ja muutama sellanen siis vaan löydettiin läheltä. Ostareita ei lainkaan. Oisko niihin pidemmällä oleviin ostareihin päässy ihan kätevästi bussilla?
   Todella hyvä tuuri tosiaan noiden ilmojen kanssa, voi vitsit miten ihanan keväistä olikaan!!:) Ja voi miten mukava kuulla, että lukijoiden joukossa on ihan Roomassa asuva!!:) Meillä jäikin varmaan paljon kaikkea näkemättä ainakin noin paikallisen silmin;)

 • Reply
  Anonymous
  3.3.2012 at 21:03

  Taytyy sanoa, etta tiedan aika huonosti miten noihin periferiassa oleviin ostoskeskuksiin paasee yleisilla… Rooman vanhimpaan (ja ehka pienimpaan) ostoskeskukseen Cinecittàan paasee A linjan metrolla (pysakki Cinecittà) ja lentokentan lahella olevaan Parco Leonardoon paasee lentokentalle menevalla junalla (en ole varma, pysahtyyko Terminista lahteva juna siella, mutta se toinen kyllakin).

 • Reply
  Anonymous
  4.3.2012 at 18:49

  Niin tuossa hissin kyltissà lukikin ettà hissià ei saa kàyttàà.

 • Reply
  Anonymous
  4.3.2012 at 18:51

  Ai sori, oli puoliksi peitossa teksti jota en huomannut, ettà ei saa kàyttàà siis tulipalon aikana…

  • Reply
   Mona
   4.3.2012 at 18:53

   Hih:) Mä meinasin kans, et aika rohkeesti porukka sitä kumminkin käytti;) Mut pelottava se oli, siitä ei mihkään pääse:D Olis hyvin voinu olla et ei saa käyttää ;)

 • Reply
  Maija
  12.3.2012 at 19:58

  Kuulitko sellaisesta kauppakeskuksesta kuin Euroma2? Kävin siellä rooman matkallani ja oli todella hieno paikka :) Oli melko uusikin. Sinne pääsi helposti a-linjan metrolla :) Koko päivä siellä meni kierrellessä, löytyi kaikki ketjukaupat ja paljon muutakin !

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *