14.1.2012

Ohrakas

Kirjoittelin aiemmin tattarista jota käytän ruuan laitossa. Meillä kaapissa on myöskin usein Ohrasuurimoita. Eetu suosii niiden käyttämistä ja ihan syystä. Ne ovat ihan älyttömän herkullisia sekä tietysti kotimaista täysjyvää. Ne sopivat myös tattarin tavoin vaikka mihin ja ovat ihan sellaisenaankin tosi hyviä. Tässä kuvaa edellisestä ohrasuurimo annoksesta. Lisänä oli fetasalaattia ja lihaa.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  lauraa
  14.1.2012 at 21:18

  Ohrasuurimoista saa kyllä kivaa vaihtelua :) Itse olen käyttänyt niitä sitruunamehulla ja mustapippurilla maustettuna ikäänkuin salaatin osana. Sopivat hyvin yhteen kurkun, salaatin, oliivien ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa.

 • Reply
  Mona
  15.1.2012 at 16:14

  Lauraa,
  Oi salaatin lisukkeenahan nämä ovat varmasti huippu hyviä!!:) Kiitos ihana vinkistä <3 Lisäilen ehottomasti seuraavaan salaattiin. Tää on niin blogimaailmassa parhautta kun saa vinkkiä muilta:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *