13.1.2012

Hyvinvoinnin tavaratalo

Sain sähköpostiin yhteistyövälittäjän kautta viestiä *Hyvinvoinnin tavararatalosta. En ollut aikaisemmin tutustunut sivustoon lainkaan ja itseasiassa ajattelin, että myynnissä on ainoastaan dieettituotteita joita itse en juurikaan kannata. Olen kyllä huomannut juuri noita dieettimainoksia, mutta ne eivät ole omaa mieltäni herättänyt käymään sivuilla. Käytyäni vierailulla saatuani sähköpostia sivuista yllätyin erittäin positiivisesti!:) Valikoimissahan on myynnissä vaikka mitä terveystuotteita ja vielä järkevään hintaankin.
Sivuilta löytyy todella paljon eri tuotemerkkejä. Oma lempparini taisi olla  Superruokakauppa josta löytyi vaikka mitä herkkuja. Alla kollaasissa tuotteita joita tuolta löytyi.

Itselläni on ollut noita kaikkia muita käytössä paitsi Pakuri jauhetta. Olen kyllä lueskellut ja kuullut siitä pelkkää hyvää ja tarkoitus onkin jossain vaiheessa ottaa sitä kokeiluun. Se menisi kivasti vaikka pirtelön seassa joihin minulla on aina tapana lisäillä kaikkia ekstra juttuja jotta saa niistä mahdollisimman paljon terveysvaikutteita tai sitten yleisemmin sitä käytetään ihan teenä. Annetaan hautua ja nautitaan sen jälkeen. Onko pakuri teille tuttu tuote?:)
(adlinks)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  14.1.2012 at 09:11

  Tuota pakurijauhetta on kyllä hankittava! Paljon helpommin käsiteltävä kuin kokonainen kääpä. Ja hirmu suuret terveysvaikutukset, alkaen jo ihan immuunipuolustuksesta :)-mami-

 • Reply
  Mona
  14.1.2012 at 11:39

  mami,
  jeps, laitetaan joku päivä yhteinen tilaus menemään:))

 • Reply
  Anonymous
  14.1.2012 at 18:25

  ei hitsit, en oo tällaisesta nettikaupasta tiennytkään! :) Mulla lähti tilaus menemään luonnonkosmetiikkaa. Oon pitkään aikonut vaihtaa perusmeikit niihin ja vihdoin löysin paikan jossa niitä myydään “Suomen kielellä” :D

 • Reply
  Mona
  14.1.2012 at 19:44

  Anonyymi,
  Tosi kiva kuulla jos tästä oli vinkkiä!!:)
  Luonnonkosmetiikka on loisto valinta;) Itselläni on käytössä mm santen ja madaran tuotteita:)

 • Reply
  Anonymous
  15.1.2012 at 14:24

  kuulin että kaljulla miehellä oli alkanu kasvaan tukka takas sen jälkeen ko oli tuota pakuria syöny, tosi ihmeellistä ja sen takia houkuttelee jos itelläki kasvais vaikka nopeampaa tai jotain. en oo vielä kokeillu mutta aion kokeilla. sitä löytyy kyllä jos jaksaa ettiä ja kerätä vaikka paljon helpompi on ostaa.

 • Reply
  Anonymous
  22.1.2012 at 18:16

  Oon keräilly pakuria ite pari vuotta :) Edelleen kerään sen mielellään itse! Tykkään käyttää sitä teenä ja ylijäämä teen pirtelön pohjaks…

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *