22.2.2012

hannas®

Huh, täällä ilmoittautuu yksi stressaaja joka koittaa saada epäjärjestykseen järjestystä. Enää viisi päivää jäljellä lomaan ja sitä ennen pitää saada kaikki opiskeluun liittyvät jutut kuntoon, jottei niitä tarvitse miettiä lomalla. Nyt alkaa näyttää jo itseasiassa aika hyvältä.
Tänään ehdinkin hetkeksi irroittautua bloggailuun ja aivan ihanaan uuteen yhteistyöhön. Olen todella innoissani tästä. Ajattelin nyt alustavasti hiukan raottaa mistä on kyse..:)
Sain nimittäin yhteydenoton Raumalaisen sisustusliikeen hannas® pitäjältä.  Hannas sijaitsee Rauman keskustassa. Heillä on myös nettikauppa  josta löytyy vaikka mitä kivaa. Nettikauppa on kuulemma uudistumassa piakkoin jolloin tuotevalikoima tulee vielä laajenemaan.

Sain yhteistyön merkeissä valita valikoimasta jotakin mieleistäni. Sanottamattakin on selvää, että valikoimassa oli vaikka mitä houkuttavaa, mutta mielenkiintoni kohdentui erityisesti erääseen tiettyyn josta sain vinkkiä liikkeen pitäjältä. Seuraavat kuvat liittyvät valintaani. Paljastan kuitenkin myöhemmin tarkemmin, että mitä se sitten onkaan.  Luvassa on myös kiva ylläri lukijoille!:)

Hi there! Here is one really stressed up girl who tries to get everything worked out before our Rome trip next week. I have finished my school work and now I have a little time to take it easy and do some blogging..;)

I´m excited about a new cooperation with lovely hannas®:) Hannas is a decor shop from Rauma. They have also an online store. They let me choose something from their selection.. These two pictures are involved in my choice… I’ll tell you more later..;) There is also a suprise for readers! So stay tuned… ;)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Tuulia
  22.2.2012 at 16:36

  Mulla olisi veikkaus siitä, mitä valitsit. Ihanat kuvat! :)

  • Reply
   Mona
   22.2.2012 at 22:03

   Hih, veikkaat varmasti ihan oikein;)
   Ja kiitos<3 Valitsin reissukuvat koska ne saavat aina niin hyvälle mielelle:)

 • Reply
  Maija
  22.2.2012 at 18:12

  Vau, nyt olen kyllä pikkuisen kade! ;) Hannas on ehdottomasti yksi lempikauppojani, aivan mielettömän hienoa että sait tälläisen yhteistyökumppanin! En malta odottaa että mitä ihanaa olet sieltä löytänyt!
  Pusuja <3

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:23

   Pusuja sinnekkin ja toivottavasti nähtäisiin pian on niiin kova iksu jo <3 <3

 • Reply
  Taru
  22.2.2012 at 19:20

  Oih, tuo on aivan ihana kauppa! Olen muutaman kerran liikkeessä vieraillut, kun se ei ihan kauhean kaukana sijaitse :)) Niin kauniita tuotteita ja lämmin miljöö <3

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:24

   Oi että, pitää kyllä ehdottomasti mennä käymään kunhan Raumalle asti pääsen:)
   Kesällä pitänee tehdä reissua sinne päin:)

 • Reply
  Elisabete
  23.2.2012 at 11:41

  Mulla on myös aavistus mitä neitokainen on valinnut! <3

  • Reply
   Mona
   23.2.2012 at 22:25

   Hih:) Taitaa olla sun aavistus ihan oikea;) Haleja ihanalle:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *