8.1.2012

Mustat shortsit

Kirjoitin täällä mustista shortseista joita ihastelin ystäväni päällä ja sainkin postaukseen muutamalta ihanalta vinkkiä mistä voisi kyseisiä löytyy:) Laitoin paritkin erilaiset tilaukseen. Kahdet lähti h&m:ltä ostoskoriin, katson kummat on paremmat ja toiset sitten palautan. Hintaa näillä ei mielestäni ollut kovinkaan paljoa.
Kolmannet tilasin lukijan vinkistä *Boozt.comista. Nämä olivat mielestäni lähes samalaiset kuin kauniilla ystävällänikin. :) Näillä Vero Modan shortseilla oli hiukan enemmän hintaa kuin h&m:n yksilöillä, mutta luulenpa että nämä tulevat olemaan parhaimmat:) Tykkään kovasti tuosta vyötörön “rypytyksestä”:) Boozt.comista tilaukseen lähti myös vaaleanpunainen French Connection tuubikaulaliina. Kuljetukset ovat ilmaiset tämän viikon kun ostokset ylittivät 49 euroa. Tilasin kyseisestä putiikista nyt ensimmäistä kertaa vaikka siellä surffaillut olenkin jo useampaan otteeseen. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  8.1.2012 at 07:34

  Hei Seppälässä oli alessa villakangasshortseja, juur tuollaisia korkeavyötäröisiä, missä oli rypytystä yläosassa. Ne menis paremmin näin talviaikaan.
  Ja muuten sukkahousuists, ostin Prismasta House- merkkiset villasukkikset, aivan ihanat näin talviaikaan hameen ja shortsien kanssa :)

 • Reply
  Tiia
  8.1.2012 at 11:00

  Tuollaiset pitäisi kyllä jokaisen vaatekaapista löytyä :P omastanikaan ei vielä löydy, mutta jospa sitä ensi kesäksi tulisi hankittua :)

 • Reply
  Sarpukka
  8.1.2012 at 12:25

  Hyvät shortsivinkit, kiitos! Itse olen himoinnut juurikin tuollaisia vyötäröltä rypytettyjä jo jonkin aikaa. Taitaapi mennä myös tilaukseen nuo H&M:n yksilöt :)

 • Reply
  Mona
  8.1.2012 at 16:08

  Anonyymi,
  Kiitos vinkistä!!:) Taidankin käydä viikolla pyörähtämässä Seppälässä:)

  Tiia,
  Shortsit tuo kyllä kivaa vaihtelua vaatekaappiin housujen rinnalla:)

  Sarpukka,
  Tosi kiva kuulla jos näistä oli vinkkiä sinnekkin suuntaan:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *