24.1.2012

Blogilistalla

Olen ihan äimänä, kun teitä lukijoita on tullut vaikka kuinka paljon lisää!:) Ihan mahtavaa, kiitos kaikille jotka jaksatte käydä lueskelemassa höpötyksiäni. Ilman teitä lukijoita tämä harrastus ei olisi mitään. Blogilistan kautta Mona’s Daily Styleä seurailee jo huimat 400 tilaajaa!:) Kiitos ihan huimasti teille jotka jaatte aikaanne kanssani <3

Ihanaa viikon jatkoa muruset! Minä jatkan tuskastuneena enkun läksyjä. Ei ole suotu mulle näitä kielellisiä lahjoja… ;)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  E
  24.1.2012 at 19:39

  Wau, upeaa! Ihana blogi, niin ihmekkös on seuraajia paljon <3 Voimia läksyihin!!

  • Reply
   Mona
   24.1.2012 at 22:54

   Kiitos muru, olet aina yhtä iloinen ja ihana <3 Ihan mahtavaa, että jaksat aina olla niin positiivinen <3
   Haleja:)

 • Reply
  Raparperi
  24.1.2012 at 19:43

  Olen yrittänyt saada blogiani näkymään myös tuolla päivityksissä, tuloksetta. Jos on jokin näppärä vinkki antaa niin kaikki otan vastaan :)

  • Reply
   Mona
   24.1.2012 at 22:56

   Voi ei!:( Tuo kyllä on tosi helppo, voisko olla että jossakin asetuksissa on jotain mätää? Kannattaa ehdottomasti laittaa blogilistan ylläpitäjille viestiä niin he varmasti osaavat auttaa!:) Blogilista on tosi kätsä ja tykkään itse ainakin seurata myös sitä kautta blogeja.

  • Reply
   Raparperi
   25.1.2012 at 07:15

   Pitänee varmasti laittaa viestiä sinne sitten. Joku asetus varmasti on jäänyt laittamatta, vaikka 100 kertaa tainnut käydä nekin läpi :D Kiitos!

 • Reply
  Nanna
  24.1.2012 at 19:44

  Kyllähän näin mukavaa blogia lukee mielellään, en yhtään ihmettele sun ja blogin suosiota! :) Kiitos sinulle ihana kivoista jutuistasi! <3 Niin ja tsemppiä enkkuun, ei oo muakaan lahjottu kielitaidolla :D

  • Reply
   Mona
   24.1.2012 at 22:58

   Voi kiitos Nanna kauniista sanoistasi <3 Kaikkein ihaninta on kun on saanut pitää kaltaisiasi lukijoita seurassa jo melkein alusta asti:) Kiitos kuuluu siis sinulle <3 Hih, ja kiitos tsempistä, sitä tarvitaan:D Sain vasta osan tehtyä ja niihinkin meni jo monta tuntia.. No ehkäpä niistä jotain oppisi;) Pitäisi varmaan alkaa kirjoittelemaan myös englanniksi tänne blogiin, mutta se olisi kyllä sellaista söttöä, että en taida kehdata:D

 • Reply
  Kersti
  24.1.2012 at 23:10

  Sulla on niin pirteä blogi, että olet ollut suosikkina jo pitkään! Ja vaihtaisin sun enkun läskyt mun koulujuttuihin anytime, tsemppiä! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *