22.1.2012

Haaveilijan haaste

Sain ihanilta kanssa bloggaajilta Tiialta , Sofiinalta , Saaralta ja Anissalta haaveilijan haasteen. Haasteen tarkoituksena on siis listata viisi tavaraa jotka ostaisi ilman budjetin mietintää. Ei taida olla kovinkaan hankalaa..;) Haaste on käynyt jo monella, mutta jos et ole vielä tehnyt niin teehän ihmeessä;)
Tässä siis omia haaveitani:)

1. Unelmakoti jossakin lämpimässä…

2. Uusi auto Punton tilalle..;)

3. Unelmalaukku

4. Kamera

5. Matkustuslippu jolla pääsee joka puolelle maailmaa milloin vain;)


You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  22.1.2012 at 15:07

  Hei Mona! Halusin vain kertoa, että seuraan useita blogeja, jotka ovat samantyylisiä kuin sinun, mutta ehdottomasti tykkään eniten tästä sinun blogista. Tästä välittyy rehellinen, reipas ja iloinen asenne elämään. Itse olen aivan eri elämäntilanteessa sinuun nähden (kolmen lapsen vuorotyötä tekevä äiti). Ehkäpä siinä onkin yksi syy miksi mielelläni seurailen tälläisiä lifestyle -blogeja. Vai onkohan se oikea sana :) Vaihtelua arkeen :) Hyvää jatkoa sinulle ja Eetulle! t. Johanna

 • Reply
  Mona
  22.1.2012 at 15:31

  Voi kiitos ihana Johanna kauniista sanoistasi!!:) Todella mukava kuulla jos olet viihtynyt blogini parissa. Tällainen palaute on ihan äärimmäisen upea kuulla kirjoittajalle. Ihanat lukijat saavat tästä bloggaamisesta tehtyä niin äärimmäisen upean harrastuksen.
  Kaikkea hyvää myös sinulle ja lapsillesi <3 Ihanaa kevään odotusta!:)

 • Reply
  Tiia
  22.1.2012 at 15:54

  Joo nämä jutut kelpaisi tännekin osoitteeseen :P

 • Reply
  Hanilo
  22.1.2012 at 19:15

  Vihdoinkin kunnon toiveita! Tämä haaste on kiertänyt jo monessa blogissa ja suurin osa toivoo vain jotain kenkiä ja vaatteita. Jos mulla olis kaikki maailman rahat niin tottakai panostaisin ensimmäisenä luksustaloon ja autoon sekä matkustamiseen. Vaatteet ja kengät tulisivat kyllä heti niiden jälkeen. :D

 • Reply
  Anissa
  22.1.2012 at 22:36

  :):)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *