12.1.2012

PowerShot SX40HS

Minulla oli jo ajat sitten Canonilta lainassa muutaman viikon verran PoweShot SX40 HS kamera ja lupailinkin silloin kirjoitella vempaimesta muutaman sanasen. Itselläni on ollut jo aika pitkään käytössä 1000 D järkkäri ja siihen tottuneena tämä tuntui melko pieneltä kokonsa puolesta varsinkin kun olen kaivannut oman 1000 D:ni tilalle isompaa järkkäriä joka istuisi käteen paremmin.;) MUTTA tämä  PowerShot oli kyllä ihan huippu vehje. Ihan älyttömän moni käyttöinen, itse ottaisin sen ainakin mieluusti mukaan esimerkiksi matkalle. Kameran zoomi on super kätevä. Sillä saa otettua hyviä kuvia sekä kauempana olevista kohteista että ihan lähellä olevista yksityiskohdista! Tykkään!:) Tämä oli mielestäni kamera jonka kanssa saa varmasti hyviä kuvia ja helposti, ilman ylimääräistä säätämistä vaihdettavien putkien kanssa. Isona plussana oli hyvä laatuinen videokuvaus. Kääntyvä näyttö oli myöskin tosi näppärä juuri videokuvatessa. Kamera sopii hyvin käyttäjälle jolle järkkäri tuntuu liian isolta, eikä halua tuhtailla objektiivien kanssa. Jos voisin oman budjettini rajoissa hankkia tällaisen pitäisin sitä todennäköisesti usein laukussa mukana, sekä ottaisin sen matkalle mukaan silloin kun mukana on ainoastaan käsimatkatavarat ja tilaa on rajatusti, mutta haluaisin silti saada otettua loistavia kuvia!
Onko jollain jo tämä kamera omassa käytössä? Olisi kiva kuulla teidänkin kokemuksia!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  E
  12.1.2012 at 20:51

  Minulta löytyy tämä kamera ja oon kyllä ollut super tyytyväinen!! Tosin mukana ei ole pahemmin tullut kanniskeltua, sillä jos tuon laittaa kameralaukkuun, ei se mahdu enää muuhun laukkuun ;) Pidätkö muuten (tai joku lukija) kameraa missään suojalaukussa sitä mukana kantaessa vai iskettekö sellaisenaan laukkuun? Vähän blondin kysymys tuo, mutta aina mietin, että miten muut jaksavat kanniskella isoja kameroita mukanaan joka paikkaan ;D

 • Reply
  Mona
  12.1.2012 at 20:57

  E,
  Hei tuo kameran kanniskelu kysymys onkin kinkkinen!! Pohdinkin sitä itseasiassa lounaalla ihastuttavan Canonin edustajan kanssa:) Me mietittiin että olis ihan loistavaa jos markkinoille tulisi oikeasti tyylikkäitä kantolaukkuja ja kohtuulliseen hintaan:) Itse myönnän että olen super huono esimerkki kameran säilyttämisessä. Mulla on kamera lähes aina mukana laukussa ja käärin sen vaan huiviin…..:/ Sen takia siitä onkin jo irronnut se suojus tuosta kohdasta mistä katsotaan kuvaa ja on mulla kamerassa muutama kolhukin.:/ Jos mulla on useampi putki mukana niin sitten käytän ihan kameralaukku tavallisen laukun lisäksi.. Se tosiaan aika paljon painaa laukussa ja usein on mukana ihan turhaan. Mutta harvoin raaskin siltikään jättää ottamatta mukaan:)
  Olis tosi kiva kuulla myös muiden tapoja säilyttää kameraa!!:)

 • Reply
  E
  12.1.2012 at 21:15

  Mielestäni Mulberrylla olen nähnyt “kameralaukun”, mutta se ei iskenyt ainakaan minuun! Pitäisi saada jotkin “toppaukset” vain kameralle, esim. jos kameralaukusta saisi ne sisätoppaukset ainoastaan käyttöön ja voisi laittaa kameran siten haluamaansa laukkuun :D Näin menisi ainakin suht pieneen tilaan!

  Olisi tosissaan kiva kuulla, miten muut ovat ongelman ratkaisseet ;)

 • Reply
  Timppa
  13.1.2012 at 23:33

  ostin tytön pikkujärkkäriin tuollaisen laukun, johon mahtuu mukavati runko ja yksi lisäobjektiivi. suojaa riittävästi ja oli ainakin tytön vaativaan makuun sopiva.
  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/43720/dbchm/Golla-EVIE-jarjestelmakameralaukku-tumma-turkoosi

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *