31.12.2011

Hähnel Combi TF

Huomenta!:) Täällä nukuttiin vapaapäivän kunniaksi todella myöhään ja vieläkin köllötellään yökkäreissä:) Surffailin aamupäivän netissä tuon kaukolaukaisimen perässä ja kolusin huuto.netit ja ebayt myös, mutta päädyin Verkkokauppa.comin tarjontaan  ja laitoin tilaukseen Hähnelin Combi TF– langattoman kaukolaukaisimen. Hinta ei mielestäni ollut kovin paha (postituskuluineen 57,90 €).

Löysin youtubesta myös kätevän opastus videon joten lisäilen sen myös tänne blogin puolelle jos joku muukin pohdiskelee vielä kaukolaukaisimen hankintaa. Kun saan oman käyttöön niin voisin tehdä vielä erillistä postausta miten se omasta mielestäni on toiminut:)

Nyt laittautumaan ja odottelemaan uuden vuoden vaihtumista!!:)
Haleja ihanat ja muistakaahan olla illan juhlinnoissa myös varovaisia <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Riikka
  31.12.2011 at 12:24

  Mä ostin kaukolaukaisimen kuudella eurolla huuto.netistä, miten toi eroaa sellaisista tavallisista kun on noin kallis?

 • Reply
  Mona
  31.12.2011 at 12:38

  Riikka,
  kuudella eurolla???:D Ou my!:D Mä en kyllä juurikaan osaa sanoa kun olen ihan kuutamolla näistä.. Mun edellytykset oli että tuo käy 1000d:hen ja myös mahddoliseen uuteen kameraan jonka joskus tulevaisuudessa toivottavasti pystyn ostamaan;) Ja tähän nyt ainakin pitäisi pystyä käyttämään lisäsalamaa samaan aikaan ja sitten tohon saa myöhemmin ostettua sellaisia lisäosia, että pystyy laittamaan salaman johonkin muualle erikseen ja sitten nappasemaan kuvan niin että ohjain lukee sekä kameraa että useampaaa salama laitetta:) No mutta kahtotaan mitä tulee.. :D Maksoinkohan nyt ihan turhasta:DD Ja mä vielä ajattelin et tää on suht edullinen kun niitä oli paljon yli satasenkin hintasia:D
  Millainen se sun on? Onko se myös langaton? :) Ja ootko ollu tyytyväinen?:)

 • Reply
  Timppa
  3.1.2012 at 21:42

  googletin tuota hähneliä, ja eksyin tänne sun sivuille…
  ju, on tuo kätevä laite,ja varmasti hintansa väärtti. etkä tarvitse langattoman salaman käyttöön mitään lisäosia ostaa, vaan nuo palikat tulee silloin vaan toisin päin, eli tuo laukaisinosa kameraan ilman johtoja ja toinen osa salamaan kiinne. homma toimii ja salamakuvaus saa uuden ullottuvuuden…

 • Reply
  Mona
  4.1.2012 at 07:13

  Timppa,
  Hei Timppa! Iso kiitos neuvoistasi!!:) Ja kiva jos ei rahat mennyt hukkaan:) Kovin jo odottelenkin että paketti tulisi kotiin:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *