25.1.2012

Iherb tilaus

Iherbille lähti jälleen uutta tilausta. Tällä kertaa ostoskoriin päätyi seuraavaa..

Tilauksesta sai vahvistuksen joka sisälsi alennuskoodin. Sitä voi siis käyttää ensimmäistä kertaa Iherbiltä tilatessa. Itsekkin ensimmäistä kertaa tilatessani vain googlasin iherb alekoodi ja löytämälläni koodilla sain viiden euron alennuksen. Minulle tullut koodi on KIQ017. 
Olen aiemmin pintapuolisesti kirjoitellut vitamiineistä täällä.  Kiinnostaisiko teitä lukea vähän tarkempia syitä, mihin ja miksi käytän mitäkin lisäravinnetta? Voisin tehdä vaikka yksittäisiä postauksia itselleni tärkeimmistä lisäravinteista.. 

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply
  Fashiomama
  25.1.2012 at 09:03

  Kyllä ehdottomasti kiinnostaisi! Itsekin aiheesta jonkun verran lukeneena on aina kiva saada uusia vinkkejä ja näkökulm ia asiaan! :)

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:00

   Koitan ainakin Magnesiumista tehdä tarkempaa postausta omalta kannaltani!:) Siitä on ollut varmasti eniten vaikutusta omaan hyvinvointiini ravintolisistä:)

 • Reply
  Tuumasta toimeen
  25.1.2012 at 09:40

  kyllä kiinnostaisi kuulla tarkemmin käyttämistäsi vitamiineista/lisäravinteista. olis kiva saada jonkinlaisia vinkkejä ja kokemuksia asiasta :)

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:01

   Kiva, koitan tehdä ainakin niistä mitkä ovat olleet eniten hyödyksi:)

 • Reply
  Anonymous
  25.1.2012 at 10:05

  Tiesitkö, että melatoniinin tilaaminen Suomeen ei ole laillista koska se on täällä lääkeluettelossa? Taidanpa ilmoittaa nimesi tullille, niin pääset vastaamaan lääkeainerikoksesta… :)

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:05

   En tiennyt, ennen kuin nyt! Hyvä että valaisit. Taitaa kuitenkin olla niin, että näin vähäpätöisestä “rikoksesta” tulli ei pahemman ole kiinnostunut, onneksi:) Täytyykin seuraavaksi pyytää ihan lääkäriltä resepti!

   • Reply
    Anneli
    20.4.2014 at 21:42

    1 mg tilaamista saattaa tulli katsoa sormien läpi, koska se on reseptivapaa Suomessa. 3 mg tilaaminen on rike, eli päiväsakkoja kyllä tulee (paristasadasta eurosta ylöspäin tuloista riippuen, huh…), jos jää tulliin.

  • Reply
   Diamonds, Labels and Love
   25.1.2012 at 18:24

   Kyllä tulli ottaa nämä vakavasti ja oikeaoppisesti asia meneisi tutkintaan, joka puolestaan päättää lopusta. Mutta todennäköisesti lääkeet takavarikoidaan, mutta merkintä tilauksesta jää kuitenkin viranomaisille. Toivottavasti et joudu vaikeuksiin eli resepti kannattaa hankkia! :/

 • Reply
  Ihmettelijä
  25.1.2012 at 11:05

  Melatoniinivalmisteet vaativat Suomessa reseptin. Onkohan laillista tilata ulkomailta?

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:08

   Ei ole, koska on tosiaan reseptillä. Itse en tätä tiennyt. Tulli siis vain todenäköisesti takavarikoi tuotteen.
   Ei siis kannata tilata tarkistamatta, niinkuin minä;)

 • Reply
  Diamonds, Labels and Love
  25.1.2012 at 11:13

  MELATONIINI kuuluu suomalaiseen lääkeluetteloon, joten niitä EI SAA eikä kannata tilata ulkomailta ellei halua tullin kanssa tekemisiin.

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:12

   Kyllä, hyvä kun sinäkin olit skappina! Itse olen ihan hövele, enkä tiennyt tätä! Täytyykin hakea lääkäriltä resepti ja vasta sitten syödä tilattu erä hyvällä omallatunnolla (jos se nyt edes tulee perille asti;) )!

 • Reply
  Lady Narcissa
  25.1.2012 at 11:59

  Miullakin kiinnostaisi !:)

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:14

   Kiva kuulla!:) Kirjoittelen ainakin Magnesiumista, siitä kun on ollut iso apu moneen:)

 • Reply
  Tiia
  25.1.2012 at 12:22

  Itse on tullut kaikennäköisiä ravinteita syötyä, mutta viimeksi kun vitamiinini loppuivat niin ei ole sitten tullut hankittua lisää :P Kaipa sitä jotain voisi tämän kylmän talven keskellä syödä :P

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:17

   Jos syö monipuolisesti ja voi hyvin niin eihän silloin välttämättä tarvitse, tai lisäravinteiden syöminen voi olla aivan turhaa. Itselläni on kuitenkin todella alhainen vastustuskyky ja herkkä vatsa niin minulle ei valitettavasti riitä tavallinen terveellinen ruoka. Kaikkein tärkein on kuunnella omaa kroppaa ja ottaa sitä kautta selvää tarvitseeko jotain lisäravinteita. Paitsi, että varmaan jokainen suomalainen tarvitsee ainakin D-vitskuja näin pimeään aikaan, ellei sitten matkustele paljon lämpimässä:)

 • Reply
  Anonymous
  25.1.2012 at 13:00

  Saakos tuota melatoniinia tilailla noin vain Suomeen? Suomessa se kun on reseptituote…

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:19

   Tosiaan on reseptituote eli ei saa tilata Suomeen! Minä en tuota tiennyt, ennen fiksujen lukijoiden kommentteja;)
   Seuraavaksi siis marssittava hakemaan resepti lääkäriltä!

 • Reply
  E
  25.1.2012 at 13:40

  Hei ihanuus, onko sinulle tuttu jo Jaakko Halmetoja (http://www.jaakkohalmetoja.com/fi/)? Olet niin kiinnostunut näistä lisäravinteista ja superfoodeista, niin suosittelen käydä lukemassa Jaakon blogia! Todella mielenkiintoista luettavaa :) Ja toki kiinnostaa lukea näistä enemmän sinun kantiltasi.

  • Reply
   Mona
   25.1.2012 at 17:21

   Heippa murunen <3 <3 Joo Jaakko on todella fiksu mies ja puhuu paljon asiaa!:)
   Pitääkin lisätä myös Jaakon sivut tuonne suosikkeihin. Kiitos ihana vinkistä <3 Olet aina niiin ihana:)

 • Reply
  Anonymous
  25.1.2012 at 20:28

  Kylläpä tullia vaan kiinnostaa, kyse kun on rikoksesta. Asiasta tehdään rikostutkinta, ja jonkinlainen merkintä siitä valitettavasti jää tietoihisi. Reseptin hankkimisellakaan et pälkähästä pääse, sillä reseptilääkkeiden tilaaminen EU:n ulkopuolelta ei ole sallittua.

  • Reply
   Mona
   26.1.2012 at 08:02

   Onneksi voin kuitenkin olla hyvällä omalla tunnolla, että olen tilannut vain melatoniinia…;) Tiesitkö, että ihmiset ovat erehtyväisiä?

 • Reply
  R ja M
  25.1.2012 at 22:20

  Kylläpä ihmiset on tarkkoja, kaikki huomasi että melatoniinia ei saa tilata! Itsehän en ollut asiasta edes tietoinen.. Onko sulla ihan hyviä kokemuksia kyseisestä firmastaja sieltä tilaamisesta. Mä uskaltaudun tilaamaan vasta ku olen joltain kuullut hyviä kokemuksia :) Ja tosiaan olis kyllä kiva kuulla että mitä lisäravinteita käytät ja koetko että niistä on ollut apua!

  -M-

  • Reply
   Mona
   26.1.2012 at 08:05

   On hyviä kokemuksia!!:) Tilaaminen on tosi helppoa ja tilaus tuli myös perille, voin siis ehdottomasti suositella!:) Kunhan muistaa tarkistaa ensin mitä tilaa;) EI mulla tullut mieleenkään tuollainen, kun melatoniinikin on ihan täysin luontainentuote jota jo on ihmiskehossa.. Ja kun sitä löytyy ihan suomalaisistakin kaupoista…(?) Siitä taitaa olla jotain vääntöä tällähetkellä, että pitäisikö vai ei olla reseptillä.. Mutta aina oppii uutta. Tarkkana saa olla kun tilaa ulkomailta!:)

 • Reply
  Nanna
  26.1.2012 at 07:31

  Haluaisitko valistaa tyhmää että mihin kaikkeen noita tuotteita käytät? :) Vai ootko kertonut niistä aiemmin?

 • Reply
  Mona
  26.1.2012 at 08:08

  Joo ehottomasti, teen vaikka erillistä postausta vielä myöhemmin. :)

 • Reply
  Raparperi
  26.1.2012 at 10:24

  Olis tosiaan mukavaa kuulla lisää. Näköjään muitakin kiinnostuneita. Itse olen aikaisemmin vältellyt purkista otettavia vitamiineja yms. viimeiseen asti. Mutta nyt on ensimmäinen talvi jolloin olen hankkinut esim. C-vitamiini- ja D-vitamiinipurkit ja nyt kokeilen vielä Kakao Nibsejä lisänä. Piristystä odotellessa :D

  • Reply
   Mona
   26.1.2012 at 18:22

   D-vitamiini taitaakin olla ainakin meille kaikille suomalaisille hyvä lisä varsinkin talvella:)
   Teen ehdottomasti postauksia noista, kunhan jää hiukan enemmän aikaa blogille koulun ja töiden ohella:)

 • Reply
  Anonymous
  26.1.2012 at 17:25

  No hohhoh minkälaisia kommentteja tosta melatoniinista on tänne näpytetty :D En minäkään sitä tiennyt, mutta vaikka sen tuominen Suomeen olisikin laitonta en millään jaksa uskoa että tullilla tai poliisilla on kiinostusta tai edes resursseja tehdä mitään rikostutkintaa asiasta, korkeintaan purkki takavarikoidaan..

  Mutta itse asiaan, niin itsekin käytän aika paljon lisäravinteita koska niitten kanssa olo on vaan niin paljon parempi, ja kaikenlaiset flunssat pysyy loitolla :) Mun omiin vakioihin kuuluu Omega 3 kapselit, d-vitamiini, multivitamiini, ja probiootti.

  Ja muuten jos tota melatoniinia kaipasit unenlaadun parantamiseen, niin suosittelen kokeilemaan ZMA:ta! Itse käytän sitä silloin tällöin, useimmiten treenipäivinä, ja se todella auttaa saamaan kunnon yöunet. Niin, ja siihen ei tarvitse reseptiä ;)

 • Reply
  Mona
  26.1.2012 at 18:29

  Voi kiitos kivasta kommentistasi!!:) Tulikin jo vähän sellainen olo, että kommenteilla haluttiin vain saada pahaa mieltä aikaiseksi..:(
  Itselleni ei ehkä juuri siksi tullut mieleen tuo, koska pidän melatoniinia niin täysin luontaistuotteena. Taidan kuitenkin yllättää, mutta en hankkinut sitä unenlaadun parantamiseen vaan vastustuskyvyn parantamiseen sekä naishormonien tasapainottamiseen. Itse nukun kuin tukki ja taidan omata maailman parhaimmat unenlahjat:D Mutta hormoonitoimintani ei ole tasapainossa. Olen lääkärin määräyksestä syönyt todella monta vuotta e-pillereita ja uhmasin lääkäräitä lopettamalla ne, vaikka oma lääkärini lopettamisen lähes kielsi. Nyt onkin kroppa sitten mennyt oikein kunnolla sekaisin ja hormoonitasapainosta ei taida olla tietoakaan. Mikäli rohkenen jossakin vaiheessa, voinen kirjoittaa asiasta tarkemminkin ihan postauksessa. Josko kokemuksista olisi mitään hyötyä saman asian kanssa painineille..

 • Reply
  Anonymous
  12.4.2012 at 12:50

  Pakko kommentoida tohon melatoniini asiaan sillä sitä on kommentotiu väärin! Melatoniinia saa tilata muiden EU maiden apteekeista / vastaavista Suomeen jos on saanut asialliselta lääkäriltä reseptin. Kuitenkin maksimissaan 3kk käyttöä vastaavan määrän! Asia on esitetty aivan selkeästi Tullin sivuilla. IHERB ei kuitenkaan toimi EU maassa..

  – Miisa –

 • Reply
  Anonymous
  24.7.2012 at 09:00

  Mitenkä reseptin kanssa tulee toimia, että se melatoniinin saa?

  • Reply
   Mona
   10.10.2012 at 05:58

   Ihan lääkäriltä hakemalla!:)

 • Reply
  iHerb
  23.10.2012 at 23:16

  Itse on tullut myös useampia tilauksia tuolta tehtyä ja voin kyllä paikkaa kovasti suositella.

  Nythän tuo muuttui vielä niin, että ensimmäisestä tilauksesta pois koodilla 10$ jos se on yli 40$. Samoiten saa ilmaiset toimituskulut noihin yli 40 tilauksiin.

  Alle 40$ tilauksista saa sen 5 dollaria alennusta.

  Näiden lisäksi vielä tietysti mukaan saa nuo ilmaistuotteet ja ylimääräisen 5% alennuksen jos tilaus on yli 60$ arvoltaan.

  Mun blogista löytyy myös muutamia tuotearvioita ja asiaa muutenkin iherbistä sekä tietysti tuo 10$ alekoodi jos kiinnostaa. :)

  • Reply
   Anonymous
   16.1.2013 at 16:09

   Tapa se on tuokin saada muut käyttämään sun alekoodia, jolloin sä saat sen käyttämisestä creditiä omaan iHerb-tiliisi. Alekoodit saa sieltä sivuilta ihan muutenkin…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *