4.12.2011

Ebaysta tilaaminen!

Lupasin kirjoitella ebaysta tilaamisesta ja tässä ihan pikainen opastus siihen. Eli aluksi pitää rekisteröityä ebayhin tuossa ylhäällä näkyvän sinisen rekisteröidy kautta.
Sieltä täyttelet pyydetyt tiedot.
Ja sitten toiseksi pitää luoda itselleen PayPal tili jonka avulla maksat tilauksesi ebayssa ja monessa muussakin voit sitä käyttää maksuvälineenä. Sinne pitää ilmoittaa luottokortin tiedot ja voit valita haluatko itse siirtää PayPal tilille ensin rahaa josta ostokset sitten veloitetaan, vai haluatko että suoritus menee automaattisesti luottokortti laskuusi.

Tämän tarkempaa ohjeistusta en oikein osaa kirjoitella, mutta tuo on kyllä tosi helppoa kun vaan seuraa pyydettyjä ohjeita!:) 
Itse odottelen vielä kuumeisesti sitä hiusten kuivaushuppua saapuvaksi:) Laitoin tänään myös tilaukseen super isot papiljotit, joilla saa kivasti tuuhean kampauksen. K:lla on muuten kiva videopostaus omasta hiusten laitostaan, kannattaa käydä katsomassa!!:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Essi
    5.12.2011 at 09:35

    Voi kiitos tästä, varmasti on apua! :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *