12.2.2012

Yves Rocher ystävänpäivä

*Yves Rocherilla on tulossa ystävänpäivänä tarjous asiakkailleen. Koodilla LOVE2012 saa 14.2 tehdyn tilauksen loppusummasta -20% alennusta.

Yves Rocherin Facebook sivuilla on nyt kilpailu jossa voi voittaa meikkituotteita itselleen ja ystävilleen.:) Osallistuin itsekkin tuohon kilpailuun ja sieltä löytyykin sitten vielä lisää noita alennuskoodeja ja kilpailuja tulee myös silloin tällöin, joten kannattaa käydä tykkäämässä:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariia
  12.2.2012 at 17:51

  Tiedätkö muuten koskeeko tämä myös alennettuja tuotteita? :) Yves Rocherillahan on paljon noita erilaisia kampanjoita. Yleensähän noissa mainoksissa on erikseen mainittu, jos alennusta ei voi yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin, mutta tässä ei ilmeisesti ole mainittu siitä mitään.

  • Reply
   Mona
   12.2.2012 at 18:03

   Mä ymmärtäisin että tähän kuuluu kaikki, kun tuo alennus tulee kuitenkin koko loppu summasta:)) Ja tosiaan niin kuin sanoit yleensä kamppiksissa aina lukee erikseen ettei koske ale tuotteita tai yms. Mutta tässä ei sitä ole joten kyllä musta myös tarjoustuotteet kuuluu tähän. Yves Rocher korjannee jos näin ei ole:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *