12.1.2012

Päivän asu

Olen ollut tosi laiska päivän asujen kanssa. Niiden kuvaaminen ei ole houkutellut yhtään pimeydessä. Onneksi nyt sain tuon kaukolaukaisimen joka helpottaa jo kummasti kuvaamista!:) Nyt vielä haavelistalla on se ulkoinen salama sekä uusi objektiivi;) 
Inspiraation puutetta on ollut myös asuissa. Tuntuu ettei jaksa yhtään miettiä mitä laittaa päälle ja myöskin vaatekaapin sisältö tuntuu ihan tyhjältä.. Pitänee koluta lempparibloggareiden päivän asupostauksia taas;)
kengät 2nd hand Bianco, housut h&m, *paita ellos
Tuo Ellokselta ostamani paita on muuten nyt -50% alessa *Täällä. Olen tykännyt paidasta kovin ja ei ainakaan vielä ole pesussakaan mennyt huonoksi. Kaipaisin vielä samalaista valkoisena, mutta nyt on yritettävä olla shoppailematta. 
Tuntuu muuten, että aina silloin kun oikeasti yrittää olla ostamatta ja niukasta, niin silloin juuri kaikki tosi tarpeellinen menee rikki:/ Ensin meillä meni imuri rikki ja nyt eilen auto!!:( Harmitti niin älyttömästi, mutta onneksi se nyt on vaan auto.. Jos jotain huonoa niin jotain hyvääkin.. Tuleepahan käveltyä enemmän;) Tämä lähtee nyt siis hiihtämään kävelen yliopistolle!:D Laiskimus Mona joutuu hyötyliikkumaan;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anonymous
    12.1.2012 at 21:05

    Ihan parhaat poseeraukset. Kaukolaukaisin tais olla onnistunut ostos :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *