23.2.2012

Colors from H&M

Selailin kotiin tullutta h&m:n kuvastoa ja siellä oli niin ihania värejä, että pakkohan se oli naputella muutama ihanuus ostoskoriin netin kautta!;) Tässä kollaaseissa ovat omat lempparini. 
Kokeiluun tilasin tuon bleiserin sekä neulepuseron vihreässä värissä:) 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  R ja M
  23.2.2012 at 08:25

  Voi ei! Kaikki ihanuudet jotka olen itselleni halunnut!=D Valtaosa ystävistäni eivät lue blogeja tai tiedä edes mikä blogi. Nämä samaiset ystävät eivät niin ole kiinnostuneita trendeistä/muodista, vaikka ovat kovia shoppailijoita. Ihmettelevät vain miksi toohotan nähneeni jonkun vaatteen jossain blogissa ja miksi ihmeessä minulle on tullut pakkomielle yhdistää vaaleaa mintunvihreää ja keltaista tai vaaleanpunaista ja vihreää! Hih!

  -Riina

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:27

   Hih, blogeilla on kyllä vaikutusta!:D Itsekkin olen monesti jotain tiettyä juttua katsonut että ei esim välttämättä ihan oo mun juttu, mutta kun sitten samaa näkee useamman kerran blogeissa niin johan on mieli alkanut muuttua:)

 • Reply
  Lotta
  23.2.2012 at 09:21

  Vitsi miten kiva blogi sulla, selailin läpi ja tykästyin eriyisesti kaikkiin noihin sun treenijuttuihin! Sait juuri uuden lukijan. :)

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:28

   Voi kiitos paljon Lotta!:) Todella kiva kuulla ja samaa voin kyllä ihan sanoa itsestäsi;) Juuri selailinkin luvattoman pitkän tovin eilen blogiasi opiskelujen ohella;)

 • Reply
  Tiia
  23.2.2012 at 09:39

  On kyllä herkullisia pastellivärejä, mutta pelkään pahoin että minulle ei tuollaiset oikein passaa :/ Ehkä jossain pienemmässä kappaleessa, kuten vaikka joku söpö pikkulaukku voisi olla kiva jossain herkullisessa värissä :P

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:30

   Saas nähdä myös miten mun kesällä käy;) Voi olla etten kovin rohkeasti värejä taaskaan uskalla yhdistellä.. Mutta tosiaan pieninä annoksina kyllä:) Mä kaipaisin myös valikoimaan värikästä laukkua ja myös huiveja:)

 • Reply
  Niina
  23.2.2012 at 10:37

  Suloisia juttuja, huoh. :) Mää kävin koittamassa joku kuukausi sitten noita värillisiä housuja h&m:llä, mutta housut eivät oikein istuneet kunnolla. Mulla on ollut hiukan epäonnea näiden värillisten housujen metsästämisessä, kun mikään malli ei oikein tunnu kivalta. :D

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:31

   No voi, mutta kyllä jostain vielä hyvät löytyy;) Mulla on ne yhdet h&m:ltä. Sellaiset hiukan oranssihtavat. Ne on ihan ok, mutta sama ongelma niissä kuin muissakin housuissa.. Reisistä kireet ja vyötäröltä roikkuu:D Mutta minkäs sitä pyllylleen mahtaa:D

 • Reply
  Elisabete
  23.2.2012 at 11:44

  Hypistelin tota bleiserii käsissäni kun olin liikkeessä mutta jäin vielä miettimään… Haluisin pinkin bleiserin kultaisilla napeilla, toki voisihan ton mustan napin vaihtaakin!? Pus <3

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:32

   No ehdottomasti! Ei olis iso homma:)
   Sulle pinkki sopis kyllä niiiiin hyvin<3

 • Reply
  Mira
  23.2.2012 at 12:31

  Oih onpas makoisia värejä!! :O <3 Nyt pitäis enää saada vähän keväistä aurinkoa ja lämpöasteita!

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:33

   No niinpä!!!:) Sellaiset 10-15 asteen lämmöt saisi kyllä alkaa mun puolesta vaikka heti huomenna;)

 • Reply
  Anonymous
  23.2.2012 at 12:38

  Mä hullaannuin jouluna Saksassa noista värikkäistä housuista ihan valtavasti. Yleensä mä pukeudun mustiin tai beigeihin chinoihin… Nyt komerosta löytyy orassit ja huiii pinkit housut :) Niin sitä ihminen muuttuu… Vielä en ole niitä yleiselle paikalle päälleni laittanut, mutta kyllä sekin hetki vielä koittaa :)Ihanan herkullisia noi neuleet, vihreä on aina ihana väri. Kevät, oi kevät tule jo!

  Kukka :)

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:35

   Hih, ehdottomasti käyttöön yleiselle paikalle vaan!:))) Värit on niin ihania:) Vaikka itse olenkin aika varovainen niiden kanssa niin kyllä ne niin piristää:))) Niinpä, tule jo kevät:)
   Haleja ihanalle Kukkalle<3

 • Reply
  Cami
  24.2.2012 at 01:45

  Itelläni on yhdet näitä värillisiä housuja ja löystyivät aivan liikaa jo ensimmäisellä käyttökerralla vaikka sovittessa olivat sopivan napakat. Melkein suosittelisin yhtä kokoa pienempiä housuja niin ovat sitten sopivat jatkossakin :)

 • Reply
  Anonymous
  25.2.2012 at 06:40

  Oi, katsoin juur tuota bleseriä hm:lla ja ajattelin että tää on niin Monan :) -mami-

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *