31.12.2011

Tove Nellyn alessa

Ihana E vinkkasi jo kommenttiboxin puolella että nyt *Tove Parkas on  alessa *Nellyssä!:) Jokaista väriäkin näytti olevan vielä jäljellä. Kokoja ei enää kaikista löytynyt jokaista, mutta jos tätä joku pohti aiemmin niin kannattaa käydä kurkkaamassa onko omaa kokoa vielä. Itse olen n.170cm pitkä otin koon S ja se oli juuri passeli minulla. Itsekkin ostin tämän joulukalenteri tarjouksista ja hintaa jäi noin 70e, mutta nyt takille jää alennuksessa hintaa enää 47,95:) Ei mielestäni paha, tosin tää oli niin mun tuuria että tuli vielä lisä aleen;) No mutta olen kyllä ehtinyt takkia käyttääkkin jo vaikka kuinka paljon. Joululoman kylmillä keleillä tuo oli ihan loistava!:) 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Aune
    2.1.2012 at 22:33

    Kaunis Mona, minkä värinen tuo sinun parkasi on? ihastuin kovin itsekin, että pitihän se sinisenä tilata, kiitos vinkistä!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *