4.12.2011

Joululahjavinkkejä

Surffailin Asoksen sivuilla ja sieltä löytyi vaikka mitä ihania joululahjaideoita joten keräsin parhaimmat kollaasiin!:) Hyviä joululahjavinkkejä esimerkiksi tyttöystävälle;) Itse ainakin avaisin tällaisia mielelläni paketista….:) Nämä kaikki on napattu täältä. Ymmärtääkseni tuotteet ovat tarjouksessa tämän päivän…

hunters sukat, dnky kello, ugg hanskat, ghd suoristusrauta ja lipsy rannekoru

Jokos olette hankkineet kaikki joululahjat vai kuulutteko niihin jotka tekevät lahjahankinnat viimeisinä päivinä?:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  E
  4.12.2011 at 23:02

  Minulla vielä ainakin kaikki lahjat hankkimatta :D Murunen millä ohjelmalla teet kollaasit? Olen ihan pulassa, kun vanhassa PC:ssä oli PowerPoint, jolla niitä tein ja nyt Mac:issä ei ole :( Olisin kovasti halunnut tehdä kollaasin lahjaideoista poikaystävälle, mutta tää blondi ei vain osaa :D Ihanaa iltaa!

 • Reply
  Anonymous
  5.12.2011 at 07:48

  Älä todellakaan osta GHD:ta tai pyydä lahjaksi! Hanki mielummin se uusi gloud nine (miten lie kirjoitetaankaan). Ostin 2010 keväällä ghd:n ja meni rikki 2kk sitten. Takuu korvasi ja tuli uusi ja tänä aamuna meni uudelleen rikki! Soitan niin vihaisen puhelun sinne iltapäivällä! En todellakaan suosittele sitä kenellekkään!

 • Reply
  Mona
  5.12.2011 at 08:22

  E,
  Hei ehdottomasti kannattaa ladata netistä Picasa!!!:) Se on niin helppo ja kätevä kollaasien tekoon:) Itse käytän vallan sitä. Mulla onkin työnalla pika postaus picasan kanssa kollaasin teosta, koitan saada tehtyä mahdollisimman pian!!:) Mutta tosiaan se kantsii heti ladata;)

  Anonyymi,
  Voi ei, sulla on kyllä ollu toooosi huono tuuri!!:( Mulla on jo Ghd ja oon ollu ihan äärimmäisen tyytyväinen. Jos kukkaron nyorit antaisi periksi ostaisin toisen vähän leveämmän:) Ghd on ollu mulle ehdoton kiieen pelastaja:) Toivottavasti omani ei mee rikki:/

 • Reply
  RagDoll
  5.12.2011 at 09:45

  Taitaa viimeisille päiville mennä. ;) Yleensä hankin lahjat jo kesän lopulla, mutta nyt olen luvannut, että en törsää niin kamalasti, mitä olen edellis vuosina törsännyt. Joku pieni kiva lahja mitä toinen oikeasti haluaa/tarvitsee saa nyt kelvata. =)

 • Reply
  KRIS
  5.12.2011 at 21:03

  Voi kun mun poikakaveri lukis mun blogia, tuossa ois kaikki mitä vaan voi toivoa, haha ;D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *